doğsun da hele bak kıyabilecek misin
güya ben de benmkine yapacaktım, koklarken korkuyorum bir şey oluverir diye
yazmamın asıl nedeni şu: benim sıpa da 6 haftalikken kanamam oldu, kırmızıydı kahveye döndü. bu durum 3 ay sürdü üstelik. o duyguyu bilirim, ama doktorum-ki çok güvenirim- dökülsün o kahveler dedi ısrarla. bu arada bende progesteron yetmezliği vardı, dokuz ay iğne yedim bu yüzden.dr eminim progesteronuna baktırmıştır, yeterliyse hiç korkma. hatta şunu diyeyim, doğacak sıpa her koşulda doğar, sen içini ferah tut. inan duygularımızı anlıyorlar. bunu hareketleri hissetmeye başlayınca anlayacaksın. benim moralim kötüyse taş gibi oluyordu karnım, kıpırdamıyordu.bir yerde büzüşüp duruyordu. moralim iyiyse pata küte girişiyordu, çok özledim o tekmeleri
o yüzden moralini yüksek tut ki içindeki bezelye de mutlu olsun.sola yat mümkün olduğunca ve içebildiğin kadar su iç, en az 3 litre. inşallah kuzuna kavuşacaksın.
Saol tatlımmmm doktorum öle dedii kendini üzme içini ferah tut kötü düşünmeee..insan hisseder derler yaaa içimde hep bir hiss kötü olmucak desede korku hep vardı cumayaa kadar ama Allah'ıma şükürler olsun şimdilik o da bitti....suyu çok seven biri olarak o konuda hiç zorlanmıyorumm..az önce kahvaltıda bi sürahi bitirmişim bileee
(çüşş banaa ama bebekliğimden beri böyleymişimm)sütü günde bir bardak içiyorumm sırf bebiş içinn ama şu yatak meselesi öldürüyor beni yaaaa...ne sağa ne sola dönemiyorumm ilk zamanlar çok ağrı yapıyodu karnımdaa doktorum progestanı 3 e çıkarınca rahatladım ama şimdi göğüsler mahfediyor beniii çok sızlatıyoo sağa sola yatınaa accıyolar resmen ağrıdann sadece sırt üstüüü..hiç de sevmem ama alıştım onada artıkkk...yok yok şikayet etmicem değer onun içinnnn....