sende benim gibi olmuşsunneyi duysam etkileniyorum acaba bende bişey varmıdır hamile kalırmıyım geç kaldıkmı yumurtluyomuyum falan okudukça ilaç va tedavi adları okadar yabancı geliyoki doktora açıp gösterme korkusundan hep erteledim bide 5 yıllık evliyim hay benim kalıbıma
sende benim gibi olmuşsunneyi duysam etkileniyorum acaba bende bişey varmıdır hamile kalırmıyım geç kaldıkmı yumurtluyomuyum falan okudukça ilaç va tedavi adları okadar yabancı geliyoki doktora açıp gösterme korkusundan hep erteledim bide 5 yıllık evliyim hay benim kalıbıma
onun adetleri düzenliydi,dolayısıyla belli günleri değerlendirdi ve bingooo
kaç yaşındasın?
slm arkadaşlar
bende 5 yıllık evliyim bizde artık bebeğimiz olsun istiyoruz.Tabi nasipse
valla yapı olarak çok sabırsız bir insanım benbirşey istedimi hemen olsun istiyorum 8 aydır deniyoruz bizde
olmayınca her ay piskopata bağlıyorum onumu denesem bunumu denesem
28 cnm hatta 29 olcam agustosda elim kolum boş daha siftah yok ilk bebişi daha yeni düşünüyorum kısmetse inşallah..senin yaş kaç
slm arkadaşlar
bende 5 yıllık evliyim bizde artık bebeğimiz olsun istiyoruz.Tabi nasipse
gün aşırı yapın yaa amma nazlandınız
bizim de 2 sene olacak evleneli,bi sene korunduk sonra başladıkama benim süper ötesi düzensizliğim yüzünde bu doğru dürüst 6.denememiz falan daha
27 günde bir adet olan bu ay 32 günde oldum hava değişikliği dedim ama bilmem ...hamileyim diye sevindim ama dün akşam kırmızı kartı yedim
sizce gelecek ay yumurtlma günümü nasıl hesaplayacağım?????
27 günde bir adet olan ben bu ay 32 günde oldum hamileyim diye sevindim test yaptım çıkmadı ve nihayet dün akşam adet oldum...gelecek ay yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağım şimdi ben:)))))
ne oldu ki bebeğe :26:ya yapmazmıyız kuzum ya gün aşırı yapıyoruz adet biter bitmez başlıyoz diğer adete 3 veya 5 gün kala bırakıyoruz
bende 3 senelik evliyim kasımda başladık işte çalışmalara ama tık yok maalesef yanlız bişey itiraf etmeliyim biz korunurken
ben hamile kalmıştım ama şimdi olsun diye çırpınıyorum maalesef olmuyor
adet bitiminden başlangıcına kadar gün aşırı dene en garantisi...bende uyguluyom çok yorucukısmetse olur bide bebek geliceği zamanı bilir derler bu çin atasözümü bacılar
ne oldu ki bebeğe :26:
maalesef aldırmıştık sibelcim çok erkendi sanırım şimdi cezamı çekiyorumşu an çok pişmanım ve çok üzgünüm ama geriye dönülmüyor maalesef...
hayır kızılderili atasözü o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?