kızlar şimdi hesaplattımda son aylarda benim kırmızılar erken geliyo ya, şimdi bu ay BAT 31 ağustos yani ağustos böcüğü sahibi olma şansım devam ediyooooo
çalışmalara devam
günaydın kızlar... nasılsınız.. bugün batım benim ama henüz adet olmadım ama olcakmış gibi hissediyorum akşamdan beri.. hayırlısı.. akşam kötü oldum baya karnım ağrıyınca olmadı diye eşim de kızdı böyle yaparsan olmaz falan diye.. hayırlısı bakalım... psikolojik olarak gebelik belirtileri yaşıyoruz ya belki psikolojik olarak adet olma belirtileri de yaşarız ne dersiniz:)
inşallah gelmez canım adetin bugün gelmezse yarın bi test yap bakalım belki bebiş seninledir en azından
böyle stresli bekleyişten kurtulursun
yapıcam kesin zaten gelmezse bugün hatta akşama alır yaparım belki.. peki kan testi daha mı güvenilir olur sizce ilk aşamada?
haklısın canım öyle yapıcamcanım bence ilk önce idrar testi yap hem maliyetli değil hemde kan testi negatif olunca daha çok üzülüyor insan birkaç gün gelmezse adetin hala idrar testi negatifse öyle yaptırırsın kan testini
önce idrar yap bence..negatif çıkarsa bi kaç gün daha beklersin ee pozitif çıkarsa napıcağını söylemiyorum bile
günaydın kızlar... nasılsınız.. bugün batım benim ama henüz adet olmadım ama olcakmış gibi hissediyorum akşamdan beri.. hayırlısı.. akşam kötü oldum baya karnım ağrıyınca olmadı diye eşim de kızdı böyle yaparsan olmaz falan diye.. hayırlısı bakalım... psikolojik olarak gebelik belirtileri yaşıyoruz ya belki psikolojik olarak adet olma belirtileri de yaşarız ne dersiniz:)
hayırlısı olsun canım, inşallah hamilesindir. gebelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor. bendeki tek fark gögüslerimin yanları çok ağrıyordu
kızlar benimde dün günlük pede sütlü kahve renginde bir akıntım oldu adetim geldi dedim ama
sabah bişey yoktu yerleşme kanaması olabilirmi acaba diye içim içimi yiyiyor heyecanlandım yine
yaa üffff oluruna bırakıcam diyorum ama aklımdan atamıyorum birtürlü ya beklemek çok zor geliceği
varsa gelsin şu adet biranönce gelmiceksede 9 ay gelmesin
olabilir valla Celinecım belirtiler ve zamanı yerleşme kanamasına çok benziyor yerlşme kanaması adetten bi kaç gun once oluomş bekle 12sene kadar gelmzse hemen bi idrar testi yaparsn evt beklemk zor gerçekten ama bi gun bu beklememize değecek... belki de az kaldı belli olmaz:)) bize de haberlerini ve mrk ettk hayırlısı olsun cnm bnm....
peki bu kahvemsi akıntı illa olmalı mı hamileysek? bende hiç olmadı öyle bişi o zaman yalan demekki bu ay :44:
cnm bazılarının oluo bazılarının olmuo bak angelın olmadı mesela ...sen ne zamn yapcksn test bugun olman lazmdı demi senn ayy hadi bakalım hayırlısı
aslında bi yanım da diyoki hiç yapma test falan ama o yanım ne kadar ağır basar bilemiyorum... çünkü test yapıp negatif sonuç almak psikolojik açıdan kötü oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?