Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Ben bunun kumaştan olanını düşünmüştüm ama böyle de güzelmiş

Bende ogrenemedim ve daha 3 hafta var kontrolume bi kac gundur bende bos hissedilyorum bulanti kusmam olmasa bende suphe edecegim. Bazen diyorum kendime kotuyu cagirip durma bisy olsa illa bi kanama manama olur diyorum biraz rahatlıyorum ama gecici tabi

Benim bulantım olmadı ama baş ağrılarım işe gitmemi bile engelliyor maalesef... 24 saati geçkindir başım ağrıyor.
Bende de ara ara oluyor baş ağrısı, son 24 saattir var.. migrenim var zaten.. 2 tane parol içtim aralıklı olarak ama fayda etmedi pek.. Allah beterinden saklasın diyorum

Ayyy içim rahatladı aynı hisleri yasayan var acaba benmi çok evham yapıyorum dedim ama cuma günü bizimde büyük gün inş seninde su gibi geçer zaman hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin

Ayyy içim rahatladı aynı hisleri yasayan var acaba benmi çok evham yapıyorum dedim ama cuma günü bizimde büyük gün inş seninde su gibi geçer zaman hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin❤❤
Senin az kalmis ne guzel insallah saglikla gelsinlerde raziyiz hepsine. Yinede merak ediyoruz iste. Dogsalarda evhamimiz gitmeyecek sanirim

Bende de ara ara oluyor baş ağrısı, son 24 saattir var.. migrenim var zaten.. 2 tane parol içtim aralıklı olarak ama fayda etmedi pek.. Allah beterinden saklasın diyorum

Ben bugün ağrımın 3. Günündeyim doktoruma söyledim çağırdı geldim bekliyorum bakalım

Ayyy içim rahatladı aynı hisleri yasayan var acaba benmi çok evham yapıyorum dedim ama cuma günü bizimde büyük gün inş seninde su gibi geçer zaman hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin❤❤
Yalnız değilsin aynı endişeler bende de var. 2 haftada bir kontrol oluyorum kontrolden sonraki ilk hafta rahatım nedense ikinci hafta evhamlarla geçiyor. Bulantı kusmam da yok hiç birşey hissetmiyorum Allah’ın izniyle bir an önce hareketlerini hissedelimde o zaman birazcıkta olsa rahatlarız sanırım. Bu arda benimde kontrol bu cuma inşallah hayırlı haberler alalım

Benim 1 ay a cikti kontroller artik bu ikinci hafta ve dayanmak cok zor karnimizda hissettigimiz günlere gecelim insallah guzel haberlere devam edecegiz

cuma günü hayırlı haberlerle inşallah o zaman
aynen Bi hareket hissetsek belki bu kadar evham olmazahh ahh ilk günlerdeki gibi keseydi kalp atısıydı 2 li taramasıydı cinsiyetiydi derken hareketlerede Bi gelsek

Benim de dün kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. Gelişimi 4 gün önde hatta boncuğumun ama doktor ne yaptıysa şeyini göstermedi. Aslında bir tahminim var ama söylemicem 2 hafta sonra daha net söylerim dedi. Ama itiraf ediyorum ben bir ara gördüm galiba bacak arasındaki çıkıntıyı hayırla sağlıkla zamanında doğsun da Allah’ın izniyle cinsiyet hiç ama hiç önemli değil.

Bu arada ayrıntılı usg için perinatolog önerdi doktorum . Kadıköy de Fetus Tanı Merkezinde Mehmet beye gideceğim inşallah 20.haftalarda. Hiç duydunuz mu orayı ve ya siz nerelere gideceksiniz planladınız mı?

Duymadım.... Ben 11. Haftada Cihat Şen hocaya gittim ikiz başladığı icin , 20. Haftada da ayrıntılı için gideceğim .... hatta eşimin arkadaşını da yönlendirdik aynı haftadaymış yeni öğrendik .... biraz tuzlu ama perinatolojinin duayenlerinden .... diğer araştırdığım hocalar da Rıza Madazlı ve Recep Has tı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…