- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Ya sorma minnak kızlarımız çoğalıyor,aldığımız kıyafetleri paylaşalım fikir olsun,hoş ben yirminci haftadan sonra alışverişe başlamayı düşünüyorum ama olsun fikir alışverişi iyidirErkek senesi derken Kızlar çoğalıyor mu ne
Doktorun tavsiye ettiyse kullanılabilir,ben kozmetik ürünlerde bile hassasım,hatta güneş kremimi bile değiştirdim hamillere özel olanlardan aldım,o nedenle doktor tavsiyesi önemli benim icjn.Açıkçası içeriğini tam bilmiyorum kullanan arkadaşlarım Doktorum ve eczacım bunu tavsiye ettiler bende onlara güvendim
canım sen kontrollerini suan tek doktorlamı yapıyorsun yoksa arkadasın la tüp doktoruna devammıBenim de kontrol bugün .... bir de eve yakın sağlık ocağına aldırdım kaydımı dün.... bu hafta insallah uğrayacağım gebelik kaydı icin ....
Doktorlarım beni bırakmıyorcanım sen kontrollerini suan tek doktorlamı yapıyorsun yoksa arkadasın la tüp doktoruna devammısağlıklı haberlerle gel inşallah birde ne kadar süreyle kontrollere gidiyorsun suan
Evet ikiz, bilmiyorum ondan mı yoksa annemden mi bulantılar.. Annen nasılsa senin de öyle geçer diyorlar, şehir efsanesi olduğuna inanmak istiyorum çünkü annemin bulantıları 6. aydan sonra "hafiflemiş".Senin ikizdi galiba,bulantıların ondan da çok oluyordur,gerçi benim tek olmasına rağmen ve 15. Haftada olmama rağmen bulantılar devam ediyor yine de azaldı tabi önceki haftalara oranla,ufaktan karnımda çıktı ama çok dar giymedigim sürece belli olmuyor☺
Ben de öğrenmedim dahayaaa Bi ben mi kaldım cinsiyet öğrenmeyen bizde cuma gideceğiz bu ara kendimi bulantı olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum içim boş gibi çok rahatım bu korku hiç bitmeyecekmi eskisi gibi seyirme falanda olmuyor artıkben bebek yağı kullanıyorum nem için şimdilik cildim çok kuru Bi doktora danışayım bakalım bugunü sayma son 2 gün ❤
Bende öğrenmedim daha, burada çok büyümeden söylemiyorlar ama bi kan testi yaptırıyorum DNA dan bakacaklar o sıradayaaa Bi ben mi kaldım cinsiyet öğrenmeyen bizde cuma gideceğiz bu ara kendimi bulantı olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum içim boş gibi çok rahatım bu korku hiç bitmeyecekmi eskisi gibi seyirme falanda olmuyor artıkben bebek yağı kullanıyorum nem için şimdilik cildim çok kuru Bi doktora danışayım bakalım bugunü sayma son 2 gün ❤
Ya ben anlamıyorum. Doktor bak dedi bi çıkıntı var gördün mü, gördüm. Eneee erkek derken, ama tabi kız da olabilir klitoris de böyle ilk zamanlar çıkıntı gibi duruyor dedi.Bana erkek gibi dediler ama yine de çok kesin konuşmadılar ben bayağı havaya girdim erkek diye ama 1 ay sonra kız derlerse şaşırmayacağım ....
Bence de kızlar daha gec gösteriyorlar,ablam 12. Haftada öğrendi cinsiyeti,ben ancak 14. Haftada öğrenebilirim benimki kız ablaminki erkekYa ben anlamıyorum. Doktor bak dedi bi çıkıntı var gördün mü, gördüm. Eneee erkek derken, ama tabi kız da olabilir klitoris de böyle ilk zamanlar çıkıntı gibi duruyor dedi.Ben bambaşka bi bakış açısıyla, bu gösterdi erkek, bu göstermedi kız diyorum
Biliyordum!Bence de kızlar daha gec gösteriyorlar,ablam 12. Haftada öğrendi cinsiyeti,ben ancak 14. Haftada öğrenebilirim benimki kız ablaminki erkek
Bende aynı durumdayımBana erkek gibi dediler ama yine de çok kesin konuşmadılar ben bayağı havaya girdim erkek diye ama 1 ay sonra kız derlerse şaşırmayacağım ....
Aynısı oldu bizde de, 12. Haftada birine kesin kız demişti baya açık duruyodu bacakları. diğerinde çıkıntı gördü ama kızlarda da böyle olabiliyo dedi sonra oda kız çıktıYa ben anlamıyorum. Doktor bak dedi bi çıkıntı var gördün mü, gördüm. Eneee erkek derken, ama tabi kız da olabilir klitoris de böyle ilk zamanlar çıkıntı gibi duruyor dedi.Ben bambaşka bi bakış açısıyla, bu gösterdi erkek, bu göstermedi kız diyorum
Maşallah ya ne güzel. Ben de her hafta bu hafta bitiyor diyorumBenim hamileliğimde bütün bilinenlerin tersi oldu, annem ve ablam çok bulantıları olmuş. Benim ikiz olduğu halde hiç olmadı çok şükür
Benim şuan 15+3 yani sürecek gibiİnşallah yakın zamanda biter, 4 ayın sonunda kesin bitiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?