Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

vay be film gibi..o doktoru da ne yapmalı ...burada yazılmaz neyse...çok sevindim senin adına..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ve tez vakitte hakeden herkese de nasip etsinnnnnnnnn.AMİNNNNNNN

ya yaaaa öyle canım...ona söylenecek kelime bulamıyorum ben ama yinede susuyorum...Allah böyle doktorculuk oynayanlarla karşılaştırmasın kimseyi....bide geçen hafta diğer doktorun kapısındayım sıra bekliyorum...beni gördü...yaa çookk sinir oluyorum böyle hastalara güya bana inanmıyolar demez mi!!!!

bende sadece siz böyle böyle demiştiniz ama öyle çıkmadı dedim...yine alttan aldım...benim baştan beri doktorum bu bu doktor dedim...ondan buraya geliyorum dedim....tabi tabi diyo...o kadar insan bize bakıyo bana laf yetiştiriyo haksız haksız...bende kistik yapı olabilir demiştim bi ihtimal zaten demez mi.....sustum başka yerde bekledim...

neyse geçti gitti....bütün duaların için amiiiiiinnnnnnnn diyorum canım..

kızlar izmirde kordon kadın doğum kliniğinde mete bey var çok tatlı bi doktor ilgili de haberiniz olsun benim doktorum tavsiye ederim...
bu arada kendini doktor sanan okadar kasap doktorlar varki insan okudukça sinirleniyooo...

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına

Slm kızlar.
Ben bekleme dönemine geçtim sanırım.
Tahmini yumurtlama tarihlerim geçti.
Bu ben Ankara'da oturuyorum ve İstanbul'a taşınma planlarımız vardı eşimle. Eşim İstanbulda iş buldu.
2 hafta sonra o İstanbula gidicek. Ben 1 sene kadar daha Ankarada kalmayı planlıyorum.
Çocuk sahibi olmayı da bu yüzden çok istiyoduk zaten. Eğer o İstanbula gitmeden hamile kalsaydım doğum izniyle birlikte ben de İstanbula yerleşicektim.
Eğer bu ay da olmazsa bundan sonra bizim işimiz zor. ancak haftasonları görüşebilicez çünkü.
Ve eğer 2-3 aya kadar hamile kalamazsam istifa etmek zorunda kalabilirim.

selam

tatlım canını hiç sıkma çünkü tutacak olan sıpa haftasonunda da tutar...kısmet işi bu ne durumlarda tuttuğunu gördük
neden istifa etmek zorunda kalıyosun onu anlamadım?mesleğin neydi bi de :26:

istediği kadar topik açılsın bu topiğin yeri bende başkaaaa....ve terketmeyide düşünmemmmmm ......

kızlarr pazartesi günü sıpamın kalp atışlarını dinledimm ve bayıldımmmm doktoraa sabaha kadar dinleyebilirim dedimmm.iyi dedi satalım sana alt götür evee :))) yanii aslında fena olmazdıııı her gün her dakika dinleyebilirimmm bıkmadan ve sıkılmadan şimdi bidahaki kontol taaaaaaa 1 ay sonraa çok uzun geldi bana yaa alışmışım hep 10 günde bir gitmeyeee...günlerde geçmiyorr öyle bekleyince ama neyseee sabırrr diorummmm...ve bekliyorum siz neler yapıyosunuzzzzzz......

şimdi raporumda bitti işe devam hala adapte olamadımmmm işeee...daha 2,günümmmm vee evimde ayaklarımı uzatıp yatmayı özledimmmm (

bırava

sabret annesi bi ay sonra kocaaaa çocuk olmuş olacak öyle düşünve sonraki kontrolde de gelsin cinsiyet

şahsım adıma söyleyim iyiyim evden işe, işten çalışmaya
sen de çok yormadan kendini çalış..işler hiç bi zaman bitmiyo biliyosun ki

slm kızlarr ben bugün doktora gittim kontrole muayene oldum çokk ama çokk şeker bir doktor
bizimle çok güzel konuştu herşeyi açıkladı herhangibir sorunda çıkmadı tahlil istedi bu ay sonu
tahlillerimizi yapıcaz eşimde bende biraz olsun rahatladık bu ayak dikme gün aşırı durumunu söledik
sakın ama sakın böle şeylere kafayı takmayın olucaksa haftada 2 veya 3 ilişki ile olur dedi bunu
görev haline getirmeyin sakın akışına bırakın daha önce nslsa öyle devam edin cinselliğe dedi
ayak dikmeye falanda gerek yok dedi kasmayın sakın cinsellikten soğursunuz falan dedi acayip iyi
ve deneyimli bir doktor çok memnun kaldım ben ve şöyle bir karar aldım kızlar artık siteye girmicem
çünkü girip okudukça daha çok stres oluyorum ve hiç kafamdan atamıyorum bu bebek fikrini o yüzden
hamile olana kadar girmicem topiğe inşallah en kısa zamanda hamiş olurum ve buraya gelip müjdemi
veririm sizlerede kızlar siz topiğimizi bırakmayın sakın devam ettirin listeyi falan düzenlersiniz topiğimin
isim annesiiii sibelcimm topik sana emanet güzelim hepinizi çokkkk öpüyorum inşallah
hamiş olarak döndüğümde hepinizin güzel haberlerini alırım burdan hoşçakalınnn:79::79::79::79::79::79:

hakkında hayırlısı olsun selincim..kafandan atmanın tek yolu buysa yap anasını satiim en kısa zamanda güzel haberi vermen dileğiyle

selincimm şimdlik hoşçakall cnmm en kısa zamanda ii haberlerl dönceksin inş... içime doguyor ....bence de kafandan atmana yardmcı olcksa uzaklşmanda fayda var ...dönüşün muhteşem olck inş

hadi bakalım cnm inşallah en yakın zamanda senide aramızda görürüz güzel haberlerle gel...kendine çok iyi bak doktorun güzel açıklamış herşey stresden..biraz uzak kal kafan dağılsın..hoşcakalll topiğin sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…