kızlarrrr çok kötü bi gün geçirdimmmmm..az önce hastaneden geldik eşimleee.bugün akşam üstü kanamam geldiiii(((hemen doktorumu arayıp hastaneye gittimmm serum ve progestan verdiii..ultrasyonda baktı hala kese görünüyorr.ama bebek görünmüyorr...6 eylüle kadar kalkmadan yatıcamm.....inşallah o gün bebeğim görünürrr...
ALLAH'ım sen verdinnn nolr bebeğimi alma bendennn..nolur görünsün bebeğimmm.....bayram zehir oldu yineeee banaa.geçen ramazan bayramındada kürtaj olmuştumm inşallah bu sefer öyle olmazzz.......
Allah'ım sana emanett bebeklerimizz.Sen koru onları yarabbimmmm Nazar
kızlar lütfen dua edip bişey olmasın bebişlerimizeeee........:18::18:
kızlarrrr çok kötü bi gün geçirdimmmmm..az önce hastaneden geldik eşimleee.bugün akşam üstü kanamam geldiiii(((hemen doktorumu arayıp hastaneye gittimmm serum ve progestan verdiii..ultrasyonda baktı hala kese görünüyorr.ama bebek görünmüyorr...6 eylüle kadar kalkmadan yatıcamm.....inşallah o gün bebeğim görünürrr...
ALLAH'ım sen verdinnn nolr bebeğimi alma bendennn..nolur görünsün bebeğimmm.....bayram zehir oldu yineeee banaa.geçen ramazan bayramındada kürtaj olmuştumm inşallah bu sefer öyle olmazzz.......
canım geçmiş olsun. bebeğin görünmesi için henüz çok erken zaten. bende progestan kullanıyorum. merak etme canım herkeste bi problem var. ne çürük anne adayıymışız. miligramlık bebişleri taşıyamıyoruz, ağır geliyor sankibende de bi kaç kez lekelenme oldu. herşey Allahtan. biz elimizden geldiğince istirahat edelim. nasipleri varsa doğarlar, yoksa yapacak bişey yok. ama bence devam edecek maceramız, meraklanma, gönlünü ferah tut. son aylara kadar kanaması sürenler var.
topiğimizin nazlı hamişleri, hepinize geçmiş olsun.
benim kırmızılar geldi yine
ben 2. bebek için uğraşıyorum, ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, ikincisinde çok şükür kızım sağlıkla geldi. ama o kadar sıkıntıı bir gebelikti ki, hep düşük riskim vardı. ilk 4 ay 5 tane ilaç kullanıyordum, birde iğne. progestan ve birde prolüton kullandım bende. 13-18 hafta arası sürekli devam eden kanamam oldu. yattım hep. sonra ara ara lekelenme şeklinde kanamalarım oldu. doktorum vücudun bebeği atmaya çalışıyor, ilaçlar bebeği tutuyor, o nedenele de kanama oluyor. dikkat et demişti...
çok zor günlerdi ama hiç bebeğimi kaybedeceğimi düşünmedim, hep onla konuştum beni bırakma dedim... sonuçta çok şükür kızım bizimle, olursa bi de kardeşi olsun istiyoruz ama yine olmadı işte...
yaşadıklarımı kısaca sizle paylaştım ki umudunuzu kaybetmeyin moralinizi bozmayın diye. onlarla konuşun size sımsıkı tutunsunlar. ultrasonda hep kızımdan daha büyük kanama alanı görünüyordu, doktorum kızıma itekle onları seni rahatsız etmesin derdi, kanama olması kanın içerde birikmesinden daha iyiymiş. dualarım sizinle. moralinizi bozmayın 3 ağustos böceğimize iyi bakın. sevgiler...
cnm sende dikkat et kendine..noluyo sahii hepimiz progestanlı olmuşuz :kızlar toplu yada tek bi kurşunmu döktürsek walla ben yıldızı düşük bi bayan olaraktan herşeyden ağırlık göz alıyorum oda mutlaka benden hastalık olarak çıkıyo burdan hamile kalmak isteyen bütün kızların gözü korkucak ama korksun gerçekten zor bi dönem Allahım hepimizin yardımcısı olsun..sen demi düşük riski taşıyosun yaa her hamile kalan düşük yapıyo yada sonanda yırtıyo gibi bi hal var buda düşündürücü...önceden bukadar düşük vakaları yokmuş kızlar acaba yediğimiz hormonlu ilaçlı gıdalar kansorejen maddelermi anammmm ne bilim eski insanlar çatır çatır doğuruyolarmış
topiğimizin nazlı hamişleri, hepinize geçmiş olsun.
benim kırmızılar geldi yine
ben 2. bebek için uğraşıyorum, ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, ikincisinde çok şükür kızım sağlıkla geldi. ama o kadar sıkıntıı bir gebelikti ki, hep düşük riskim vardı. ilk 4 ay 5 tane ilaç kullanıyordum, birde iğne. progestan ve birde prolüton kullandım bende. 13-18 hafta arası sürekli devam eden kanamam oldu. yattım hep. sonra ara ara lekelenme şeklinde kanamalarım oldu. doktorum vücudun bebeği atmaya çalışıyor, ilaçlar bebeği tutuyor, o nedenele de kanama oluyor. dikkat et demişti...
