Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

canım geçmiş olsun. bebeğin görünmesi için henüz çok erken zaten. bende progestan kullanıyorum. merak etme canım herkeste bi problem var. ne çürük anne adayıymışız. miligramlık bebişleri taşıyamıyoruz, ağır geliyor sanki bende de bi kaç kez lekelenme oldu. herşey Allahtan. biz elimizden geldiğince istirahat edelim. nasipleri varsa doğarlar, yoksa yapacak bişey yok. ama bence devam edecek maceramız, meraklanma, gönlünü ferah tut. son aylara kadar kanaması sürenler var.

cnm ya sendemi ((( çok geçmiş olsun kanaman çokmuydu.yaa valla nazarmı değiyo bende anlamıyorum allahım hayırlıysa versin diyorum..dikkat et kendine bak bende 1 hafta olcak evdeyim uzanıyorum işmiş yok hep uzanmaca..eğer bebeğin kesesi görünüyosa korkma bebek daha geç oluşuyo zaten..moral lazım bize korkularımızla yüzleşiyoruz resmen neye korktuysak başımıza geldi fakettinmi ....inşallah allahın izniyle atlatırız..ben bu düşük riskiyle ilgili bi topik açtım yarın gözükür ordan sende takip et umarım duyarlı arkadaşlar çıkarda onlardan güç alırız...tekrar geçmiş olsun cnm bayramının tadı kaçmasın..

cnm sende dikkat et kendine..noluyo sahii hepimiz progestanlı olmuşuz : kızlar toplu yada tek bi kurşunmu döktürsek walla ben yıldızı düşük bi bayan olaraktan herşeyden ağırlık göz alıyorum oda mutlaka benden hastalık olarak çıkıyo burdan hamile kalmak isteyen bütün kızların gözü korkucak ama korksun gerçekten zor bi dönem Allahım hepimizin yardımcısı olsun..sen demi düşük riski taşıyosun yaa her hamile kalan düşük yapıyo yada sonanda yırtıyo gibi bi hal var buda düşündürücü...önceden bukadar düşük vakaları yokmuş kızlar acaba yediğimiz hormonlu ilaçlı gıdalar kansorejen maddelermi anammmm ne bilim eski insanlar çatır çatır doğuruyolarmış

topiğimizin nazlı hamişleri, hepinize geçmiş olsun.
benim kırmızılar geldi yine

ben 2. bebek için uğraşıyorum, ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, ikincisinde çok şükür kızım sağlıkla geldi. ama o kadar sıkıntıı bir gebelikti ki, hep düşük riskim vardı. ilk 4 ay 5 tane ilaç kullanıyordum, birde iğne. progestan ve birde prolüton kullandım bende. 13-18 hafta arası sürekli devam eden kanamam oldu. yattım hep. sonra ara ara lekelenme şeklinde kanamalarım oldu. doktorum vücudun bebeği atmaya çalışıyor, ilaçlar bebeği tutuyor, o nedenele de kanama oluyor. dikkat et demişti...

çok zor günlerdi ama hiç bebeğimi kaybedeceğimi düşünmedim, hep onla konuştum beni bırakma dedim... sonuçta çok şükür kızım bizimle, olursa bi de kardeşi olsun istiyoruz ama yine olmadı işte...

yaşadıklarımı kısaca sizle paylaştım ki umudunuzu kaybetmeyin moralinizi bozmayın diye. onlarla konuşun size sımsıkı tutunsunlar. ultrasonda hep kızımdan daha büyük kanama alanı görünüyordu, doktorum kızıma itekle onları seni rahatsız etmesin derdi, kanama olması kanın içerde birikmesinden daha iyiymiş. dualarım sizinle. moralinizi bozmayın 3 ağustos böceğimize iyi bakın. sevgiler...

son günlerde ramazan davetleri falan sonra da bayram giremedim foruma. herkese mutlu bayramlar diliyorum. benim umutlar diğer aya kaldı

geçmişe dönüp okuyamadım, umarım herkes iyidir. kocaman öpücükler...

şimdi naslsn cnm ? çok geçmiş olsn korkma hiç bşey olmucak bebişine kalbini ferah tut ...bol bol dinlen sen ...Allah korur zaten sonra... sen dnlenerek elnden geleni yap... Allh nazarlardan korusun cnmm:kendine çok ii bak ...

saol cnm walla nazlı olan bebişler galiba :))) sen zorda olsa kavuşmuşsun bebeğine allah 2.de zorluk yaşatmasın..bende ilkgözağrımı bekliyorum onunla kızım diye konuşuyorum halbuki 8+4 üm cinsiyetide belli değil eşimde kızıyo kızmış gibi konuşma diye erkeklik damarı tutuyo :))
düşük riski her gebelikte var ama 9. aya kadar yatan hamilelerde var çok zor allahım korusun ben hep 3. aya odaklandım bir ay daha yatim dikkat edim sonra hobidik hopidik gezicem diye hayaller kuruyorum moral veriyorum kendime ama kendimce :)) bende günde 3 tane progestan içiyorum midemi bulandırıyo ama mecbur dün 8 saatte bi alıyodum unutmuşum bktım kasıklarıma bişeyler saplanıyo kalkıp oturdukça baktım lekede gelmiş hemen içtim..bu ilacı bıraktıktan sonra nasıl olucak durumlar Allah sonumuzu hayır etsin...

saol canım. ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. bu hafta kontrole gel ultrasonla bakalım dedi doktor, bende tamam dedim ama gidermiyim gıcık kadına bi daha
son zamanlarda biçok gebede böyle sorunlar var malesef. Sanada Allah şifalar versin. içini ferah tut.
ya buarada cinsiyeti için kalbinin nerde olduğunu sormadınmı doktora, hani kesenin sağı solu olayı vardı ya..?

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. yazdıkların beni çok rahatlattı gerçekten.ben bu ay izinliyim yatabiliyorum ama gelecek ay ne yapıcam bilmiyorum. Umarım en kısa zamanda ikinci bebişini de kucağına alırsın.

doktoru erkek seçmek daha iyi onlar kadınlara göre daha kibar ve ilgililer bence kesinlikle değiş izmirde olsan kendi doktorumu tavsiye ederdim :)) çok ilgili resmen yarımsaat 45 dk kadar muayene ediyo konuşuyo anlatıyo ben hep eşimle gidiyorum eşimde seviyo doktorumuzu :))) son gittiğimde sorarım diyodum ama kanlı alan gözüküyo bide düşük korkusundan aklıma bile gelmedi ( bide doktorun üstüme gülmesinden korkuyorum..allahım nasip ederse 16. haftalarda artık...sende sor bakalım doğrumu çıkıcak..

kızlarrrr günaydınnnnnn herkesin bayramı mübarek olsunnn...inşallah bu bayram hepimize uğur getirsin tüm dualarımız kabul olsunnn....

güzelce yat dinlen bakiimbişey de olmıcak aklına getirme öyle şeyler
bu arada beni de 9 ekime yazınız geldi kırmızılar saolsunlarrrrrrr

kızlarrr iyi akşamlar herkese yatmak nekadar zormuş böleee benim gibii hareketliler içinn şimdide yattığım yerden yazıyorumm...dört gözle salıyı bekliyorummm...kanamalarım gün içinde hafif hafif ouyorr.psikolojik olarak günün çoğu saatini lavaboda geçirir oldumm geldimi die yeniden her girdiğimde peçeteye sildiğimde geliyorr.hafif hafiff...psikolojim bozldu ama ağlama krizim durdu alıştım bile diyebilirim nerdeyse bu durumaaa...şuan 6 haftalığım salı günü tam 7 haftalık olucam ya bebek görünmezse doktor boş gebelikte olabilir dedi ben ondan çok korkuyorum Allah'ım bidaha aynı acıları yaşatmasın nolur ........salıya kadar işede gitmicemmm..o iyi olsundaa bi görünsün içimde ben herşeye razıyımmm......

ben onu çokk istiyorummm ama hala diorum o bi doğsun kucağıma bi versinler emzirmeden önce popoya tam 3 tane patpat yicek benden kurtuluşu yokkk....

tam sopalık bunlarrr EŞŞEKSIPALARIIIIIIIIIIIII

cnm ya korkma allahtan hayırlısını iste..seni anlıyorum o wc deki kontroller bendede öyle oluyodu sildikçe leke leke ama bikaçgün içinde ilacın kesmesi lazım bende öyle olmuştu..ağlama stres yapma bişeylere üzülünce sancı oluyodu kasıklarda iyi değil.. ben kendi kendimi bebeğim sağlıklıysa hayırlıysa beni bırakmasın diye dua ediyorum bayağı bi soğukkanlı olmaya çalışıyorum nolur nolmaz anneliğe kaptırmamaya çalışıyorum tedbir amaçlı işte..evde yat internete gir kafanı dağıtmaya bak..allah gönlüne göre versin cnm sıpan doğsun bol bol pat pat yerine muck muck kıyamaz yersin onu annesi

bebeğin kalbi kesenin sağındaysa %90 erkek, kalbi kesenin solundayse %90 kız oluyormuş canım. bilimsel bir çalışmanın sonuçları bunlar. doktoruna sor mutlaka kalbinin yerini

slm ben bunu dün doktoruma sordum adam dalga geçti benle ( öyle kör cahil şeymi olur nerden duyuyosunuz böyle şeyleri dedi :( internetten dedim kafanızı öyle saçma bilgilerle meşgul etmeyin dedi..doktoru onaylayan varmı şaşırdım ben..

drlar zaten bayılır oyle insanı bozmaya tmm iiler hoşlar da bazıları da çok ukala yaa kardesm sen inanma ama soyle sağda mı solda mı bırak ben yorumlayayım kafamda demi yaakeşke çaktrmdan soraydın angelcm bu arada özel hastahaneye mi özel dr muayenehanesine mi gidiosn

doğsun da hele bak kıyabilecek misingüya ben de benmkine yapacaktım, koklarken korkuyorum bir şey oluverir diye
yazmamın asıl nedeni şu: benim sıpa da 6 haftalikken kanamam oldu, kırmızıydı kahveye döndü. bu durum 3 ay sürdü üstelik. o duyguyu bilirim, ama doktorum-ki çok güvenirim- dökülsün o kahveler dedi ısrarla. bu arada bende progesteron yetmezliği vardı, dokuz ay iğne yedim bu yüzden.dr eminim progesteronuna baktırmıştır, yeterliyse hiç korkma. hatta şunu diyeyim, doğacak sıpa her koşulda doğar, sen içini ferah tut. inan duygularımızı anlıyorlar. bunu hareketleri hissetmeye başlayınca anlayacaksın. benim moralim kötüyse taş gibi oluyordu karnım, kıpırdamıyordu.bir yerde büzüşüp duruyordu. moralim iyiyse pata küte girişiyordu, çok özledim o tekmelerio yüzden moralini yüksek tut ki içindeki bezelye de mutlu olsun.sola yat mümkün olduğunca ve içebildiğin kadar su iç, en az 3 litre. inşallah kuzuna kavuşacaksın.
al bir izmirlidaha, o da benim kafadan! evet, dr dedğin erkek olur!kim doktorun çok merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…