Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

cnm ya bende böyle okudukça üzülüyorum çok isteyipte olmaması heray üzülmek inan hep enpati kuruyorum zortabiki.. bigün elbet gelicek Allah hayırlısını nasip etsin ümidini yitirme olmaması için bi sebep yok diye hatırlıyorum.bi sağlık problemi yoktu dimi?? tamamen stres mi diyim kısmetmi diyim allah çok arattırmasın en kısa zamanda dolsun kucaklarınız aminnn..

ooo arkadaşım sen baya 7/24 fulltime çalışıyosun afedersinde kocan olacak şahıss gamsızmış hak ediyooo hertürlü işgenceyi
gündüz çalış, akşam eve gel çalış bunun üstüne bide çocuk çalışmasıı
en çok karpuzlu baklava yaratıcılığına bayıldım iğrenç ama olsun
walla şahsen ben kocamdan tulum peyniri istedim 1 hafta olucak koskoca izmirde bulamadı işine gelmedi topu topu 2-3 market gezdi bıraktı enson kaşara benziyen izmir tulumunu almış cnm onu istemiyodu..neyseki annem taa istanbullardan peynirle beraber yanıma geliyo uzakta olmak zor 4 ay oldu görmeyeli
demem o ki tez zamanda hamile kalın inşallah rabbim hepimize anneliği taddırsın kızlar aminnnnnn...işte o zaman mantıklı yada mantıksız aşermeler serbest yeterki adamlara işgence olsun

kızlar slm herkese benm Bat 6 eyluldu henuz gelmedi kırmızılar biraz daha beklcm test için ...eşim de bekle dio ..bazen adetim bi iki gun aksıo ...bana bi iki gun daha musade sonra gelicem haberlerle ...nasip bakalm Allah ne dediyse o...kırmızıysa umuda dvmm en azından geç yumrtlamşm bu ay onu blcm bakalm beklcz görcz...

selincimm daha benm gelmedi kırmızılar beklmede de sen yanlşlk oldu sanırım ya da Allah mı yazdırdı gelcek de bak bu da bi işaret ben daha yapmayayım bu testi iki üç gün daha bekleyeym bakalm...

günaydın kızlar
hadi bakalım böcüklerimize arkadaş istiyorum dizilelim sıra sıra

sen beni güldürdün sabah sabah mevlamda seni güldürsün emi

günaydinler herkese

tatildeydim anca eve döndüm özledim sizleri ara ara girdim ama yazma fırsatım olmadı iyisiniz umarım

sağol canım yok bi sağlık problemimiz allaha şükür zamanını bekliyor sanırım streste olabilir tabi amin canım inşallah..
selincimm daha benm gelmedi kırmızılar beklmede de sen yanlşlk oldu sanırım ya da Allah mı yazdırdı gelcek de bak bu da bi işaret ben daha yapmayayım bu testi iki üç gün daha bekleyeym bakalm...
karışıklık oldu sanırım güzelim çünkü listede benim altımdasınya yanlışlıkla sana yazmışım sonra kendime yazdım herhalde ayyy aman inşallah gelmez kırmızıların inşallah hamilesindir güzelim güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda

çalışmalarım tam gaz devam ediyooo
var mı bi gelişme acep?
duyguuuu hadi senden ümitliyim yap bi güzellik hadi be hacı

çalışmalarım tam gaz devam ediyooo
var mı bi gelişme acep?
duyguuuu hadi senden ümitliyim yap bi güzellik hadi be hacı

cnm bugun çook haff kahverngi bi akıntı geldi başka da gelmedi ama ben adettr die düşünuom bakcm bakalm dvmı gelck mi altsında olcktm buugn dokzu ve haff bi lekelnme belki adettir akşama iice sökülür ...bekleyip görcez nasip neyse o... geç yumrtlama olmş onu anlarım en azından...

Tam da tahmin ettiğim gibi akşam söküldü kırmızılar bu ay geç yumurtlamışım benm adet uzunlugu çok degşken yahu hızına yetşemıorm valla ... Selincim Bat 5 Ekim valla eşimle de konştk korunmucz ama bi kaç ay çok kasmıcaz iice gerilıoz oyle olunca ...bu ay tahllerimizi falan yaptrcz hem onn hem ben de bi daha yaptrcm hormon tahllerimi artık bakalım ne zamansa nasip o zaman... ister istmez uzuluorm elmde degl ama umtsuz deglm tabii ki... o da hayal kırıklıgına ugruo belli etmemeye çalşıo yazık kıyamıom ona da... Allah büyük... gün gelck biz de kavuscz bebişlerimize inşşşş...

duygu, hayırlısı olsun. eminim çok duymuşsundur ama kasmayınca oluyor. ben yıllarca aklımdan atamadım, ne zaman ki kafam boştu o zaman hamile kaldım.
asıl yazma nedenim şu: tahlillere gideceksen mutlaka -en az-sekiz saat su hariç bir şey tüketmeden git, kanını sabah 8-9 arası ver yoksa değerler gerçeği yansıtmayabilir(eğer muayene saatin o saati geçerse ertesi sabah tekrar gider sadece kan verirsin, üç gün süren var devlette) reglinin 3. günü gideceksen şu iki günde ya sutyen takma ya da en gevşeğini tak(prolaktin değeri net çıksın)son ve en önemlisi, kadın doğumcu yerine endokrinoloji birimine git,gerçek hormon uzmanı onlar. kadın doğumculardan çok çektim 5 yıl.inşallah tahlillerin hepsi süper çıkar, yek neden takmandır.

