aman olsun da pipisi kusur kalsın sağlıklı olsun![]()
öyle canım cinsiyet hiç önemli değil:))tabii o kendine kaleci arıyor:))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öğretmenim ben ...doğum iznim yani:)))ağustos ta kalırsam 2.dönem hiç çalışmaddan rahat geçiririm hamileliği:)))
öyle canım cinsiyet hiç önemli değil:))tabii o kendine kaleci arıyor:))))))))))
amaaan boşver olsun da rapor mapor idare edersiniz ya..minnak şeyin ne eziyeti olcak sana uslu olur o uslu..dağına göre kar verirmiş Allah.olsun da sen izni mizni düşünme boşver...
dğoru söylüyorsun böyle zamanlama yapınca da stresten olmuoyr herhalde:))))onu da sınıfa götürürüm çocuklarla bakarız ne olcak yeter ki olsun da zaman önemli değil???senin var mı çocuğun canım*?
yok ben yaklaşık 2 sene olacak evleneli..bebeğim yok ama nur topu gibi kimyasalım var bi tane![]()
ayyyy topik coştu kızlarrrr yetişemiyorum vallahiiiii![]()
şöyle ki adetim 5 gün gecikti test aldım silik çizgi çıktı.üstüne her gün 1er test daha yaptım 5 farklı marka testin 5i de silik çıktı 6.test günü regl oldum
yani bebik döllendi ama tutunamadı..cılızdı zaar![]()
selinn bende öğretmenim bak bi konuda daha ortağızzz
damla damla mı?üstüne görüyo da olabilir misin?çünkü benimki damla damla değil baya şakır şakırdı![]()
hımmm o zaman bilemem...zannetmem benim hep böyle olur 3-4 coşar:)))
kızlar benim adetimde böyle çamur çamur çok koyu rengi nedenki acep:26::26::26:
daha önceleri baya kırmızı geliyodu sonrasındamı ne koyulaşıyodu rengi bileniniz varmı?:26: