Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

bişey sorucam kıslar adet olmaya bi hafta kala ilişkinin bi faydası olmaz dimi ona göre yorulmayalım bu sıcaklarda

Aslında yumurtlamanı anlayabiliyosan bi hafta kala gerek yok.Ama anlayamıyosan hiç bi günü kaçırma derim Sonuçta geç yumurtlayadabiliyosun

Aslında yumurtlamanı anlayabiliyosan bi hafta kala gerek yok.Ama anlayamıyosan hiç bi günü kaçırma derim Sonuçta geç yumurtlayadabiliyosun

tşk ler cnm yani hergün yapmanın da faydası olmaz diyolar eee malum kocalarda stok tükeniyo sperm sayısı kalmıyomuş galiba ne kadar çelişkili bi durum insan yapınca faydası olurmu acaba diyo gün aşırı yapıncada yumurtanın ömrü 24 saat kaçırırmıyız kaçtımı acaba diye arada kalıyo
allaım isteyen herkesie sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
bu arada sende varmı bişey

yanlız ben şuan beklemedeyim her ne kaa çalışmalara devam etsem de
inşallah bu sefer vardır bebiş sibelcim ama sen tabi çalışmalara devam et yinede nolur nolmaz
Topacınız hayırlı olsun kızlar.İnşallah bu ay gelsin böceklerinizzz
teşekkür ederim esracım amin inşallah gelir böceklerimiz bu ay
kusura bakma haftasonu giremedim canım ondan yeni gördüm msjnı şimdi eklerim...
bişey sorucam kıslar adet olmaya bi hafta kala ilişkinin bi faydası olmaz dimi ona göre yorulmayalım bu sıcaklarda
valla normalde yumurtlama günleri önemli diyolar ama birçok kişide ya hemen adet biter bitmez yada adete yakın hamile kalınır falan diyolar bence çalışın zararı yok faydası var nasılsa bakarsın tutar

AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ

NO l BAT l DURUM l
1 l celine 85 l 12 ağustos l çalışmalar için beklemede
2 l deece l 23 temmuz l hem bekliyor hem çalışıyor
3 l angel 25 l 3 ağustos l çalışmalara devam
4 l mavusbebek l 30 temmuz l beklemede

Son düzenleme:
Topacınız hayırlı olsun kızlar.İnşallah bu ay gelsin böceklerinizzz

esracım nasılsın görmeyeli hamilelik nsl gidiyor sibelden öğrendim kızın olucakmış hayırlı olsun güzelim çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bizlerede nasip etsin güzel mevlam

mrb cnm hoşgeldik topluca hepimize hayırlı olsun ağustos ayında güzel haberler duyarız inşallah...bebek varmı beklemedemisin..allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişler nasip etsin...

çalıştık ve çalışmayada devam edeceyiz canım bebiş yok yumurtlama gününden 1 gün önce çalıştık:81::81: yumurtlama gününde çalışamadık kandil diye bakalım ne olacak canım

kızlar aslında bu ay keçi boynuzu pekmezide içirmek istiyom kocişe
ama gidip almıyo bi bende utanıyom almaya ya bu ay soğan kürüde uygulucam
bakalım hayırlısı doktor kontrolde bana yumurtalarının kistik yapısı var demişti
küçük küçük göstermişti ama sonra bişey demedi belki bu soğan suyu kürü temizler onları

bişey sorucm yumurtlama anlaşılabiliyormu yani bir belirtisis varmı

evet canım anlaşılabiliyor adetin bittikten sonra akıntı takibi yapabilirsin yumuatlayacağın zamanda akıntın
yumurta akı kıvamında oluyor parmaklarının arasına aldığında ise uzayan bir kıvamı olucak herkeste belirti
aynı olmayabiliyor ama kimisinin yumurtlama zamanında kasık ağrısı oluyo bide ateş ölçme yöntemi var
adetin ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçüp bir kağıda not alıyorsun ateşinde
0.3 veya 0.5 gibi ani bir artış olduğu gün yumurtluyosun demektir inşallah yardımcı olabilmişimdir

mrb canım bende aldım kocam sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yiyo bakalım inşallah faydasını görürüz..pekmezi almakta ne var utanma cnm kimse kocana yedirceni anlamazz bende aktardan keçiboynuzu almıştım utana sıkıla aktardaki adamda sormaz mı neiçin kullancaksın diye hemen alerjik astımım var iyi geliyo demiştim ogünde biyerde okumuştum aklımda kalmış hemen cevabı yapıştırdım

hadi bakalım hayırlısı inşallah angelcım bende alıcam karar verdim kocişide ikna ettim gibi burdan bir iki kişi bişey yazmış keçi boynuzu ile ilgili onları okudum
ikna oldu gibi bu akşam eve giderken alıcaz galiba bi yandanda soğan kürünü yapıcam inşallah vesile olurda hamiş kalırız

çok sağol denicem bunları bilmiyordum öğrenmiş oldum

inşallah faydası dokunur benim kocamda kilo almaya başladı şimdiden bebiş uğruna bal pekmez fındık yiyo garibim erkeklerde sperm sayısı için gıdalar çok önemliymiş bizde yeni başladık..geçen aylarda keçiboynuzu almıştım hergün 7 taneyi kırıp kaynatmıştım kürü daha faydalıymış ama 1 haftadan fazla yapamadım gelen giden olunca kaldı malum bide şehir dışındayım diye yatılı kalanım çok oluyo günlerimi hep kaçırtıyolar yumurtalarım boşa gidiyo
pekmezden pek bi umudum yok ama yinede oda olsun tam tedbir hazırlanalım
hergün uğraşırım kaynatır içiririm dersen kürünü dene bence...

dün alırım dedim ama unuttum keçiboynuzunu ya tühhh bugün akşam almam lazım artık
inşallah faydası olur valla canım kürle uğraşamam ya zaten kocişte içmez öyle herhalde
bi böyle deneyelim biz bide bişey sorcam şimdi içmeye başlıycakya keçiboynuzunu hemen etki ediyomiki
yani bu aya faydası olurmu yoksa diğer ayamı çoğalıyor spermcikler

Amin canım darısı başınıza inşallah hayırlısıyla.Yuvarlanıp gidiyorum tam manasıyla Şaka bi yana hiç kilo almadım da göbek aldı başını gitti.Kızım olacak evet Rabbim gönlüme göre verdi.Kendim gibi kokoş yapıcam onu da
Evet canım 26 haftalık hamileyim
Ben hep gün aşırı adete kadar devam ederdim canım.Hatta ilk denemede her gün yapmıştık ay ne yorucuydu İşte hamile kaldığım ay sadece üç kere şettirmiştik :98:Tuttu öyle .Zamanını tutturmuşuz demek ki Hayırlısıyla senin sıpan da gelir inş bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…