• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

sende benim gibi olmuşsun :52::52::52: neyi duysam etkileniyorum acaba bende bişey varmıdır hamile kalırmıyım geç kaldıkmı :27::27::27: yumurtluyomuyum falan okudukça ilaç va tedavi adları okadar yabancı geliyoki doktora açıp gösterme korkusundan :59::59::59::27::27: hep erteledim bide 5 yıllık evliyim hay benim kalıbıma :43::43::43::37::37:

valla yapı olarak çok sabırsız bir insanım ben :66: birşey istedimi hemen olsun istiyorum 8 aydır deniyoruz bizde
olmayınca her ay piskopata bağlıyorum onumu denesem bunumu denesem :30::30::30:

sende benim gibi olmuşsun :52::52::52: neyi duysam etkileniyorum acaba bende bişey varmıdır hamile kalırmıyım geç kaldıkmı :27::27::27: yumurtluyomuyum falan okudukça ilaç va tedavi adları okadar yabancı geliyoki doktora açıp gösterme korkusundan :59::59::59::27::27: hep erteledim bide 5 yıllık evliyim hay benim kalıbıma :43::43::43::37::37:

kaç yaşındasın?

onun adetleri düzenliydi,dolayısıyla belli günleri değerlendirdi ve bingooo :65:

aslında benimde düzenli gibi 28 günde bir ama adet bittikten bi hafta sonra akıntım oldu bikaçgün ben o zamanlarmı yumurtluyomuşum anlamadım çok erken geldi bana...doktor nasıl anlıyo yumurta olayını bizdede kaliteli yumurta varmı sperm gibi :60::60::60::60: bazı arkadaşlar yumurta büyüklüklerini yazmış doktor nası görüyo ay hiç anlamıyorum bilgisi olan varmı :27::27::27::27:

27 günde bir adet olan ben bu ay 32 günde oldum hamileyim diye sevindim test yaptım çıkmadı ve nihayet dün akşam adet oldum...gelecek ay yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağım şimdi ben:)))))

valla yapı olarak çok sabırsız bir insanım ben :66: birşey istedimi hemen olsun istiyorum 8 aydır deniyoruz bizde
olmayınca her ay piskopata bağlıyorum onumu denesem bunumu denesem :30::30::30:

bende öyle tez canlıyım işte aklıma koyduğum an olucak plancı programlıyım çok detaycıyım araştırıp kafamı iyce bulandırdığım için kocam sinir oluyo huyuma napim tipik başak hatunuyum işte:52::52::52::10::10::10:

gün aşırı yapın yaa amma nazlandınız :23::23::23:

bizim de 2 sene olacak evleneli,bi sene korunduk sonra başladık :10: ama benim süper ötesi düzensizliğim yüzünde bu doğru dürüst 6.denememiz falan daha :27::27:

28 cnm hatta 29 olcam agustosda elim kolum boş daha siftah yok ilk bebişi daha yeni düşünüyorum kısmetse inşallah..senin yaş kaç

27 günde bir adet olan bu ay 32 günde oldum hava değişikliği dedim ama bilmem ...hamileyim diye sevindim ama dün akşam kırmızı kartı yedim
sizce gelecek ay yumurtlma günümü nasıl hesaplayacağım?????

gün aşırı yapın yaa amma nazlandınız :23::23::23:

bizim de 2 sene olacak evleneli,bi sene korunduk sonra başladık :10: ama benim süper ötesi düzensizliğim yüzünde bu doğru dürüst 6.denememiz falan daha :27::27:

ya yapmazmıyız kuzum ya gün aşırı yapıyoruz adet biter bitmez başlıyoz diğer adete 3 veya 5 gün kala bırakıyoruz
bende 3 senelik evliyim kasımda başladık işte çalışmalara ama tık yok maalesef yanlız bişey itiraf etmeliyim biz korunurken
ben hamile kalmıştım ama şimdi olsun diye çırpınıyorum maalesef olmuyor:59::59::59:

27 günde bir adet olan bu ay 32 günde oldum hava değişikliği dedim ama bilmem ...hamileyim diye sevindim ama dün akşam kırmızı kartı yedim
sizce gelecek ay yumurtlma günümü nasıl hesaplayacağım?????

valla canım bende aynıyım 23. günde geliyo 28. günde bu ay 31. gün geldi ümitlendirdi beni
internetten yazarsan otomatik hesaplayıcılar diye çıkar hesaplarsın ama pek işe yaramıyor
gibi en iyisi akıntı takibi yapıp gün aşırı çalışmak:66::66:

27 günde bir adet olan ben bu ay 32 günde oldum hamileyim diye sevindim test yaptım çıkmadı ve nihayet dün akşam adet oldum...gelecek ay yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağım şimdi ben:)))))

adet bitiminden başlangıcına kadar gün aşırı dene en garantisi...bende uyguluyom çok yorucu :62::62::62: kısmetse olur bide bebek geliceği zamanı bilir derler bu çin atasözümü bacılar :66::66::66::66::66::66:

ya yapmazmıyız kuzum ya gün aşırı yapıyoruz adet biter bitmez başlıyoz diğer adete 3 veya 5 gün kala bırakıyoruz
bende 3 senelik evliyim kasımda başladık işte çalışmalara ama tık yok maalesef yanlız bişey itiraf etmeliyim biz korunurken
ben hamile kalmıştım ama şimdi olsun diye çırpınıyorum maalesef olmuyor:59::59::59:
ne oldu ki bebeğe :26:
adet bitiminden başlangıcına kadar gün aşırı dene en garantisi...bende uyguluyom çok yorucu :62::62::62: kısmetse olur bide bebek geliceği zamanı bilir derler bu çin atasözümü bacılar :66::66::66::66::66::66:

hayır kızılderili atasözü o :27::27:

anladım..hayırlısı demek lazım selin ya ..yine de öyle düşünme..zamanı var demek ki ve bebişin biliyor o zamanı...en azından bi sorununuz yok hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bişey:28:

bende istiyorum bebiş yinede olursa olur olmassa çok üzülmem herhalde her şeyin güzel yanından bakmak gerek kısacık ömürde stres yapmaya gerek yok elimden geleni yaparım gerisinede karışmam verende o vermeyecek olanda:72:

Back