aman olsun da pipisi kusur kalsın sağlıklı olsun
öyle canım cinsiyet hiç önemli değil:))tabii o kendine kaleci arıyor:))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öğretmenim ben ...doğum iznim yani:)))ağustos ta kalırsam 2.dönem hiç çalışmaddan rahat geçiririm hamileliği:)))
öyle canım cinsiyet hiç önemli değil:))tabii o kendine kaleci arıyor:))))))))))
amaaan boşver olsun da rapor mapor idare edersiniz ya..minnak şeyin ne eziyeti olcak sana uslu olur o uslu..dağına göre kar verirmiş Allah.olsun da sen izni mizni düşünme boşver...
dğoru söylüyorsun böyle zamanlama yapınca da stresten olmuoyr herhalde:))))onu da sınıfa götürürüm çocuklarla bakarız ne olcak yeter ki olsun da zaman önemli değil???senin var mı çocuğun canım*?
yok ben yaklaşık 2 sene olacak evleneli..bebeğim yok ama nur topu gibi kimyasalım var bi tane
ayyyy topik coştu kızlarrrr yetişemiyorum vallahiiiii
şöyle ki adetim 5 gün gecikti test aldım silik çizgi çıktı.üstüne her gün 1er test daha yaptım 5 farklı marka testin 5i de silik çıktı 6.test günü regl oldum
yani bebik döllendi ama tutunamadı..cılızdı zaar
selinn bende öğretmenim bak bi konuda daha ortağızzz
damla damla mı?üstüne görüyo da olabilir misin?çünkü benimki damla damla değil baya şakır şakırdı
hımmm o zaman bilemem...zannetmem benim hep böyle olur 3-4 coşar:)))
kızlar benim adetimde böyle çamur çamur çok koyu rengi nedenki acep:26::26::26:
daha önceleri baya kırmızı geliyodu sonrasındamı ne koyulaşıyodu rengi bileniniz varmı?:26: