- 30 Ocak 2024
- 176
- 84
- 29
Ya stresten midir nedir olan regl ağrım da kayboldu ne olduğu belli değilArtmazsa yerleşmedir o artarsa ve sökülür ise kimyasal olmuştur. Sen sakın olmaya çalış sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya stresten midir nedir olan regl ağrım da kayboldu ne olduğu belli değilArtmazsa yerleşmedir o artarsa ve sökülür ise kimyasal olmuştur. Sen sakın olmaya çalış sadece.
Ben öyle yapayım bakalım ağrı sızı da gitti insaAllah yerlwsmedir ama reglime göre de 4 haftayı geçmesi lazım 10.40 da düşük Araf ta kaldım resmen5 ve üzeri gebeliktir. Sen takip et bakalım azalacak mı çoğalacak mı
Tamam sakin ol demek ki yeni yeni yerleşiyor. Bu kanamalara üstüne görme deniyor zaten.Ya stresten midir nedir olan regl ağrım da kayboldu ne olduğu belli değil
Hadi bebistir inşallahYa stresten midir nedir olan regl ağrım da kayboldu ne olduğu belli değil
Daha çok erkenKızlar adetime 10 gün var suphelendigim için test yaptım göz yanilmasi mi acaba bakarmisiniz bi hafif bi çizgi görür gibi oldum Eki Görüntüle 3458648
Yani yomudur ben mi yanlış gördümDaha çok erken
Bir ince gölge gorunuyo 2 güne bir test yap bakalım inşallah vardırYani yomudur ben mi yanlış gördüm
İnşallah ya 4 sendedir bekliyorum 2 düşüğüm var heycanlanmak istemedimBir ince gölge gorunuyo 2 güne bir test yap bakalım inşallah vardır
İnşallah vardır canımİnşallah ya 4 sendedir bekliyorum 2 düşüğüm var heycanlanmak istemedim
İnşallahİnşallah vardır canım
bebetime ise çok yanıltıyor aynısı başıma geldiKızlar adetime 10 gün var suphelendigim için test yaptım göz yanilmasi mi acaba bakarmisiniz bi hafif bi çizgi görür gibi oldum Eki Görüntüle 3458648
İnşaAllahTamam sakin ol demek ki yeni yeni yerleşiyor. Bu kanamalara üstüne görme deniyor zaten.
İnşaAllahHadi bebistir inşallah
Yanıltmak istemem ama gebelikte regl sancısı düzenli olmuyor arada gelip gidiyorYa stresten midir nedir olan regl ağrım da kayboldu ne olduğu belli değil
Test bekledi mi?Bende bunu 1 saat önce yaptım hayalet var mı kızlar ve regl gününde hamile olsam baya belli olmazmi
İlk değer değil iki gün sonra iki katı artması önemli canımBen öyle yapayım bakalım ağrı sızı da gitti insaAllah yerlwsmedir ama reglime göre de 4 haftayı geçmesi lazım 10.40 da düşük Araf ta kaldım resmen