günaydın kızlarr...başladı mesai yine pöff kaçak göçek giriyorum arada...
canım çok sevindim senin içinnnnnnn,gerçi biz biliyoduk sana demiştik zatennnnnnhadi tez zamanda darısı bizlerin başına inşallaaaaaaaaaaaah...
kızlarrr günaydınn hepinizeeeee....2 gündür ben ve bebişimm okadar mutlu ve de huzurluyuzki anlatamammm...inşallah geri kalan dönemlerimizde aynı şekildee geçerrr...kısaca anlatıyorum hemen...
arife ve bayramı kanam stresiyle geçirirken benn cuma günü mesai vardı doktorum gitme işe dinlen dediği için cuma günü burdaki acile gittim rapor yazdırmak için..ama doktor rapor vermedi hastaneye yatıralım dedi düşük riski içinnn ama kendi doktoruum evinde dinlen demişti kafam karıştı kendi doktorumu aradımmm...rapor için böle dediler ne yapayım dedim sen çık buraya gel dedii hem kontrol edelim hemde raporunu vereyim dediii..asıl kontrol günüm 6 eylül salıydı,bebğimin görünmesi gerekiyodu,boş gebelik korkusuda vardı doktorum ve bendee..cuma günü öğleden sonra aldım annemi yanına gittimm hemen doktoraaa...en son sıra bana geldiii hatta annem espiri yapıyoduu bizim bebiş çok edepli olacak herkesin gitmesini bekliyor kendini göstermek için dedii veeeeeeee aynen dediği olduuu..vajinal ultrasyonla baktı..ve minik bebişimm en nihayetinde kendini gösterdiii veeee artıı kalp atışıda başlamışşşş....ben net duyamasamda anlayamasamdaa doktorum söylediii ben annnesininn bitanesi dedimmm ultrasyondaki görüntüsü için anneme baktımm ağlıyorrr.doktorum beni bıraktı anneme döndü iyimisiniz dediii.annem mutluluktan diyordu....ben şoktan neyaptığımı bilemedimm geriye dönerken arabayı bile nasıl kullandım hala bilmiyorumm heyecandannnn acemiler gibi oldummmm.....10 gün rapor verdi tam istirahat dinlen 12 eylülde görüşelim tekrar dediii...annem çakmasın die doktoum parmak sallıyor banaaa...dikkat et kendine dedii sonra umaraım herkonuda anlaştık dio(sigara içme die kastettiğiii)
şimdi tek duam ALLAH'IM İNŞALLAH GERİ KALAN GÜNLERİMİZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GEÇSİNN..VE HEPİMİZ HAYIRLISIYLA,SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAKLARIMIZA ALMAMIZIDA NASİP ETSİNNN........
bizim baby ler daha şimdiden bizimle dalga geçiyor resmen yaaa...o gün hastande korkudan kaç kere wc gittim saki kan geliyor gibi hissediyorum bakıyorum hiç bişey yokkk....anneme dedim bu şimdiden benimle dalga geçiyor anneee....
neyse şimdi o benle geçsin sonra da ben onunla geçicemmm hahahahahaaaaaaa......EŞŞEKSIPAMMMM....
ayy ne güzel oldu bi güzel döküverdim içimiiii.....
sömürün hamişler kocalarınızıııııııııburunlarından fitil fitil getirin iştee
slm kızlar hamile haberleriniokudum allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsn okurken ağladımben pkoluyum ağustosun 12snde farltal ile adet oldum ve 26snda tekrar kanamam oldu ve 29da bttt bnde 28inde bal tarcın çörek o.basladım ve bugn braktım 26sndan beri yumurtalıklarım ara ara sızlıyo bi kacgndr daha cok sızlıyo bnm kafam karıstı bn ne yapacm blmıorum hangisi bnm bu ay adet grrsem hangs adet tarhm .....ve suan kasık ağrılarm ve ayak usumem var kafam cok karsık
alemsinnbenimki çaktırmıyo ama isyan ediyo içten içten çok koydu ona evi temizlemek mutfağı bulaşığı toplamak getirmek götürmek her yemek faslında bi mutfaktan çıkışı varki sanırsın elde onlarca tabak tencere yıkamış tabaklar makineye tencere sığmazsa elde yıkayıp geliyo ama kanter içinde kalıyo çok güzelmiş ya ye iç toplasın ohhhhhhh
cnm ya gözün aydın kalp atışlarını duymak çok heycan veriyosen bide kıpırdadığını gör ultrasonda nası bi heycan anlatamam raporlumusun şimdi doktor kanama için bişey dedimi ultrasonda kanlı alan gözüktümü bende çok hala var endişe etme demişti..dinlenicekmisin evde evde kalmak çok sıkıcı ben şahsen markete bile çıkamıyorum herşey eşime kaldı
slm kızlar hamile haberleriniokudum allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsn okurken ağladımben pkoluyum ağustosun 12snde farltal ile adet oldum ve 26snda tekrar kanamam oldu ve 29da bttt bnde 28inde bal tarcın çörek o.basladım ve bugn braktım 26sndan beri yumurtalıklarım ara ara sızlıyo bi kacgndr daha cok sızlıyo bnm kafam karıstı bn ne yapacm blmıorum hangisi bnm bu ay adet grrsem hangs adet tarhm .....ve suan kasık ağrılarm ve ayak usumem var kafam cok karsık
sömürün hamişler kocalarınızıııııııııburunlarından fitil fitil getirin iştee
oooohnasılmış görsün bakalım..
