- 30 Ocak 2024
- 174
- 84
- 29
Rabbim İnşaAllah sana tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlarBana dua et 5 gün kala kan verdim negatif bugün regl günü hala temiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim İnşaAllah sana tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlarBana dua et 5 gün kala kan verdim negatif bugün regl günü hala temiz
Amin hepimize inşallahRabbim İnşaAllah sana tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar
Canım benim senin acın çok çok taze Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallahAyy kızlar inanın ağlayarak okudum mesajları. Ne çok derdimiz birikmiş. Daha 20 önce kaybettim bende benimki taze. Annem 30 küsur evvel 3 defa yaşamış evlat acısı hatta biri emzirdigi sırada kucağında vefat etmiş. Bana dedi ki hiç bir zaman unutmayacaksın ama azalacak. Rabbim evlatlarını kaybeden herkese sabır versin.
Kimyasal galibaKızlar benim sonucum 10.4 diyor ama ben regl oldum kimyasal olabilir mi
Yerleşme kanaması olabilir carsamba gunu tekrardan kan ver sonuç 2 katı olursa gebelik olabilir iki günde bir kan verKızlar benim sonucum 10.4 diyor ama ben regl oldum kimyasal olabilir mi
Bari lohusalığın bitmesini bekleseydiler ya çok düşüncesiz bir davranış olmuş. İlk başlarda hemile, küşük bebek gördün mü boğazın düğüm düğüm oluyor ama zamanla azalıyor. Kanayan yara geçmiyor sadece kabuk bağlıyorDün gittik kaynıma kız istedik. 20 günlük lohusayım evladımı kaybetmişim. Eşimin bile çok zoruna gitti bu durum. Ordaki hamile kadınları küçük bebekleri görünce fena oldum. Zaten biz çok durmadık kaçtık.
Aynen öyle kanaması yoğun değilse yerleşme olabilirYerleşme kanaması olabilir carsamba gunu tekrardan kan ver sonuç 2 katı olursa gebelik olabilir iki günde bir kan ver
Ya kimyasal ya da yerleşme kanaması yaşıyorsun. Kanamanın rengi nasıl çok mu geliyor? İki gün sonra muhakkak aynı yerde tekrar ver takip et canımKızlar benim sonucum 10.4 diyor ama ben regl oldum kimyasal olabilir mi
Bende bunu 1 saat önce yaptım hayalet var mı kızlar ve regl gününde hamile olsam baya belli olmazmiYa kimyasal ya da yerleşme kanaması yaşıyorsun. Kanamanın rengi nasıl çok mu geliyor? İki gün sonra muhakkak aynı yerde tekrar ver takip et canım
Canım bu çizgi hemen çıktıysa var bir şeyler. Ama bir saat sonra çıktıysa kuruma çizgisidirBende bunu 1 saat önce yaptım hayalet var mı kızlar ve regl gününde hamile olsam baya belli olmazmi
Hoşgeldin canım sen yine iyi adet olmuşsun ben hala olmadım test de negatifCandy7777 canım beni güncelleyebilir misin? Sat 22 Temmuz, bat 20 Ağustos . Biraz depresyondan sonra geri döndüm sahalara :)
Yani afedersin bakınca çok gibi ama peçete ile temizleniyor yeni başladı diye mi anlamadım. Birde benim 28 günde bir reglim bugün 30. Gün 14. Gün yumurtlama olsa çok geç değil mi ki 10.40 a 1 2 hafta yazıyor 10 altı da hamile değilsin demiş 10.40 olmamaya çok yakınYa kimyasal ya da yerleşme kanaması yaşıyorsun. Kanamanın rengi nasıl çok mu geliyor? İki gün sonra muhakkak aynı yerde tekrar ver takip et canım
Amin hempimize sabır versinCanım benim senin acın çok çok taze Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah
Aynen zoruma gitti çok çok acele ediyorlar ya. Birde nişanlarına gidecez off. 10-15 güne nişan yapacaklarmış.Bari lohusalığın bitmesini bekleseydiler ya çok düşüncesiz bir davranış olmuş. İlk başlarda hemile, küşük bebek gördün mü boğazın düğüm düğüm oluyor ama zamanla azalıyor. Kanayan yara geçmiyor sadece kabuk bağlıyor
Artmazsa yerleşmedir o artarsa ve sökülür ise kimyasal olmuştur. Sen sakın olmaya çalış sadece.Yani afedersin bakınca çok gibi ama peçete ile temizleniyor yeni başladı diye mi anlamadım. Birde benim 28 günde bir reglim bugün 30. Gün 14. Gün yumurtlama olsa çok geç değil mi ki 10.40 a 1 2 hafta yazıyor 10 altı da hamile değilsin demiş 10.40 olmamaya çok yakın
5 ve üzeri gebeliktir. Sen takip et bakalım azalacak mı çoğalacak mıYani afedersin bakınca çok gibi ama peçete ile temizleniyor yeni başladı diye mi anlamadım. Birde benim 28 günde bir reglim bugün 30. Gün 14. Gün yumurtlama olsa çok geç değil mi ki 10.40 a 1 2 hafta yazıyor 10 altı da hamile değilsin demiş 10.40 olmamaya çok yakın
Oooo hemde nişan az biraz bekleyememişler mi eşin deseymiş bari 40ın çıksaymışAynen zoruma gitti çok çok acele ediyorlar ya. Birde nişanlarına gidecez off. 10-15 güne nişan yapacaklarmış.