• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

itiraf ediyorum kızlar ben önceden hep çocuk sorduklarında daha ne çocuğu ben kendim çocuğum derdim aman kim uğraşıcak ağladı sustur altını değiş eve kapan dışarı çıkma uykusuzluk çek falan filan..söylerdim ama içimdende allaım sen affet vicdan azabı çekerdim düşündüklerimiçin.... offfffff ya allahım içimi öyle pişmanlık kaplıyoki çok büyük konuştum hep ya istiyorum artık hazırım ya gelmezse kızlar :emir_bebek::emir_bebek::43::43::43::43::43::43::43::43:

adet bitiminden başlangıcına kadar gün aşırı dene en garantisi...bende uyguluyom çok yorucu :62::62::62: kısmetse olur bide bebek geliceği zamanı bilir derler bu çin atasözümü bacılar :66::66::66::66::66::66:

1 yıl ilacın etkisi dedim ama benle ilacı bırakan arkadalar 2.ay kldı ben hala 12 aydır uğraşıyorum delirecem artık:))))

gelecekler ya sadece bazılarımızın sıpaları biraz nazlı te o kaa:63:
gelecekler mecburlar:27: ve ben "totolar tiz ısırıla" diye topaç açcam buraya:10:

anladım..hayırlısı demek lazım selin ya ..yine de öyle düşünme..zamanı var demek ki ve bebişin biliyor o zamanı...en azından bi sorununuz yok hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bişey:28:

ya en azından içim biraz rahat hamile kalabildiğimi biliyorum ama elde olmadan
günah işledik düşündükçe üzülüyorum içim parçalanıyo ve cezalandırıldığımız düşünüyorum
ama inşallah allahım affederde verir bize bir bebek bazen ya hiç vermezse diye aklıma geliyor kötü oluyorum
çok dua ediyorum inşallah yüce mevlam affeder bizide gönderir bize bir bebek...

ya en azından içim biraz rahat hamile kalabildiğimi biliyorum ama elde olmadan
günah işledik düşündükçe üzülüyorum içim parçalanıyo ve cezalandırıldığımız düşünüyorum
ama inşallah allahım affederde verir bize bir bebek bazen ya hiç vermezse diye aklıma geliyor kötü oluyorum
çok dua ediyorum inşallah yüce mevlam affeder bizide gönderir bize bir bebek...

üzülme adaşım allahım bağışlayıcıdır sen hatanı anlamış pişman olmuşsun umarım en kısa zamanda yeni bir umut verir sana,,, yüzünü güldürür:)))))

çok acıktım kızlar belki bebiş vardır aç bırakmamak lazım :emir_bebek::emir_bebek: ben akşama anca gelirim daha yemekte yapıcam ev hanımlığı 6 yıllık iş hayatımdan sonra çok sıkıcı geldi :53::53::53:
tekrar görüşürüz umarım :54::54::54::54::kkk::kkk:

üzülme adaşım allahım bağışlayıcıdır sen hatanı anlamış pişman olmuşsun umarım en kısa zamanda yeni bir umut verir sana,,, yüzünü güldürür:)))))

anlamam mı hemde çok iyi anladım sadece şartlar onu gerektirdiği için öyle yapmak zorunda kaldım üzüle üzüle
amin canım inşallah hepimiz kavuşuruz biranönce bebişlerimize:nazar::nazar::nazar:

Back