- 25 Haziran 2014
- 190
- 243
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Heycanliyim canım çünkü pazartesiyi iple cekiyorum bebisi görmek cinsiyetini öğrenmek ve 2litest sonucunu almak içinHaftasonuna girmemize saatler kala nasılsınız hanımlar?enerjim düsüktü normalde ama buraya yazarken enerji patlaması yaşıyorum şaka maka 13-14-15 diye gidiyoruz(hafta) ....
Bulantım da çok azaldı ama hala günde 1 litreyi geçemiyorumKızlar az su içiyorsanız deriniz kurumuş olabilir. Normalde içtiğimizin 2 katı falan su içmemiz lazım. Kabızlık deri dökülmesi hep ondan oluyor.
Hayırlı olsun bu vesileyleKız Allah iyiliğini versin. Yazdığımı bile unutmusum. Teeere kaç sene olmus. 4 doldurduk. Zaman acımasız. Ama ikiz annelerine daha çok.Sklınıza taklıan olursa yaz. Sağlıkla doğurun emiii
Artıramıyorum bir türlü su içmeyi. Bir bardak içsem litrelerce içmişim gibi şişiyorumKızlar az su içiyorsanız deriniz kurumuş olabilir. Normalde içtiğimizin 2 katı falan su içmemiz lazım. Kabızlık deri dökülmesi hep ondan oluyor.
Bulantım da çok azaldı ama hala günde 1 litreyi geçemiyorumnasıl arttırsam ...
Bir şekilde ne yapıp edip artırmaya bakmak lazım, yanında şişe taşımak olabilir suyu tatlandırmak olabilir ne bileyim. Bu dönemde çok önemli çünkü. Benim vücut çok akıllıArtıramıyorum bir türlü su içmeyi. Bir bardak içsem litrelerce içmişim gibi şişiyorumSuyun içine bir şeyler atıp içmeyi planlıyorum bu hafta. Çubuk tarçın, elma veya limon. Maden suyunu bile yarıya kadar içebiliyorum
Canım şişlikle beraber bi akıntı kızarıklık varsa hemen doktoruna danış. Enfeksiyon olabilir ve çok tehlikeli. Ama yoksa progesteron kaynaklı dudaklarda hafif bir şişme olabilir. Dolgunlaşabilir yani o bölge.Kızlar diğer gruba yazdım ama buraya da yazmak istedim crinone jelden dolayı özel bölgede daha önce şişlik farketmedim ama 3 gündür şişlik farkediyorum öyle olan var mı
Gözünüz aydınİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı, cinsiyetleri belli oldu. İki kızımız olacak inşallahşimdilik herşey yolunda çok şükür ağrıların bi iki haftaya azalır dedi.
Sağol canım. Aklınıza takılan ne varsa sorun. Vakit buldukça girer yazarım. Ben çok zorşuk çektim. Soracak kimse yoktu. Tek çocukla ikiz aynı olmuyor. Zaten ilk hamileliğimdi. Size de çok çok kolay gelsin ne diyim valla dost acı der. Uyuyun kuzular vakit buldukçaaHayırlı olsun bu vesileylesizlerin 4-5 sene önce yaşadıklarınızı biz de şimdi yaşıyoruz, ama çok güzel bi kaynak bırakmışsınız hep sizin yazdıklarınızı not alıyorum
Süper haber :))))İyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı, cinsiyetleri belli oldu. İki kızımız olacak inşallahşimdilik herşey yolunda çok şükür ağrıların bi iki haftaya azalır dedi.
Aslında erken demişti ama sonra %90 kız dediGözünüz aydındüşündüğümden daha çabuk öğrenmişsin, heyecanım arttı
Aslında erken demişti ama sonra %90 kız dedi
Teşekkür ederim. Çift yumurta iki embriyo transfer edilmiştigözünüz aydınsizin tek yumurta mı çift yumurta ikizi mi?