- 30 Eylül 2014
- 342
- 418
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Ben bunun kumaştan olanını düşünmüştüm ama böyle de güzelmişkızlar canı sıkılanlar ben bu ara kendimi stresimi atayım diye örgüye verdim minik patik falan ördüm yeni birsey gördüm puset örtüsü arkadasımda vardı ve çok kullandı netten baktım elle yapılıyor basit birsey sonbahar bebeklerimiz olacak Allahın izniyle kesinlikle yapın derimbende cumadan sonra alıp başlamayı düşünüyorum
Bende ogrenemedim ve daha 3 hafta var kontrolumeyaaa Bi ben mi kaldım cinsiyet öğrenmeyen bizde cuma gideceğiz bu ara kendimi bulantı olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum içim boş gibi çok rahatım bu korku hiç bitmeyecekmi eskisi gibi seyirme falanda olmuyor artıkben bebek yağı kullanıyorum nem için şimdilik cildim çok kuru Bi doktora danışayım bakalım bugunü sayma son 2 gün ❤
Bende de ara ara oluyor baş ağrısı, son 24 saattir var.. migrenim var zaten.. 2 tane parol içtim aralıklı olarak ama fayda etmedi pek.. Allah beterinden saklasın diyorumBenim bulantım olmadı ama baş ağrılarım işe gitmemi bile engelliyor maalesef... 24 saati geçkindir başım ağrıyor.
Ayyy içim rahatladı aynı hisleri yasayan var acaba benmi çok evham yapıyorum dedim ama cuma günü bizimde büyük gün inş seninde su gibi geçer zaman hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizinBende ogrenemedim ve daha 3 hafta var kontrolumebi kac gundur bende bos hissedilyorum bulanti kusmam olmasa bende suphe edecegim. Bazen diyorum kendime kotuyu cagirip durma bisy olsa illa bi kanama manama olur diyorum biraz rahatlıyorum ama gecici tabi
Senin az kalmis ne guzel insallah saglikla gelsinlerde raziyiz hepsine. Yinede merak ediyoruz iste. Dogsalarda evhamimiz gitmeyecek sanirimAyyy içim rahatladı aynı hisleri yasayan var acaba benmi çok evham yapıyorum dedim ama cuma günü bizimde büyük gün inş seninde su gibi geçer zaman hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin❤❤
Bende de ara ara oluyor baş ağrısı, son 24 saattir var.. migrenim var zaten.. 2 tane parol içtim aralıklı olarak ama fayda etmedi pek.. Allah beterinden saklasın diyorum
bencede bizim için bu evham hiç bitmeyecek doğsalar bile sanırım Allah yardımcımız olsun..Senin az kalmis ne guzel insallah saglikla gelsinlerde raziyiz hepsine. Yinede merak ediyoruz iste. Dogsalarda evhamimiz gitmeyecek sanirim
Yalnız değilsin aynı endişeler bende de var. 2 haftada bir kontrol oluyorum kontrolden sonraki ilk hafta rahatım nedense ikinci hafta evhamlarla geçiyor. Bulantı kusmam da yok hiç birşey hissetmiyorumAyyy içim rahatladı aynı hisleri yasayan var acaba benmi çok evham yapıyorum dedim ama cuma günü bizimde büyük gün inş seninde su gibi geçer zaman hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin❤❤
Neyseki yalniz degiliz burda bizi anlayan bizimle ayni seyleri hisseden heyecanli anne adaylari var. Bu heyecanlari yasamak bile paha bicilemezbencede bizim için bu evham hiç bitmeyecek doğsalar bile sanırım Allah yardımcımız olsun.. ❤
evet az kaldı bende heyecan korku çok fena dorukta
Baş ağrısı çok fena geçmiş olsun geçen gün benimde oldu neyseki bir gün boyunca sürdü geçti ama ağlayacaktım neredeyse o kadar kötüydü. Allah göstermesin bir dahaBen bugün ağrımın 3. Günündeyim doktoruma söyledim çağırdı geldim bekliyorum bakalım
Benim 1 ay a cikti kontroller artik bu ikinci hafta ve dayanmak cok zorYalnız değilsin aynı endişeler bende de var. 2 haftada bir kontrol oluyorum kontrolden sonraki ilk hafta rahatım nedense ikinci hafta evhamlarla geçiyor. Bulantı kusmam da yok hiç birşey hissetmiyorumAllah’ın izniyle bir an önce hareketlerini hissedelimde o zaman birazcıkta olsa rahatlarız sanırım. Bu arda benimde kontrol bu cuma inşallah hayırlı haberler alalım
Yalnız değilsin aynı endişeler bende de var. 2 haftada bir kontrol oluyorum kontrolden sonraki ilk hafta rahatım nedense ikinci hafta evhamlarla geçiyor. Bulantı kusmam da yok hiç birşey hissetmiyorumAllah’ın izniyle bir an önce hareketlerini hissedelimde o zaman birazcıkta olsa rahatlarız sanırım. Bu arda benimde kontrol bu cuma inşallah hayırlı haberler alalım
Benim 1 ay a cikti kontroller artik bu ikinci hafta ve dayanmak cok zorkarnimizda hissettigimiz günlere gecelim insallah guzel haberlere devam edecegiz
[/QUOT
Evet normalde ayda bir çağırıyor bizim doktorda ama sağlık personeli avantajım var o yüzden bana iki haftada bir bakıyorDua etsin her hafta gitmiyorum
Şaka maka epey level atladıkcuma günü hayırlı haberlerle inşallah o zaman
aynen Bi hareket hissetsek belki bu kadar evham olmazahh ahh ilk günlerdeki gibi keseydi kalp atısıydı 2 li taramasıydı cinsiyetiydi derken hareketlerede Bi gelsek
Duymadım.... Ben 11. Haftada Cihat Şen hocaya gittim ikiz başladığı icin , 20. Haftada da ayrıntılı için gideceğim .... hatta eşimin arkadaşını da yönlendirdik aynı haftadaymış yeni öğrendik .... biraz tuzlu ama perinatolojinin duayenlerinden .... diğer araştırdığım hocalar da Rıza Madazlı ve Recep Has tıBu arada ayrıntılı usg için perinatolog önerdi doktorum . Kadıköy de Fetus Tanı Merkezinde Mehmet beye gideceğim inşallah 20.haftalarda. Hiç duydunuz mu orayı ve ya siz nerelere gideceksiniz planladınız mı?