-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.561
Sıcaklar vurdu gerçekten dün gece uyumakta zorlandım atlet ile uyuyabildimBurası pek sakin bu aralar. Sıcaklar mı vurdu kızlarUmarım yerindedir keyifler. Biz bugün kızımı görmeye gittik. Çok şükür iyiymiş her şey. Kontroller sıklaşacakmış bundan sonra. Daha hızlı büyüyeceklermiş bu haftalarda
Serin havalarda bile arada sıcak basıyordu.Bundan sonra ne yapacağız bakalım. Biraz daha ağırlaşmış hissediyorsunuzdur herhalde. Ben anında yoruluyorum bir şey yapıncaSıcaklar vurdu gerçekten dün gece uyumakta zorlandım atlet ile uyuyabildim. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sanırım 28.haftadan sonra 2 hafta da bir çağırıyorlar
36 dendi galiba en son. Kapalıymış erken doğum riski yok dedi.Kızlar rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı şuanki haftalarınıza kadar kaç olması ideal ?
İyiymiş canım bana 4cm dedi normal mi oluyor36 dendi galiba en son. Kapalıymış erken doğum riski yok dedi.
Bende çabuk yoruluyorum. Tansiyon da düşüyor. Son aylar uzun geliyor diyorlar sicaklarla bitmek bilmeyecek gibi.Serin havalarda bile arada sıcak basıyordu.Bundan sonra ne yapacağız bakalım. Biraz daha ağırlaşmış hissediyorsunuzdur herhalde. Ben anında yoruluyorum bir şey yapınca
Hiç bilmiyorum ki normal değerleri. Burada bazı arkadaşlar kısalıktan bahsediyordu onlar daha iyi bilirler kaç olmalıymış en azİyiymiş canım bana 4cm dedi normal mi oluyo
4cm=40mm demek. Yani gayet normal, 30mm nin altına düşünce tehlike diye biliyorum ben.İyiymiş canım bana 4cm dedi normal mi oluyor
Yaaaa öyle ama yoğun bakımdaki prematüre bebişlerin halini düşündükçe öyle demiyorum ben. Zamanında vaktinde doğsun bebişlerimiz inşallahŞaka maka 3. Trimestera da girdik kızlar. Hadi hepimize hayırlı olsunartık bebişlerimiz erken doğsa da yaşar inşallah. Ama tek temennimiz hepsi zamanında gelsin inşallah
Hiç bilmiyorum ki normal değerleri. Burada bazı arkadaşlar kısalıktan bahsediyordu onlar daha iyi bilirler kaç olmalıymış en az
Evet canım öyleymiş inşAllah böyle devam etsin. Senin ki kaçtı biliyormusun4cm=40mm demek. Yani gayet normal, 30mm nin altına düşünce tehlike diye biliyorum ben.
Senin ki kaçtı 28’e kadar biliyormusun canım2.5 cm'den uzun olması gerekiyor
Canım 20 haftalarda kaçtı rahim uzunluğunselam kızlar beni sıcak fena vurmuş durumda bizde baya hallettik alışveriş işini sadece bir kere çıktık dısarıya görerek alalım dedik ama aşırı sıcaktı e bebekten aldık baya birsey kalanını internetten hallettik bir tek bebek arabamız kaldı joie düşünüyoruz onuda karar vermek çok zormuş ya..
benimde 2 hafta önce 42 mm demişti rahim uzunluğu 2 hafta sonra kontrol var sonrada 2 haftada bir başlıca kontrole Allah Yardımcımız olsun sıcaklarda yürüyüş bile zor oluyor..
o zaman hiç böyle birşeyden haberim yoktu benim burada konusunu görünce doktoruma sordum sorduğumda 24.haftadaydım canım..Canım 20 haftalarda kaçtı rahim uzunluğun
22. Haftada 44 mm di benim ki, seninki de iyi benceKızlar rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı şuanki haftalarınıza kadar kaç olması ideal ?