çok saol cnm bnm için çok guzel ve çok yararlı tavsiyelerde bulunmşsn Allah razı olsun ...ben bi kere gttm kadın doguma kntrl amaçlı tahllerim normal çıktı ama adetmn üçüncü günü degldi telle öğrendgm için de ne tahlleri yaptı tam blmıorm onları da gdp alcm bi zaten hangisini yapmş hangisini yapmamş evt takmamaya elmden geldgnce çalşcm okul da başladı zaten evdeyken daha çok sarıodm inşş cnm Allah nasip etsin bana ve isteyen herkese

şimdi baktım da izmirdeymişsin sen de. tepecik devlette endokrinoloji uzmanı var ve iyi olduğunu çok kişiden duydum. kadın doğumcu arıyorsan da kendi doktorlarımdan birini öneririm:ahmet seçkin önoğlu. hem muayenehanesindeki cihazları son teknolojiye uygun hem de devlette çalıştığı için tahlil vs sorun olmuyor. 5 tane kadın doğum doktorum oldu, onu tek geçerim!

evt cnm izmirdeyim ben de gaziye gttm çiğdem hnma ii bi dr ama çok kalablk bi hastahane yogun olunca tabii ilgi azalıo evt istıorm bi de özele gtmek Ahmet beyi hemen yazıorm aklma hangi semtte yeri cnm?

evt cnm izmirdeyim ben de gaziye gttm çiğdem hnma ii bi dr ama çok kalablk bi hastahane yogun olunca tabii ilgi azalıo evt istıorm bi de özele gtmek Ahmet beyi hemen yazıorm aklma hangi semtte yeri cnm?

şirinyerde, tansaş durağında vakıfbank üstü.kusura bakma, cadı mızırdanıyordu yazamadım.

duyguuu sıkma canını zamanlarını bekliyor sıpalarrr...benim de 9 ekim batım

iyiyim apekkkk durumlar aynı beklemedeyim sende ne var ne yok?

innnşşş...tez zamnda gelir meleğin canım....

Benden Şimdilik güzel haber var...5+4 hamileyim canım...rabbim devamını gösterir inş...bu zamna gelen kadar çok zor günler atlattım...adetimi 26 ağustosta bekliyodum...adetime 5 gün kala sol kasığımda bi ağrı ile uyandım gce ama ne ağrı nefesimi kesiyodu...doğru hastaneye gittik...gece kadın doğumcu bayanı çağırttı doktor...o bayanı oldum oalsı sevmemiştim erkek olan doktora gidiyodum ben..neyse geldi beni ultrasona aldı ve dediki dış gebelik olmuşşş...yarın sabah seni ameliyata alıcam dedii...

Şok oldum hem ağrı hem üzüntüyle sabahladım o hastanede....sabah eşim doktora kızdı çok ilgilenmiyo bide 8de gelecekti saat 10.30 oldu gelmeyince..zar zor çıkış alarak trabzona gittik....ordaki doktorda hemen ulrtasona aldı...o da dedi ki dış gebelik falan yok dedi....kistlerinin 2 tanesi patlamış o ağrı yapmış dediii..o arada kanımda alındı sonuç gelmeden doktorum seni 3 gün izlemeye alıcam dedi...rahim duvarın kalın hamile olabilirsin dedi...Al sana 2.şok...kan testi geldi 74 çıktı...daha adete 5 gün varken....

ne düşüneceğimizi şaşırdık...ağlmaktan ağrıdan....2 gün sonra tekrar kan testi yapıldı 171 çıktı bu seferde...doktor normal gebesin kesin dedi...
evimize döndük adet günü test yaptırdım yine 412 çıktı...geçen pazartesi de keseyi gördüm 5 haftalıkken...aslında ikizmiş ama diğer kese sönmek üzere dedi doktorum...hayırlısı böyleyimiş....diğer kese düzgün...rabbim devamınıda kucağıma aldığım günüde gösterir inşşş....

doktor var doktor var işte...kisti dış gebelik diye görüyo.....boşu boşuna ameliyata alıcaktı beniii...Allah korudu....iyikide geç kalmışşş o sabah...

uzun yazdım farkındayım canım ama anlatayım dedim durumumu.....

rabbim sanada tüm isteyenlerede tes zamanda nasip etsin...doğurup çöpe atanlara değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…