Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

evet ya bayadır yoksunuz walla topik ağustos böcüklerine kaldı boş bırakmıyoruz

cnm ya gözün aydın kalp atışlarını duymak çok heycan veriyo sen bide kıpırdadığını gör ultrasonda nası bi heycan anlatamam raporlumusun şimdi doktor kanama için bişey dedimi ultrasonda kanlı alan gözüktümü bende çok hala var endişe etme demişti..dinlenicekmisin evde evde kalmak çok sıkıcı ben şahsen markete bile çıkamıyorum herşey eşime kaldı

sömürün hamişler kocalarınızııııııııı burunlarından fitil fitil getirin iştee

alemsinn benimki çaktırmıyo ama isyan ediyo içten içten çok koydu ona evi temizlemek mutfağı bulaşığı toplamak getirmek götürmek her yemek faslında bi mutfaktan çıkışı varki sanırsın elde onlarca tabak tencere yıkamış tabaklar makineye tencere sığmazsa elde yıkayıp geliyo ama kanter içinde kalıyo çok güzelmiş ya ye iç toplasın ohhhhhhh

slm kızlar hamile haberleriniokudum allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsn okurken ağladım ben pkoluyum ağustosun 12snde farltal ile adet oldum ve 26snda tekrar kanamam oldu ve 29da bttt bnde 28inde bal tarcın çörek o.basladım ve bugn braktım 26sndan beri yumurtalıklarım ara ara sızlıyo bi kacgndr daha cok sızlıyo bnm kafam karıstı bn ne yapacm blmıorum hangisi bnm bu ay adet grrsem hangs adet tarhm .....ve suan kasık ağrılarm ve ayak usumem var kafam cok karsık

saol cnm inşallah..Allah tüm isteyenlere de nasip etsin..rahatsızlığın hakkında pek bi bilgim yok nedesem yanlış olur..kullandığın karışımdan sonuç alan çok kişi okudum tabiki herşey Allahtan rabbim fazla aratmadan hepinize anneliği taddırsın inşallah..bizleride hayırlısıyla meleklerimize kavuştursun..aminnnnnnnn

oooohnasılmış görsün bakalım..
benimki de yiyo içiyo geçiyo tv karşısınasanki bi çalışan o bi hamile kalayım bak ben neler yapıcam onaaaaaaaa

Ya tatlım ben tam anlamadım kalp atışlarını inşallah bidahakinde net anlarım doktorum söyledii bak burda kalbide atıyo diiee sevinci bana yetti 10 gün rapor verdi progestanı ilk kanama zamanımda 1 tane kullanıyodum şimdi günde 3 e çıkardı coraspirinde verdi gğünde 1 bide folikplus günde 3 midem bulanoırsa die de bi hap verdi ama onu kullanmıyorumm çünkü mide bulantım arada hafif hafif oluyor.gerek duymuyorum onun içinn....kanamam düne kadar yoktu dün akşam hafif geldi o da kendimi yordum diee herhalde araba kullandım annemle markete girdim alışveriş için ee bulaşık makinesini boşaltırkende eğilipkalktım ondan oldu sanırım ama maşallah bu sabah bişey yok artık haftasonuna kadar evden çıkmam pazarteside kontrolümüz var zaten ama doktorum bana kanlı bölge die bişey söylemediiii...
bende aynen öle bundan sonra herşeyi kocişe devrediyorumm evde kampa aldım kendimii bebişimle keyif yapıcazzz bu bebişler keyiflerine çokkk düşkün olacaklarrr :))))

dikkat et sende kendineeeee..atlatıcaz bu günleride hayırlısıylaa sonra rahatçaaa gezerizzz...

hoşgeldinn canım aramızaaa öncelikle geçmiş olsunnnn....12 sinde ilaçla adet gördün herhaldee ee 26 sında nie kanaman olduu onu anlamadımmm ...herhalde yumurtlama içinde ilk adet günün baz alınırrr...bu ay adet görürsennn zaten bihaki yumurtlama gününü ona gmöre hesaplarsınnn pko nasıl oluyorrr...hamileleiğe engel olan bir rahatsızlık değil demiii...tam blemediğim için ben fazla yardımcı olamaıyorumm birasdan diğer kızlarda okur zatennn belki onların bilgisi vardır bu konu hakkındaaa..şimdidennn hayırlısı neyse o olsun amaaa..ayaklarınıda üşütme sakın bir bayan için çok önemliiiii...her hastalığı aykalardan kapıyoruzzz...

