inşallah kalp atışınıda alırsınız hayırlısıyla.. şimdi neye dikkat etmen gerek en başta beslenmene dikkat ediceksin.. maydanoz yeme söktürücü etkisi varmış o sebepten düşüğe yol açabiliyomuş bunuda bana kuzenim söylemişti... yükseğe uzanma ağır kaldırma vs. bunlara dikkat et mutlaka günde sabah ve akşam olmak üzre sütünü ihmaletme .. birde öğlen öğünlerinde et ızgara şeklinde yanında bol salata akşam öğünlerinde enelde sebze tüketirsen kilo alımın çok olmaz .. ben 2 kilo almıştım oğluma doğuma giderken oğlumsa 4.kilo dan fazla doğdu ... içinide ferah tut allahın izniyle sağ salim kucağına almak nasip olur ...
ayy inşallah eltimin düşük olayı beni öyle etkilediki daha tam anlamıyla inanamadım anne olucağıma hamileyim ama keyfini çıkaramadım
korkudan..hamile kalmak zor hamileliği devam ettirebilmek dahada zormuş burda okuduklarımdan sonra artık böyle düşünüyorum..hatta eşim iyce paranoya bağladın okuma artık olumsuz şeyleri diyo..yediklerime dikkat ediyorum süt içemezdim zorlayarak içiyorum çok gaz yapıyo

iştahım açık kilo aldığımı hissediyorum karnımda hep şiş gözüküyo sanırsın 4-5 aylık..sen nasıl kilo almadın benmi yanlış anladm 2 kg yazmışsın ben o kiloyu ilk 2 ayımda alırım