Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

gıcık oluyorum böyle doktorlara.canım o doktorun cahilliğiymiş. çünkü bunu bana söyleyen zaten bir doktor. yakın bir doktor arkadaşım hemde. sallama bişey değil, binlerce gebe üzerinden yapılan bi çalışmanın sonucu. neyse ilerde doktorun duyunca bunu, bayaa komik duruma düşecek.

neyse canım sen sıkma canını artık 16. haftada öğrenirsin. yada çaktırmadan ultrasonda bak :)

slm cnm ben izmirde kordon kadın doğum kliniğine gidiyorum yani doğum imkanı yok ama çok temiz ve kaliteli bi klinik memnunum..

kızlarrr günaydınn hepinizeeeee....2 gündür ben ve bebişimm okadar mutlu ve de huzurluyuzki anlatamammm...inşallah geri kalan dönemlerimizde aynı şekildee geçerrr...kısaca anlatıyorum hemen...
arife ve bayramı kanam stresiyle geçirirken benn cuma günü mesai vardı doktorum gitme işe dinlen dediği için cuma günü burdaki acile gittim rapor yazdırmak için..ama doktor rapor vermedi hastaneye yatıralım dedi düşük riski içinnn ama kendi doktoruum evinde dinlen demişti kafam karıştı kendi doktorumu aradımmm...rapor için böle dediler ne yapayım dedim sen çık buraya gel dedii hem kontrol edelim hemde raporunu vereyim dediii..asıl kontrol günüm 6 eylül salıydı,bebğimin görünmesi gerekiyodu,boş gebelik korkusuda vardı doktorum ve bendee..cuma günü öğleden sonra aldım annemi yanına gittimm hemen doktoraaa...en son sıra bana geldiii hatta annem espiri yapıyoduu bizim bebiş çok edepli olacak herkesin gitmesini bekliyor kendini göstermek için dedii veeeeeeee aynen dediği olduuu..vajinal ultrasyonla baktı..ve minik bebişimm en nihayetinde kendini gösterdiii veeee artıı kalp atışıda başlamışşşş....ben net duyamasamda anlayamasamdaa doktorum söylediii ben annnesininn bitanesi dedimmm ultrasyondaki görüntüsü için anneme baktımm ağlıyorrr.doktorum beni bıraktı anneme döndü iyimisiniz dediii.annem mutluluktan diyordu....ben şoktan neyaptığımı bilemedimm geriye dönerken arabayı bile nasıl kullandım hala bilmiyorumm heyecandannnn acemiler gibi oldummmm.....10 gün rapor verdi tam istirahat dinlen 12 eylülde görüşelim tekrar dediii...annem çakmasın die doktoum parmak sallıyor banaaa...dikkat et kendine dedii sonra umaraım herkonuda anlaştık dio(sigara içme die kastettiğiii)

şimdi tek duam ALLAH'IM İNŞALLAH GERİ KALAN GÜNLERİMİZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GEÇSİNN..VE HEPİMİZ HAYIRLISIYLA,SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAKLARIMIZA ALMAMIZIDA NASİP ETSİNNN........

bizim baby ler daha şimdiden bizimle dalga geçiyor resmen yaaa...o gün hastande korkudan kaç kere wc gittim saki kan geliyor gibi hissediyorum bakıyorum hiç bişey yokkk....anneme dedim bu şimdiden benimle dalga geçiyor anneee....

neyse şimdi o benle geçsin sonra da ben onunla geçicemmm hahahahahaaaaaaa......EŞŞEKSIPAMMMM....

ayy ne güzel oldu bi güzel döküverdim içimiiii.....

bebeğin kalbi kesenin sağındaysa %90 erkek, kalbi kesenin solundayse %90 kız oluyormuş canım. bilimsel bir çalışmanın sonuçları bunlar. doktoruna sor mutlaka kalbinin yerini

Aklıma geldideee içimden dedimmm bulup ta bunmaa daha fazlaaa dedimm soramadım o yüzden ..en büyükk duam dı biliyosunuz bebişim görünmesiii kız da olsa erkekte olsaaa o benimm bitanem olcakkk gün gelirrr cinsiyetlerinide peşpeşe öğrenirizzz yazarız birbirimize zatennnn.....o geldi ya içimee dünyalarr benimmmm artıkkkkkk.........

