Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

bu ay bende deniycem şu pekmezi inşallah banada vesile olurda bende hamiş kalırım esracım sen denediğin aymı hamile kalmıştın yoksa bir sonraki ayamı faydası oldu güzelim?

Denediğim ay kaldım canım.Ben aslında keçiboyunuzu pekmezi alacaktım aktar amca bana dedi neden aldığını anladım kızım ama bu nektarını al daha etkilidir bu dediHem ben yedim hem benm koca.Ki benim eşimde varikosel vardı.Nektarı yediğimiz ay tuttu.Bakalım inşallah senin de tutar bu ay.

ayyy inşallah canım ya artık olsun benimde bebişim beklemekten çok yoruldum sen şimdi pekmez değilde nektarınımı aldın? keçiboynuzu nektarımı deyip alayım ben
yoksa keçiboynuzu pekmezimi?

ayyy inşallah canım ya artık olsun benimde bebişim beklemekten çok yoruldum sen şimdi pekmez değilde nektarınımı aldın? keçiboynuzu nektarımı deyip alayım ben
yoksa keçiboynuzu pekmezimi?
Valla ben nektarını aldım o işe yaradı sen de bi dene :)Olacak inşallah sıkma sen canını.Bugün seda sibel ayşen kimsecikler yokkkkkkkkk

ben de kışın keçiboynuzu pekmezi içiriyordum her gün bi kaşık..değişiklik olmadı gbi bişey yanlız çalışmalar sıklaştı enerji veriyo meret
fındık fıstık badem ne bulduysanız yedirin işte biri olmazsa biri yarar

celine ne durumdasın geldi mi kırmızılar? bende hareket yok nedense cuma yada cumartesi hareketin kralını görceksin diyo içimdeki ses

oooo gelmezmi canım geldi gelmez olaca cumartesi geldi inşallah tutmuştur bu sefer senin güzelimde gelmez kırmızılar ben yarın soğan kürüne başlıcam hayırlısıyla bakalım yapabilecekmiyim

oooo gelmezmi canım geldi gelmez olaca cumartesi geldi inşallah tutmuştur bu sefer senin güzelimde gelmez kırmızılar ben yarın soğan kürüne başlıcam hayırlısıyla bakalım yapabilecekmiyim

ya senin en azından fazla sapman yok ..benim periyodum sanırım 35 güne çıktı geçen ay da 35te gelmişti gerçi o zamanki durum farklıydı...bakalım haftasonu da bi geçsin olmadı patlatırım bi test

soğan kürünü yapabilirsen helal olsun ben hayatta içemem onu ıyyk

evet çok fazla sapma yok bende hatta gecikme olmuyo genelde erken geliyo sağolsun soğan suyunun tadı çok kötü değil diyolar
ama bilemiyorum tabi inşallah içebilirim şifa niyetine içicez artık napalım bence sende yap sibel bu soğan suyunu adetide düzenliyormuş
çok yapan var ve faydasını görmüşler hep hamile kalmışlar ayyyy allahım inşallah bizede vesile olur bu soğan suyuyla keçi boynuzu

bu aradaaa ben ateşimide ölçmeye başladım bakalım yumurtladığımı anlıyacakmıyım bu yöntemle

walla benim kocamda çok cinstir ama çocuk için dedinmi hiç itiraz etmedi hatta keçiboynuzlarının bazılarında kurtlanma olmuştu kırdım attım çoğu çöpe gitmişti kırarken kötü oldum bunlar sanki böcekleniyomu aşkım dedim tiksindi ama ona rağmen içti böööööööööğğğğ herşey
diğer soruna gelince 2-3 ay yapmak gerekiyomuş en az 2 aydan sonra sonuçları etkiliyomuş diye duydum..benimde içime kurt düştü haftaya tahlil yaptırtcam sayısı nasıl ona göre planlı gebelik düşünelim geçde kalmak istemiyorum..

ne güzel maşşallah şansa bak hergün dene olmasın 3 gün dene tutsun..yorucu ya dalga geçiyorum akşam yorgun argın geliyo bebek zamanı olay yerine görev başına diyorum biz daha ilk aydan tempoya alışamadık ne zor işmiş diyoruz..aklıma takıldı senin o 3 gün nasıl neye göre seçtin ovulasyonmu yaptın..

ben ne ateş ölçüyorum ne başka bişey..saldım çayıra karnım büyüye

ben bu ay deneyeyim dedim bakalım herşeye atlayasım var ateş ölçüyorum soğan suyu keçi boynuzu
kafayı yerim yakında acaba diyorum bi doktora gidip yumurta takibi filanmı yaptırsam
belki klomen falan bişeyler verir ayyyyyyy çıldıracam valla nereye saldırcağımı şaşırıyorum:84::84::84:

onun adetleri düzenliydi,dolayısıyla belli günleri değerlendirdi ve bingooo

keçi boynuzu nektarımı ilk defa duydum bende koskanın keçiboynuzu pekmezini almıştım sadece kocama içiriyorum..gerçi sabah akşam içince 2 haftada bitirdi her aktarda varmıdır aktardanda utanırım adamlar pis pis bakıyo :26::26::26: kocama onuda aldırtim en iyisi..belli bi markası varsa yazarmısın cnm..

sende benim gibi olmuşsun neyi duysam etkileniyorum acaba bende bişey varmıdır hamile kalırmıyım geç kaldıkmı yumurtluyomuyum falan okudukça ilaç va tedavi adları okadar yabancı geliyoki doktora açıp gösterme korkusundan hep erteledim bide 5 yıllık evliyim hay benim kalıbıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…