sömürün hamişler kocalarınızııııııııı burunlarından fitil fitil getirin iştee

emin ol senide en kısa zamanda aramızda söyleye söyleye hamile bırakcazzzz....ama çok nazlı bir hamile olucann galibaaa wayy kocanın halineee :))))))))))

aslında şimdi böyle yapıcaz doğumdan sonra kıymetimizi bilsinlerrr dimiiii.....kocişimmm bundan sonra seni çinn işkenleri bekliyorr :)))))))))))))9

oooohnasılmış görsün bakalım..
benimki de yiyo içiyo geçiyo tv karşısınasanki bi çalışan o bi hamile kalayım bak ben neler yapıcam onaaaaaaaa

sen varya sen hamile kalınca kocana çok fena eziyet etcen gibi geliyoo
bende çalışırken kocam çok yardım ediyodu ortak yapıyoduk işleri işten çıkınca herşeyi ben üstlendim doğal olarak..sana yardım etmiyomu kılını kıpırdatmıyosa burnundan getirmekte haklısın :)))))))))) yiyip içip uzanıp masayı öyle bırakmak büyük bi keyifmiş kızlar hep onlarmı yatcak yangelip

pztesi inşallah duyarsın güp güpppp sanki atın ayak sesleri gibi aynı ilaçları bende içiyorum progestandanmı diğer ilaçlardanmı hep uykum geliyo 9 da sızıyorum :) midem hala kötü iştahsızlıkta devam..tat alman nasıl bana ekşi elmanın haricinden herşeyin tadı okadar farklı geliyoki çay bile içemiyorum tadı kötü geliyo..sende kendine dikkat et normalde yürüyüş falan yasak iş yapmak yasak bende bazen eşime dayanamayıp yardım ediyorum gerçi kızıyo git yat diye insan hem sıkılıyo hemde kıyamıyo..bi iş yapınca kasıklarımda ağrı hissediyorum korkup yatıyorum mecbur 14. haftaya kadar dikkat etmem lazım doktorum öyle demişti 4 hafta daha var 27::..ultrasonda baktığında kanlı bölge var zamanla vücut onu leke şeklinde atar korkma demişti gerçi görmedim tekrardan..progestanda 100 mg lıktan 2. kutudayım günde 3 tane içiyorum nezamana kadar içicez bilmiyorum..dikkat et yat uzan dinlen bebekler daha önemli ben saldım işi gücü anca zorlanmadan yemek yapmaya başladım bugün..

kızlar bu aralar çok yoğunum işe de başladım. geriye dönüp okuyamıyorum bile. umarım herkes iyidir.

celine85 benim yeni tarih 26 eylül çalışmalar başladı

sevgiler herkese...

kızlar bu aralar çok yoğunum işe de başladım. geriye dönüp okuyamıyorum bile. umarım herkes iyidir.

celine85 benim yeni tarih 26 eylül çalışmalar başladı

sevgiler herkese...

tamam canım eklerim bende giremiyorum fazla inşallah kafamız dağılırda düşünmeden hamiş kalabiliriz böylelikle

slm kızlar günaydın
sayıda artış yokmu 3 nazlı ağustos böceğimiz dışında...eylül diye topik açtınızmı pek giren görmüyorum bu aralar...

slm kızlar günaydın
sayıda artış yokmu 3 nazlı ağustos böceğimiz dışında...eylül diye topik açtınızmı pek giren görmüyorum bu aralar...

günaydın angelcım benim böcükümde gelmedi bu ay birazönce geldi kırmızılar zaten bekliyodum ateşim düşüyodu gitgide
valla bu sefer çok üzüldüm ağladım dün hep çok yoruldum daha dur diyeceksin biliyorum ama çocuk bekleyip olmayanları çok iyi anladım
allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu çok zormuş gerçekten

üzülme cnm hakkında hayırlısı bende beklemedeyim ilişki oldu .benimkinide beklemede diye değiştirebilirsin inşallah hayırlı haberlerle geleceğim

üzülme cnm hakkında hayırlısı bende beklemedeyim ilişki oldu .benimkinide beklemede diye değiştirebilirsin inşallah hayırlı haberlerle geleceğim

sağol canım hayırlısı inşallah ama üzülmemek elde değil canım senin bata daha varmış 19 eylül yazmışız
bence hemen beklemeye geçme değerlendir son zamana kadar gün aşırı çalışın derim ben belki geç yumurtlama
falan olur kaçırma yani erkenden beklemeye geçmeyin

evet tabiki burnundan getiricem işten gelip temizlik yapan,yemek yapan, ortalıgı toplayan,çamaşır yıkayan benn bi bakıorum saat 10 olmuş eee ne anladım ben bu işten bi hamile kalayım bunların hepsini ona yaptırıcam sürüm sürüm süründürcemnerde abuk sabuk şey var canım onları isticek.. karpuzlu baklava,mangolu pasta fln

hamilelerin duası da kabul olur derler siz de boş durmayın kızlar okuyun okuyun üfleyin litfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…