cnm ya doktorum kordon kadın doğum klinikte mete bey..gerçi ben doktorumdan memnunum ama doğum imkanı yok anlaşmalı hastanelerinde doktoru özel getirtiyosun öyle çok tuzlu olcak ( 4-5 milyar civarı) mecburen başkent üniversite hastanesinde mesut beye transfer olucam doğum uygunmuş evimde bostanlı civarında yakın olsun istiyorum..sende izmirliymişin tavsiye ediceğin hastane varmı fiyatlardan haberin varmı..

slm cnm ben izmirde kordon kadın doğum kliniğine gidiyorum yani doğum imkanı yok ama çok temiz ve kaliteli bi klinik memnunum..

Mete Beymiş drun ii dr o duydum çok adını... ama dedigin gibi dogum pahalı olur cnm bence bi gaziyi dene derim orda dogum en fazla 700 oluomş o da bi gece fazla kalman gerkrse normalde 500 600 civarıymş bi dene derim çiğdem hnmı ya da Ayşen hnmı ama çok hamilelik ilerleynce kabul etmıolar şimdi degştrmende fayda var drunu değştrme düşüncen varsa tabii

Son düzenleme:

gazi bana çok ters bide malum 1 sene önce ist.dan taşındık pek fazla yer bilmiyorum arabada olmayınca gelip gidemem diye seçmedim ama 2 doktoruda çok duydum iymişler..gebeliğin 10. haftasındayım nekadar sürem var doktor değiştirmek için :)))))

hmm anladım cnm ...valla sanırım senn daha var süren :)) 4. beşinci aydan sonra pek kabul etmek istemiyorlar ama o da her dr degl bazıları oyle... o zaman başkent senn için en mantklsı cnm başka da sizin oralarda hastahane olrak çok blmıorm ama bi de mete beye sor dogum fyatlarını bnm bi arkdasın tanıdıgı karataşta 2000 e yaptrdı onn dr mitrada ali beydi dört bin beş bin tutmaz belki ...gerçi ibrahim yanık var ya kordonda o baya istıomş dogum için ama mete beyi blmıorm çok ister mi seçecgnz hastahaneye de baglı bşey o...

mete bey'i duymuştum. ben karşıyaka'da değlim canım ya, o yüzden sana yakın yer bilmiyorum. benim dr.um ahmet seçkin önoğlu idi ama doğumu malum ekonomik nedenlerle egepol'de gökalp bey'de yaptım.doğum fotosu, bebeğin ilk muayenesi,kalça ultrasonu vs dahil 690 ödedik.hastaneden de çok memnun ayrıldım.arabanız varsa aslında çok kolay ulaşabileceğiniz bir yerde.

hadi gözün aydın canım. bende bi görebilseydim sıpamı hayırlısıyla

benim içinde cinsiyetinin hiç mi hiç önemi yok, yeterki sağlıklı olsun ama merak işte, acaba kızmı oğlanmı diye düşünmeden edemiyorum :44:

ooo dogum fotosu da içindeyse çok iimiş gerçekten ...çünkü bi ara bakmştm netten bi dogum fotocusu 300 civarı normal miydi cnm dogum sezeryan mıydı ?

bende merak ediyorum ama o da bize süpriz olsun artıkkkk :))))

ooo dogum fotosu da içindeyse çok iimiş gerçekten ...çünkü bi ara bakmştm netten bi dogum fotocusu 300 civarı normal miydi cnm dogum sezeryan mıydı ?