benimki de yiyo içiyo geçiyo tv karşısınasanki bi çalışan o bi hamile kalayım bak ben neler yapıcam onaaaaaaaa
Ya tatlım ben tam anlamadım kalp atışlarını inşallah bidahakinde net anlarım doktorum söyledii bak burda kalbide atıyo diiee sevinci bana yetti 10 gün rapor verdi progestanı ilk kanama zamanımda 1 tane kullanıyodum şimdi günde 3 e çıkardı coraspirinde verdi gğünde 1 bide folikplus günde 3 midem bulanoırsa die de bi hap verdi ama onu kullanmıyorumm çünkü mide bulantım arada hafif hafif oluyor.gerek duymuyorum onun içinn....kanamam düne kadar yoktu dün akşam hafif geldi o da kendimi yordum diee herhalde araba kullandım annemle markete girdim alışveriş için ee bulaşık makinesini boşaltırkende eğilipkalktım ondan oldu sanırım ama maşallah bu sabah bişey yok artık haftasonuna kadar evden çıkmam pazarteside kontrolümüz var zaten ama doktorum bana kanlı bölge die bişey söylemediiii...
bende aynen öle bundan sonra herşeyi kocişe devrediyorumm evde kampa aldım kendimii bebişimle keyif yapıcazzz bu bebişler keyiflerine çokkk düşkün olacaklarrr :))))
dikkat et sende kendineeeee..atlatıcaz bu günleride hayırlısıylaa sonra rahatçaaa gezerizzz...
kızlar bu aralar çok yoğunum işe de başladım. geriye dönüp okuyamıyorum bile. umarım herkes iyidir.
celine85 benim yeni tarih 26 eylül çalışmalar başladı
sevgiler herkese...
slm kızlar günaydın
sayıda artış yokmu 3 nazlı ağustos böceğimiz dışında...eylül diye topik açtınızmı pek giren görmüyorum bu aralar...
günaydın angelcım benim böcükümde gelmedi bu ay birazönce geldi kırmızılar zaten bekliyodum ateşim düşüyodu gitgide
valla bu sefer çok üzüldüm ağladım dün hep çok yoruldum daha dur diyeceksin biliyorum ama çocuk bekleyip olmayanları çok iyi anladım
allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu çok zormuş gerçekten
üzülme cnm hakkında hayırlısı bende beklemedeyim ilişki oldu .benimkinide beklemede diye değiştirebilirsin inşallah hayırlı haberlerle geleceğim
emin ol senide en kısa zamanda aramızda söyleye söyleye hamile bırakcazzzz....ama çok nazlı bir hamile olucann galibaaa wayy kocanın halineee :))))))))))
aslında şimdi böyle yapıcaz doğumdan sonra kıymetimizi bilsinlerrr dimiiii.....kocişimmm bundan sonra seni çinn işkenleri bekliyorr :)))))))))))))9
sen varya senhamile kalınca kocana çok fena eziyet etcen gibi geliyoo
bende çalışırken kocam çok yardım ediyodu ortak yapıyoduk işleri işten çıkınca herşeyi ben üstlendim doğal olarak..sana yardım etmiyomu kılını kıpırdatmıyosa burnundan getirmekte haklısın :)))))))))) yiyip içip uzanıp masayı öyle bırakmak büyük bi keyifmiş kızlarhep onlarmı yatcak yangelip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?