günaydın angelcım benim böcükümde gelmedi bu ay birazönce geldi kırmızılar zaten bekliyodum ateşim düşüyodu gitgide
valla bu sefer çok üzüldüm ağladım dün hep çok yoruldum daha dur diyeceksin biliyorum ama çocuk bekleyip olmayanları çok iyi anladım
allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu çok zormuş gerçekten
evet tabiki burnundan getiricemişten gelip temizlik yapan,yemek yapan, ortalıgı toplayan,çamaşır yıkayan benn bi bakıorum saat 10 olmuş eee ne anladım ben bu işten bi hamile kalayım bunların hepsini ona yaptırıcam sürüm sürüm süründürcem nerde abuk sabuk şey var canım onları isticek.. karpuzlu baklava,mangolu pasta fln
hamilelerin duası da kabul olur derler siz de boş durmayın kızlar okuyun okuyun üfleyin litfennnnnn
evet tabiki burnundan getiricemişten gelip temizlik yapan,yemek yapan, ortalıgı toplayan,çamaşır yıkayan benn bi bakıorum saat 10 olmuş eee ne anladım ben bu işten bi hamile kalayım bunların hepsini ona yaptırıcam sürüm sürüm süründürcem nerde abuk sabuk şey var canım onları isticek.. karpuzlu baklava,mangolu pasta fln
hamilelerin duası da kabul olur derler siz de boş durmayın kızlar okuyun okuyun üfleyin litfennnnnn
sağol canım yok bi sağlık problemimiz allaha şükür zamanını bekliyor sanırım streste olabilir tabi amin canım inşallah..cnm ya bende böyle okudukça üzülüyorum çok isteyipte olmaması heray üzülmek inan hep enpati kuruyorum zortabiki.. bigün elbet gelicek Allah hayırlısını nasip etsin ümidini yitirme olmaması için bi sebep yok diye hatırlıyorum.bi sağlık problemi yoktu dimi?? tamamen stres mi diyim kısmetmi diyim allah çok arattırmasın en kısa zamanda dolsun kucaklarınız aminnn..
karışıklık oldu sanırım güzelim çünkü listede benim altımdasınya yanlışlıkla sana yazmışım sonra kendime yazdım herhalde ayyy aman inşallah gelmez kırmızıların inşallah hamilesindir güzelim güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamandaselincimm daha benm gelmedi kırmızılar beklmede de sen yanlşlk oldu sanırım ya da Allah mı yazdırdı gelcek de bak bu da bi işaret ben daha yapmayayım bu testi iki üç gün daha bekleyeym bakalm...
çalışmalarım tam gaz devam ediyooo
var mı bi gelişme acep?
duyguuuu hadi senden ümitliyim yap bi güzellik hadi be hacı
Tam da tahmin ettiğim gibi akşam söküldü kırmızılar bu ay geç yumurtlamışım benm adet uzunlugu çok degşken yahu hızına yetşemıorm valla ... Selincim Bat 5 Ekim valla eşimle de konştk korunmucz ama bi kaç ay çok kasmıcaz iice gerilıoz oyle olunca ...bu ay tahllerimizi falan yaptrcz hem onn hem ben de bi daha yaptrcm hormon tahllerimi artık bakalım ne zamansa nasip o zaman... ister istmez uzuluorm elmde degl ama umtsuz deglm tabii ki... o da hayal kırıklıgına ugruo belli etmemeye çalşıo yazık kıyamıom ona da... Allah büyük... gün gelck biz de kavuscz bebişlerimize inşşşş...
duygu, hayırlısı olsun. eminim çok duymuşsundur ama kasmayınca oluyor. ben yıllarca aklımdan atamadım, ne zaman ki kafam boştu o zaman hamile kaldım.
asıl yazma nedenim şu: tahlillere gideceksen mutlaka -en az-sekiz saat su hariç bir şey tüketmeden git, kanını sabah 8-9 arası ver yoksa değerler gerçeği yansıtmayabilir(eğer muayene saatin o saati geçerse ertesi sabah tekrar gider sadece kan verirsin, üç gün süren var devlette) reglinin 3. günü gideceksen şu iki günde ya sutyen takma ya da en gevşeğini tak(prolaktin değeri net çıksın)son ve en önemlisi, kadın doğumcu yerine endokrinoloji birimine git,gerçek hormon uzmanı onlar. kadın doğumculardan çok çektim 5 yıl.inşallah tahlillerin hepsi süper çıkar, yek neden takmandır.
şimdi baktım da izmirdeymişsin sen de. tepecik devlette endokrinoloji uzmanı var ve iyi olduğunu çok kişiden duydum. kadın doğumcu arıyorsan da kendi doktorlarımdan birini öneririm:ahmet seçkin önoğlu. hem muayenehanesindeki cihazları son teknolojiye uygun hem de devlette çalıştığı için tahlil vs sorun olmuyor. 5 tane kadın doğum doktorum oldu, onu tek geçerim!çok saol cnm bnm için çok guzel ve çok yararlı tavsiyelerde bulunmşsn Allah razı olsun ...ben bi kere gttm kadın doguma kntrl amaçlı tahllerim normal çıktı ama adetmn üçüncü günü degldi telle öğrendgm için de ne tahlleri yaptı tam blmıorm onları da gdp alcm bi zaten hangisini yapmş hangisini yapmamş evt takmamaya elmden geldgnce çalşcm okul da başladı zaten evdeyken daha çok sarıodm inşş cnm Allah nasip etsin bana ve isteyen herkese
şimdi baktım da izmirdeymişsin sen de. tepecik devlette endokrinoloji uzmanı var ve iyi olduğunu çok kişiden duydum. kadın doğumcu arıyorsan da kendi doktorlarımdan birini öneririm:ahmet seçkin önoğlu. hem muayenehanesindeki cihazları son teknolojiye uygun hem de devlette çalıştığı için tahlil vs sorun olmuyor. 5 tane kadın doğum doktorum oldu, onu tek geçerim!
evt cnm izmirdeyim ben de gaziye gttm çiğdem hnma ii bi dr ama çok kalablk bi hastahane yogun olunca tabii ilgi azalıo evt istıorm bi de özele gtmek Ahmet beyi hemen yazıorm aklma hangi semtte yeri cnm?
Tam da tahmin ettiğim gibi akşam söküldü kırmızılar bu ay geç yumurtlamışım benm adet uzunlugu çok degşken yahu hızına yetşemıorm valla ... Selincim Bat 5 Ekim valla eşimle de konştk korunmucz ama bi kaç ay çok kasmıcaz iice gerilıoz oyle olunca ...bu ay tahllerimizi falan yaptrcz hem onn hem ben de bi daha yaptrcm hormon tahllerimi artık bakalım ne zamansa nasip o zaman... ister istmez uzuluorm elmde degl ama umtsuz deglm tabii ki... o da hayal kırıklıgına ugruo belli etmemeye çalşıo yazık kıyamıom ona da... Allah büyük... gün gelck biz de kavuscz bebişlerimize inşşşş...
duyguuu sıkma canını zamanlarını bekliyor sıpalarrr...benim de 9 ekim batım
mrhb deece...nasılsın...neler yapıyosunnnn...son durumun ne canm...
iyiyim apekkkk durumlar aynı beklemedeyimsende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?