sezaryendi, benim durumum biraz karışıktı ama. riskli gebelikti. hormonlar bir yandan, şeker hastalığı diğer yandan...yetmezmiş gibi plesantam erken yaşlandı,bebeğin boynuna kordon dolandı,bir de evliliğimin 5. yılında gelen bir bebek olunca...38. hafta bitiminde epidural sezaryen oldum.çok da korkunç bir şey değil valla,ilk günden itibaren azıcık canı tatlı olmayan herkes her işini yapabilir. sadece oturup kalkarken birkaç gün zorlanılıyor o kadar da olsun.karnımın boşluğu çok kötü gelmişti bana, 9 ay alışmışım koca göbüşüme, günlerce takıntı yapmıştım ben hamileliği özledim,içimdeki tekmeleri özledim diye. tabii kızımın kollarımda olması hiçbir şeyle ölçülemez...ama şu günleri ne olur tadına vararak yaşayın,strese girmemeye çalışın. diğer doğuranlar gibi bunlar iyi günleriniz geyiği yapmayacağım ama, sonuçta benzersiz bir deneyim yaşıyorsunuz,içinizde minik bir kalp atıyor.harika, eşşiz bir dönem aslında, gereksiz kaygılarla heba etmeyin.her şey olacağına varıyor.bir de size önerim:4. aydan sonra lansinoh meme kremi alıp her gün meme başınıza sürün. emzirme döneminde zorlanmazsınız.

cnm ne kadar guzel anlatmşşsn ışık tuttun gerçekten ...şimdi bebiş olmuo die stres yapıorz sonra da ay kesesi kalp atışı testleri onlar da ayrı bi telaş ama ben de şimdiden kendme dıorm bi öğrenym hamiş oldgumu hamilelikte rahat bırakcm kendimi ...ii beslnp drun dedklerini bırakp tevekkül etcm bebişmn içimde olmasının keyfini çıkarcm konuşçm onla bol bol :)) bi gelsin o gunler ...çok haklsn cnm ben yaşamadım amaçok apayrı bi duygu hamilelik hissediyorum doyasıya tadını çıkarmak lazımm

cnm benim allah minnoşunu sana bağışlasın uzun ömürler versin..deneyimli birilerinden bilgi almak güzel oluyo birazda güç alıyorum..bende sezeryan düşünüyorum fiyat olarak çok iyiymiş..ailemde annem kayınvalidem hepsi nrmaldoğum yanlısı sezeryanla doğummu olurmuş onlara göre doğum avaz avaz bağırıp çıkarıcaksın bol acı çekmek yoksa anneliği tadamıyomuşun :))içinin pisliği şişliği kalıyomuş falanda filanda :)) ahh canım benim benim riskli dönemi bebeimle beraber bi atlatim bende göbeğimle kendimi sokağa atıcam doktorun yasağıyla kendimi eve kapadığımdan beri iyce agresif oldum eşim dışarı çıktıkça ona çatıyorum :))) riskli hamilelik yaşamayan arkadaşlar çok şanslı tadını çıkarsınlar...o krem işe yarıymu öncesinde sürdüğün için çatlama yarık falan bişey olmadımı..bide karnın için ne kullandın krem sürmeye ne zaman başlamak gerek çatlak patlak olmasın :))

ağustosun böcüklerinin anneleri :)))))) ne durumdasınız ilaçlara devammı kızlar ne var ne yok bebiş göründümü kalp atışları falan..kaçıncı haftanızdasınız???

günaydın kızlarr...başladı mesai yine pöff kaçak göçek giriyorum arada...

canım çok sevindim senin içinnnnnnn,gerçi biz biliyoduk sana demiştik zatennnnnn hadi tez zamanda darısı bizlerin başına inşallaaaaaaaaaaaah...

slm kızlar ben geldim bikaç gündür tatildeydim giremedim net yoktu nasılsınız bakalım
ben benim kırmızıları bekliyorum inşallah gelmez sibelcim senin kırmızlar gelmiş yine
inşallah diğer ay gelmezler güzelim hayırlı zamanda gelsin bebişerimiz inşallah 9 ekim demi ekliyorum seni

ben çatlamadım, normalde cildim kuru ve çatlamaya uygun ama şans işte! göbek kaşınacak gerildikçe, kaşırsan çatlarmışsın, ben kaşımadım. arkadaşım neler yaptı ne kozmetikler, kremler...yine de çatladı.ama en yararısı zeytinyağı ya dasusamyağı çatlaklar için,pahalı kozmetiklere gerek yok.ve de bol su.belki ondan çatlamadım,çok su içtim. ama emzirmek çok farklı, meme başı elastik olmalı.ben erken başladım lansinoha, çok şükür fazla derdim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…