adet bitiminden başlangıcına kadar gün aşırı dene en garantisi...bende uyguluyom çok yorucukısmetse olur bide bebek geliceği zamanı bilir derler bu çin atasözümü bacılar
anladım..hayırlısı demek lazım selin ya ..yine de öyle düşünme..zamanı var demek ki ve bebişin biliyor o zamanı...en azından bi sorununuz yok hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bişey
gelecekler ya sadece bazılarımızın sıpaları biraz nazlı te o kaa
gelecekler mecburlarve ben "totolar tiz ısırıla" diye topaç açcam buraya
1 yıl ilacın etkisi dedim ama benle ilacı bırakan arkadalar 2.ay kldı ben hala 12 aydır uğraşıyorum delirecem artık:))))
ya en azından içim biraz rahat hamile kalabildiğimi biliyorum ama elde olmadan
günah işledik düşündükçe üzülüyorum içim parçalanıyo ve cezalandırıldığımız düşünüyorum
ama inşallah allahım affederde verir bize bir bebek bazen ya hiç vermezse diye aklıma geliyor kötü oluyorum
çok dua ediyorum inşallah yüce mevlam affeder bizide gönderir bize bir bebek...
gelecekler ya sadece bazılarımızın sıpaları biraz nazlı te o kaa
gelecekler mecburlarve ben "totolar tiz ısırıla" diye topaç açcam buraya
inşallah dediğin gibi olur canım ...o zaman napıyoruz ağustosta non stop çalışıyoruz:)))))
off ilaç deme bağa ben de 8 ay kullanma gafletinde bulundum tüm düzenimi alt üst etti ve bi o kaa yan etki bıraktı ve gitti
ağustos olmazsa eylülü var ekimi varyılmak yok 2011de çözülecek bu iş
oğlum 5 yaşında ona hemen hamile kalmıştım ama bunda 4 yıl kullandım ondan galiba ...söküp atamıyorum bir türlü:)))))
üzülme adaşım allahım bağışlayıcıdır sen hatanı anlamış pişman olmuşsun umarım en kısa zamanda yeni bir umut verir sana,,, yüzünü güldürür:)))))
çok acıktım kızlar belki bebiş vardır aç bırakmamak lazımben akşama anca gelirim daha yemekte yapıcam ev hanımlığı 6 yıllık iş hayatımdan sonra çok sıkıcı geldi
tekrar görüşürüz umarım
eneee bi tane çocuğun var seniiiiiiiiiin...maşallah Allah uzun ömür versin
ben çalışınca izinler denk gelmiyor ağustos olmazsa ocağa kadar beklemem lazım(((
çok acıktım kızlar belki bebiş vardır aç bırakmamak lazımben akşama anca gelirim daha yemekte yapıcam ev hanımlığı 6 yıllık iş hayatımdan sonra çok sıkıcı geldi
tekrar görüşürüz umarım
ama bir tane daha olsun oğlum da artık istiyor kardeş:)))ama erkek olacakmış öyle diyor:))))
ne izni?bumbum için kimden izin alıyosunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?