çok zor günlerdi ama hiç bebeğimi kaybedeceğimi düşünmedim, hep onla konuştum beni bırakma dedim... sonuçta çok şükür kızım bizimle, olursa bi de kardeşi olsun istiyoruz ama yine olmadı işte...
yaşadıklarımı kısaca sizle paylaştım ki umudunuzu kaybetmeyin moralinizi bozmayın diye. onlarla konuşun size sımsıkı tutunsunlar. ultrasonda hep kızımdan daha büyük kanama alanı görünüyordu, doktorum kızıma itekle onları seni rahatsız etmesin derdi, kanama olması kanın içerde birikmesinden daha iyiymiş. dualarım sizinle. moralinizi bozmayın 3 ağustos böceğimize iyi bakın. sevgiler...
saol canım. ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. bu hafta kontrole gel ultrasonla bakalım dedi doktor, bende tamam dedim ama gidermiyim gıcık kadına bi daha
son zamanlarda biçok gebede böyle sorunlar var malesef. Sanada Allah şifalar versin. içini ferah tut.
ya buarada cinsiyeti için kalbinin nerde olduğunu sormadınmı doktora, hani kesenin sağı solu olayı vardı ya..?
kızlarrrr günaydınnnnnn herkesin bayramı mübarek olsunnn...inşallah bu bayram hepimize uğur getirsin tüm dualarımız kabul olsunnn....
kızlarrr iyi akşamlar herkese yatmak nekadar zormuş böleee benim gibii hareketliler içinnşimdide yattığım yerden yazıyorumm...dört gözle salıyı bekliyorummm...kanamalarım gün içinde hafif hafif ouyorr.psikolojik olarak günün çoğu saatini lavaboda geçirir oldumm geldimi die yeniden her girdiğimde peçeteye sildiğimde geliyorr.hafif hafiff...psikolojim bozldu ama ağlama krizim durdu alıştım bile diyebilirim nerdeyse bu durumaaa...şuan 6 haftalığım salı günü tam 7 haftalık olucam ya bebek görünmezse doktor boş gebelikte olabilir dedi ben ondan çok korkuyorum Allah'ım bidaha aynı acıları yaşatmasın nolur ........salıya kadar işede gitmicemmm..o iyi olsundaa bi görünsün içimde ben herşeye razıyımmm......
ben onu çokk istiyorummm ama hala diorum o bi doğsun kucağıma bi versinler emzirmeden önce popoya tam 3 tane patpat yicek benden kurtuluşu yokkk....
tam sopalık bunlarrr EŞŞEKSIPALARIIIIIIIIIIIII
atlanta kesenin sağı ne oluyor.solu ne????
atlanta kesenin sağı ne oluyor.solu ne????
bebeğin kalbi kesenin sağındaysa %90 erkek, kalbi kesenin solundayse %90 kız oluyormuş canım. bilimsel bir çalışmanın sonuçları bunlar. doktoruna sor mutlaka kalbinin yerini
slm ben bunu dün doktoruma sordum adam dalga geçti benle( öyle kör cahil şeymi olur nerden duyuyosunuz böyle şeyleri dedi : ( internetten dedim kafanızı öyle saçma bilgilerle meşgul etmeyin dedi..doktoru onaylayan varmı şaşırdım ben..
doğsun da hele bak kıyabilecek misinkızlarrr iyi akşamlar herkese yatmak nekadar zormuş böleee benim gibii hareketliler içinnşimdide yattığım yerden yazıyorumm...dört gözle salıyı bekliyorummm...kanamalarım gün içinde hafif hafif ouyorr.psikolojik olarak günün çoğu saatini lavaboda geçirir oldumm geldimi die yeniden her girdiğimde peçeteye sildiğimde geliyorr.hafif hafiff...psikolojim bozldu ama ağlama krizim durdu alıştım bile diyebilirim nerdeyse bu durumaaa...şuan 6 haftalığım salı günü tam 7 haftalık olucam ya bebek görünmezse doktor boş gebelikte olabilir dedi ben ondan çok korkuyorum Allah'ım bidaha aynı acıları yaşatmasın nolur ........salıya kadar işede gitmicemmm..o iyi olsundaa bi görünsün içimde ben herşeye razıyımmm......
ben onu çokk istiyorummm ama hala diorum o bi doğsun kucağıma bi versinler emzirmeden önce popoya tam 3 tane patpat yicek benden kurtuluşu yokkk....
tam sopalık bunlarrr EŞŞEKSIPALARIIIIIIIIIIIII
al bir izmirlidaha, o da benim kafadan! evet, dr dedğin erkek olur!kim doktorun çok merak ettim:)doktoru erkek seçmek daha iyi onlar kadınlara göre daha kibar ve ilgililer bence kesinlikle değiş izmirde olsan kendi doktorumu tavsiye ederdim :)) çok ilgili resmen yarımsaat 45 dk kadar muayene ediyo konuşuyo anlatıyo ben hep eşimle gidiyorum eşimde seviyo doktorumuzu :))) son gittiğimde sorarım diyodum ama kanlı alan gözüküyo bide düşük korkusundan aklıma bile gelmedi( bide doktorun üstüme gülmesinden korkuyorum..allahım nasip ederse 16. haftalarda artık...sende sor bakalım doğrumu çıkıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?