- 8 Ağustos 2023
- 5.474
- 5.663
Detay vermeyi unuttum tabi. Çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm bugünErken gebelik testinde çıkar şuan yapsanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detay vermeyi unuttum tabi. Çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm bugünErken gebelik testinde çıkar şuan yapsanız
Benim de 9. günüm, size 7. günde progesteron baktırdı mı doktorunuz?Detay vermeyi unuttum tabi. Çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm bugün
Hoşgeldin canımCandy7777 Sat 10 temmuz bat 6 Ağustos
Aa o zaman 13 14. Güne kadar bekleyin bence şuan iğnenin etkisi devam ediyordurDetay vermeyi unuttum tabi. Çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm bugün
Hemen ekliyorum kuzum hoşgeldinAy bizim eski tayfadan Ses cıkmıyor diye bende girmiyodum. Çok iyi olmuş burayı açtığın bebişim. Sat 2temmuz bat 29 temmuz
Evet pikKızlar sanırım bugün pik olmuş değil mi
Eki Görüntüle 3450547
İnşallah kuzum hepimize getirsin25 Haziran-15 Temmuz kuzu. Yeni topiğin şans getirsin. Hemen takibe aldım
Canım sat 19 haziran bat 1 ağustos benide ekler misinnnAmin inşallah
Çatlaması için ne zaman havuç yemeliyim sizceEvet pik
Çatlar yarına zaten pik görmüşsün.Çatlaması için ne zaman havuç yemeliyim sizce
Pkos var bende bazen çatlamayıp kiste çeviriyor onun için dedim aslındaÇatlar yarına zaten pik görmüşsün.
Ekledim canımCanım sat 19 haziran bat 1 ağustos benide ekler misinnn
Canımm teşekkür ederimEkledim canım
Ayyy etiketlendiniz candy tarafından diyo ama hani bakıyom yokum ahahahahSat 23 Haziran Bat 23 Temmuz Candy7777
Hmm o konuda bilgim yokPkos var bende bazen çatlamayıp kiste çeviriyor onun için dedim aslında