• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

canım öğretmenim ben ...doğum iznim yani:)))ağustos ta kalırsam 2.dönem hiç çalışmaddan rahat geçiririm hamileliği:)))

amaaan boşver olsun da rapor mapor idare edersiniz ya..minnak şeyin ne eziyeti olcak sana uslu olur o uslu..dağına göre kar verirmiş Allah.olsun da sen izni mizni düşünme boşver...

artık umudum ağustosa kaldı çalışmalara başladık :) bat : 11 umarım bu kez gelirrrrrr benim böcüğümmmmmmm ay ben onu yerim ablalarıııı :)))

aman olsun da pipisi kusur kalsın sağlıklı olsun:27:

ayyyy aynen önceden kız olsun derdim sonra burçlara takmıştım aslan olsun istedim
ikizler olmasın dedim şimdi hepsini attım bir kenara kız yada erkek hiç farketmez sağlıklı olsun da
bide olsunda ne olursa olsun diyorum benim kesin bu ay olmaz diğer ay olur haziranda doğar ama ben razıyım yeterki gelsin :49::49::49:

amaaan boşver olsun da rapor mapor idare edersiniz ya..minnak şeyin ne eziyeti olcak sana uslu olur o uslu..dağına göre kar verirmiş Allah.olsun da sen izni mizni düşünme boşver...

dğoru söylüyorsun böyle zamanlama yapınca da stresten olmuoyr herhalde:))))onu da sınıfa götürürüm çocuklarla bakarız ne olcak yeter ki olsun da zaman önemli değil???senin var mı çocuğun canım*?

bizde çalışmalara yeni başladık hayırlısı olur inşallah hepimiz için umutsuz olmayalım şükürler olsun derdimiz yok zaten büsürü nimet var üzerimizde hangisine şükretsek az :46::46::46: bu nimetlede taçlandırılırsak ne ala yok olmassa hayırlısı olsun

dğoru söylüyorsun böyle zamanlama yapınca da stresten olmuoyr herhalde:))))onu da sınıfa götürürüm çocuklarla bakarız ne olcak yeter ki olsun da zaman önemli değil???senin var mı çocuğun canım*?

yok ben yaklaşık 2 sene olacak evleneli..bebeğim yok ama nur topu gibi kimyasalım var bi tane :27:

şöyle ki adetim 5 gün gecikti test aldım silik çizgi çıktı.üstüne her gün 1er test daha yaptım 5 farklı marka testin 5i de silik çıktı 6.test günü regl oldum :27:
yani bebik döllendi ama tutunamadı..cılızdı zaar:63:

şöyle ki adetim 5 gün gecikti test aldım silik çizgi çıktı.üstüne her gün 1er test daha yaptım 5 farklı marka testin 5i de silik çıktı 6.test günü regl oldum :27:
yani bebik döllendi ama tutunamadı..cılızdı zaar:63:

sanırım işte onu bende yaşadım 6 gün geciktim şu an damla damlayım :)))demek kimyasalız biz şimdi olsun napalım:))))

damla damla mı?üstüne görüyo da olabilir misin?çünkü benimki damla damla değil baya şakır şakırdı :27:

kızlar benim adetimde böyle çamur çamur çok koyu rengi nedenki acep:26::26::26:
daha önceleri baya kırmızı geliyodu sonrasındamı ne koyulaşıyodu rengi bileniniz varmı?:26:

zannetmem benim hep böyle olur 3-4 coşar:)))
hımmm o zaman bilemem...
kızlar benim adetimde böyle çamur çamur çok koyu rengi nedenki acep:26::26::26:
daha önceleri baya kırmızı geliyodu sonrasındamı ne koyulaşıyodu rengi bileniniz varmı?:26:

valla benim hep koyu olur başı genelde sonra kırmızıya döner...bence normal

şırnak canım benim burda 2. yılım eşimi bekliyorum seneye beraber gitcez burdan bende akdeniz üniversitesi mezunuyum 4 yılım antalyada geçti:72:

Back