-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Gözün aydı canım sağlıkla gelsin kızçelerinnİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı, cinsiyetleri belli oldu. İki kızımız olacak inşallahşimdilik herşey yolunda çok şükür ağrıların bi iki haftaya azalır dedi.
oluyor canım vurduğun yeri değiştir göbek etrafına saat şeklinde dön dei doktorum ama bende dönemiyorum 4 parmak sağa 4 parmak sola vuruyorum hep bazen damara denk geliyor daha çok kanıyor vurduktan sonsa kolanyalı pamukla bastır 2 dk kadar bekle kanımız suçlandığı içinde daha çok kanıyorKizlar iki gündür kan sulandirici igneyi yaptigim yerden kan geliyor durmuo kan pamuk ve yara bandi yapistiriorum sizde de böyle bisey oldu mu hic
Gözun aydın canim,sağlıkla gelsin kizcelerİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı, cinsiyetleri belli oldu. İki kızımız olacak inşallahşimdilik herşey yolunda çok şükür ağrıların bi iki haftaya azalır dedi.
Koldan yap demisti doktor gecen kaftafan beri koldan yapiodum ama kol alani daha dar ve cok morardi sisti gobegimde iyilesmisken ordan yapmaya başladım ama kolonyali pamuk bekletiyorum ama kaldırdığımda hala kan gelio pamul baya kan oluyor bant yapistirmakta careyi buldum ama com kanamasi beni tedirgin ettioluyor canım vurduğun yeri değiştir göbek etrafına saat şeklinde dön dei doktorum ama bende dönemiyorum 4 parmak sağa 4 parmak sola vuruyorum hep bazen damara denk geliyor daha çok kanıyor vurduktan sonsa kolanyalı pamukla bastır 2 dk kadar bekle kanımız suçlandığı içinde daha çok kanıyor☹
göbek harici vurmak daha zormus öyle demişti doktorum ama büyük bir ihtimalle damara denk geliyor senin kanda sulandığı için kanama daha çok oluyor benim öyle çok kanamıyor Bi doktoruna söyle gittiğinde ama normaldir bence yinede diğer arkadaşlardan böyle bir sorun yasayan varsa en azından yardımcı olurlarKoldan yap demisti doktor gecen kaftafan beri koldan yapiodum ama kol alani daha dar ve cok morardi sisti gobegimde iyilesmisken ordan yapmaya başladım ama kolonyali pamuk bekletiyorum ama kaldırdığımda hala kan gelio pamul baya kan oluyor bant yapistirmakta careyi buldum ama com kanamasi beni tedirgin etti
Canım igneyi olduktan sonra kolonyalı pamuk la bastırma ıslak deydikce kan gelir bence kuru pamukla bastır bence hemşire arkadaşım öyle demişti banaKoldan yap demisti doktor gecen kaftafan beri koldan yapiodum ama kol alani daha dar ve cok morardi sisti gobegimde iyilesmisken ordan yapmaya başladım ama kolonyali pamuk bekletiyorum ama kaldırdığımda hala kan gelio pamul baya kan oluyor bant yapistirmakta careyi buldum ama com kanamasi beni tedirgin etti
Günaydın. İğne işi gerçekten zorlu. Göbekten devam ediyoruz biz. Bir iki kere kanadı bir kez de fena morardı. O morardığında oturur halde yaptırmıştım iğneyi. Eşim yapıyor iğneleri. Ben gerek yok desem de onun dikkat ettiği şeyler var. Havasını aldırıyor ve ayaktayken yapıyoruz iğneyi. Kolonyalı pamukla öncesinde siliyor sonrasında da biraz bastırıyorum. Biraz yanıyor sadece. Buna da şükür ama proluton yaptırıyorum hafta bir 2 gün geçmiyor acısı. Her gün kullananda varmış başlarda. Kan sulandırıcıdan hiç şikayet etmiyorum diğer iğneyi görünceKoldan yap demisti doktor gecen kaftafan beri koldan yapiodum ama kol alani daha dar ve cok morardi sisti gobegimde iyilesmisken ordan yapmaya başladım ama kolonyali pamuk bekletiyorum ama kaldırdığımda hala kan gelio pamul baya kan oluyor bant yapistirmakta careyi buldum ama com kanamasi beni tedirgin etti
Benim de tiroit sorunum var ama endokrinde dahiliye de şimdilik ilaç başlamadı benim tsh çok düşük çıktı hamilelikte,T4 normal olduğu için baslanmadi,senin yüksek mi? Ben de dün kan verdim yarın çıkacak sonuç inşallah düzelmiştir diye umut ediyorumGünaydın kızlar ben tiroidle alakalı tedavinin başından beri euthyrox kullanıyorum 25le başlayıp 75e çıktık en son hamilelikten sonra tekrar bakılmak için bu hafta kan alındı sonuç yarın çıkar inşAllah şimdi kafama takılıyor hamilelikle beraber bu değer yükseliyormuş ilaç kullanıyorum ama yükseldiye 75lik az geldiyse şuan bir sıkıntı olmuşmudur diye Korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı ? Sonuca göre endokrine gidecem herlde bende bilmiyorum daha hiç gitmedim tüp bebek doktorum vermişti bu ilacı
Benim ki yüksekti 3,5larda çıkıyordu en son 2,5 altı olması gerekiyormuş tüp bebekte indi en son ama hamilelikte yükseldiğini öğrendim ve canım sıkıldı bebeği etkilenmişmidir yükseldiyse diye daha bu hafta kan verdim geçmi kaldım diyorumBenim de tiroit sorunum var ama endokrinde dahiliye de şimdilik ilaç başlamadı benim tsh çok düşük çıktı hamilelikte,T4 normal olduğu için baslanmadi,senin yüksek mi? Ben de dün kan verdim yarın çıkacak sonuç inşallah düzelmiştir diye umut ediyorum
Benimki de 0.03 tüBenim ki yüksekti 3,5larda çıkıyordu en son 2,5 altı olması gerekiyormuş tüp bebekte indi en son ama hamilelikte yükseldiğini öğrendim ve canım sıkıldı bebeği etkilenmişmidir yükseldiyse diye daha bu hafta kan verdim geçmi kaldım diyorum
Neden düşüyormuş okdr acaba canım hamilelikte artıyormuş diye öğrendim bende ondan korktum süreklide değişiyormuş bu değerler endokrine de hiç gitmedim daha inş.normal çıkar tiroidlerimizBenimki de 0.03 tücanım ilaç kullandiysan etkilememistir merak etme,bana şimdilik gerek yok takip ederiz dediler bakalım inşallah normal değerlerine cikmistir
Hamileliğe bağlı düşebiliyormus, benim daha önce tiroit sorunum hiç yoktu,her ay değerlerine bakicaz dediler,endokrine de gittim o da şimdilik ilaç vermeyelim dedi,takip edelim dendiNeden düşüyormuş okdr acaba canım hamilelikte artıyormuş diye öğrendim bende ondan korktum süreklide değişiyormuş bu değerler endokrine de hiç gitmedim daha inş.normal çıkar tiroidlerimiz
Anladım sürekli değişiyormuş her ay baktırmak gerekHamileliğe bağlı düşebiliyormus, benim daha önce tiroit sorunum hiç yoktu,her ay değerlerine bakicaz dediler,endokrine de gittim o da şimdilik ilaç vermeyelim dedi,takip edelim dendi
gebelikte troid önemli canım doktorun iki haftada bir tahlil ve kontrolunü yapıyorsa sıkıntı olmaz hiç merak etme ve bebek 12.haftadan sonra troidini kendi üretiyormus ben 150liliğe kadar çıktım sonra 100lüğe düştük yine benimde ztüp doktorum takibini yapıyor... düşük değilde yüksek troid önemli dedi Doktorum bu nedenle 2 haftada bir tahlil yapıyorlar bana çünkü benimki çok oynak ama bence hamilelikte 2 haftada bir yapılmalı doktoruna özellikle sormalısın bu konuyu bence...Günaydın kızlar ben tiroidle alakalı tedavinin başından beri euthyrox kullanıyorum 25le başlayıp 75e çıktık en son hamilelikten sonra tekrar bakılmak için bu hafta kan alındı sonuç yarın çıkar inşAllah şimdi kafama takılıyor hamilelikle beraber bu değer yükseliyormuş ilaç kullanıyorum ama yükseldiye 75lik az geldiyse şuan bir sıkıntı olmuşmudur diye Korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı ? Sonuca göre endokrine gidecem herlde bende bilmiyorum daha hiç gitmedim tüp bebek doktorum vermişti bu ilacı
Canım benimde normalde tüp bebek doktorum ilgileniyordu en son transfer öncesi 75e çıktık düştü transfer oldum şükür pozitifi gördüm şimdi o doktorum uzakta burda başka bi doktorum ilgileniyor geçen hafta tüp bebek doktoruma gittik keseyi görmek için 10gün sonra kalp için git dedi buradaki doktorumu da tanıyor ilgilenir dedi bu hafta lekelenmem olunca erken gittim buradaki doktora oda sordu tiroidi söyledim benim için o önemli dedi kan aldılar 3,4günde gelir sonuç dedi yarın gelmiş olur umarım bende kafaya taktım şimdi 7.haftadayım acaba geçmi kaldım diye 26.şubatta keseyi gördüm zaten ayın 3.ündede kalbi duydum ogün aldılar kanı troid için 14şubatta pozitif sonucumu öğrenmiştim o günden bugüne geçmi kalmışmışımdır canım troid hamilelikte yükseliyormuşgebelikte troid önemli canım doktorun iki haftada bir tahlil ve kontrolunü yapıyorsa sıkıntı olmaz hiç merak etme ve bebek 12.haftadan sonra troidini kendi üretiyormus ben 150liliğe kadar çıktım sonra 100lüğe düştük yine benimde ztüp doktorum takibini yapıyor... düşük değilde yüksek troid önemli dedi Doktorum bu nedenle 2 haftada bir tahlil yapıyorlar bana çünkü benimki çok oynak ama bence hamilelikte 2 haftada bir yapılmalı doktoruna özellikle sormalısın bu konuyu bence...
içini ferah tut canım sanmıyorum hiççç birsey olmaz çok uzun bir süre değil bir ay bile değil yarın zaten sonucunu alcan ilacınıda kullanıyormussun bak zaten transferden önce değerinde kontrol altındaymış daha fazla strese sokma kendiniCanım benimde normalde tüp bebek doktorum ilgileniyordu en son transfer öncesi 75e çıktık düştü transfer oldum şükür pozitifi gördüm şimdi o doktorum uzakta burda başka bi doktorum ilgileniyor geçen hafta tüp bebek doktoruma gittik keseyi görmek için 10gün sonra kalp için git dedi buradaki doktorumu da tanıyor ilgilenir dedi bu hafta lekelenmem olunca erken gittim buradaki doktora oda sordu tiroidi söyledim benim için o önemli dedi kan aldılar 3,4günde gelir sonuç dedi yarın gelmiş olur umarım bende kafaya taktım şimdi 7.haftadayım acaba geçmi kaldım diye 26.şubatta keseyi gördüm zaten ayın 3.ündede kalbi duydum ogün aldılar kanı troid için 14şubatta pozitif sonucumu öğrenmiştim o günden bugüne geçmi kalmışmışımdır canım troid hamilelikte yükseliyormuşBide ilaç yetersiz geldimi acaba diye düşünüp duruyorum
Ayy çok sağol canım ya içim rahatladı biraz geceden beri uyku uyuyamadımiçini ferah tut canım sanmıyorum hiççç birsey olmaz çok uzun bir süre değil bir ay bile değil yarın zaten sonucunu alcan ilacınıda kullanıyormussun bak zaten transferden önce değerinde kontrol altındaymış daha fazla strese sokma kendini
olabiliyor ufak lekelenmeler kanama alanları korkma stres zaten herseyin başı çok istiyoruz kolaylıkla olmadı bebişlerimiz hala şüphe ediyorum ben bile acaba duruyormu kalbi atıyordur dimi diye midem bugun bulamadı acaba birseymi oldu diye öyle böyle derken geçecek inş sağlıkla alcaz bebeklerimizi kucağımıza bol bol dinlen yat hiç bir iş yapmamaya çalış bebeğin içinAyy çok sağol canım ya içim rahatladı biraz geceden beri uyku uyuyamadımdüşünmekten Bu hafta çok stresli geçti benim için lekelenmem oldu kanama alanı varmış kesenin yanında iğneyi tam doz yaptık hap verdi bide dr şimdi sarı sarı geliyor ama çok korktum canım