- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem bekliyor hem çalışıyor
Kızlar pekmez işini ihmal etmeyin çok faydalı.Tecrübeyle sabittir.
bu ay bende deniycem şu pekmezi inşallah banada vesile olurda bende hamiş kalırım esracım sen denediğin aymı hamile kalmıştın yoksa bir sonraki ayamı faydası oldu güzelim?
Denediğim ay kaldım canım.Ben aslında keçiboyunuzu pekmezi alacaktım aktar amca bana dedi neden aldığını anladım kızım ama bu nektarını al daha etkilidir bu dediHem ben yedim hem benm koca.Ki benim eşimde varikosel vardı.Nektarı yediğimiz ay tuttu.Bakalım inşallah senin de tutar bu ay.
Valla ben nektarını aldım o işe yaradı sen de bi dene :)Olacak inşallah sıkma sen canını.Bugün seda sibel ayşen kimsecikler yokkkkkkkkkayyy inşallah canım ya artık olsun benimde bebişim beklemekten çok yoruldum sen şimdi pekmez değilde nektarınımı aldın? keçiboynuzu nektarımı deyip alayım ben
yoksa keçiboynuzu pekmezimi?
Eeee dünürüm senin gibi hatuna da bu yakışır zaten
oooo gelmezmi canım geldi gelmez olaca cumartesi geldi inşallah tutmuştur bu sefer senin güzelimde gelmez kırmızılar ben yarın soğan kürüne başlıcam hayırlısıyla bakalım yapabilecekmiyimben de kışın keçiboynuzu pekmezi içiriyordum her gün bi kaşık..değişiklik olmadı gbi bişey yanlız çalışmalar sıklaştı enerji veriyo meret
fındık fıstık badem ne bulduysanız yedirin işte biri olmazsa biri yarar
celine ne durumdasın geldi mi kırmızılar? bende hareket yok nedense cuma yada cumartesi hareketin kralını görceksin diyo içimdeki ses
oooo gelmezmi canım geldi gelmez olaca cumartesi geldi inşallah tutmuştur bu sefer senin güzelimde gelmez kırmızılar ben yarın soğan kürüne başlıcam hayırlısıyla bakalım yapabilecekmiyim
ya senin en azından fazla sapman yok ..benim periyodum sanırım 35 güne çıktı geçen ay da 35te gelmişti gerçi o zamanki durum farklıydı...bakalım haftasonu da bi geçsin olmadı patlatırım bi test
soğan kürünü yapabilirsen helal olsun ben hayatta içemem onu ıyyk
dün alırım dedim ama unuttum keçiboynuzunu ya tühhh bugün akşam almam lazım artık
inşallah faydası olur valla canım kürle uğraşamam ya zaten kocişte içmez öyle herhalde
bi böyle deneyelim biz bide bişey sorcam şimdi içmeye başlıycakya keçiboynuzunu hemen etki ediyomiki
yani bu aya faydası olurmu yoksa diğer ayamı çoğalıyor spermcikler
Amin canım darısı başınıza inşallah hayırlısıyla.Yuvarlanıp gidiyorum tam manasıyla Şaka bi yana hiç kilo almadım da göbek aldı başını gitti.Kızım olacak evet Rabbim gönlüme göre verdi.Kendim gibi kokoş yapıcam onu da
Evet canım 26 haftalık hamileyim
Ben hep gün aşırı adete kadar devam ederdim canım.Hatta ilk denemede her gün yapmıştık ay ne yorucuydu İşte hamile kaldığım ay sadece üç kere şettirmiştik :98:Tuttu öyle .Zamanını tutturmuşuz demek ki Hayırlısıyla senin sıpan da gelir inş bu ay
ben ne ateş ölçüyorum ne başka bişey..saldım çayıra karnım büyüye
ne güzel maşşallah şansa bak hergün dene olmasın 3 gün dene tutsun..yorucu ya dalga geçiyorum akşam yorgun argın geliyo bebek zamanı olay yerine görev başına diyorum biz daha ilk aydan tempoya alışamadık ne zor işmiş diyoruz..aklıma takıldı senin o 3 gün nasıl neye göre seçtin ovulasyonmu yaptın..
Denediğim ay kaldım canım.Ben aslında keçiboyunuzu pekmezi alacaktım aktar amca bana dedi neden aldığını anladım kızım ama bu nektarını al daha etkilidir bu dediHem ben yedim hem benm koca.Ki benim eşimde varikosel vardı.Nektarı yediğimiz ay tuttu.Bakalım inşallah senin de tutar bu ay.
ben bu ay deneyeyim dedim bakalım herşeye atlayasım var ateş ölçüyorum soğan suyu keçi boynuzu
kafayı yerim yakında acaba diyorum bi doktora gidip yumurta takibi filanmı yaptırsam
belki klomen falan bişeyler verir ayyyyyyy çıldıracam valla nereye saldırcağımı şaşırıyorum:84::84::84: