• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

celine can sıkmak gibi olmasın ama o lekelere bile güvenmiyorum ben.geçtiğimiz ay öle güzel lekelendim ki:27: tam zamanında ve tarif edildiği gibi:27:ama sonuç hüsran ...
olay kafada bitiyo malesef belirti falan hepsi hikaye...kafanıza takmayın devamlı düşünüp durmayın yoksa insanın psikolojisi ciddi anlamda bozuluyo:59:

Allah Allah düşünce gücüyle o kadarı da oluyomu yahuu:44:kimayasal oldugu zaman mı oldu o acaba belki de tutanamadı gtti vardır cnm onn bi nedeni o kadar belirti sırf düşünmeyle olur mu blemem:44:

kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. biraz rahatsızımda. doktora derdimi anlattım, sonra dedim ki ben bu ay orunmayacağım. yazdığınız ilaçları kullanırken hamile kalırsam bi zararı olur mu diye, sonra biraz konuştuk falan. bu ay adetim de erken geldi deyince nasıldı, ne kadar sürdü vs. diye sordu. sonra o üstüne görme olabilir dedi. B-hcg istedi. bende evdeyim şimdi sonucu bekliyorum. aslında hiç ümidim yok ama heyecanlandım yine de:62:

kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. biraz rahatsızımda. doktora derdimi anlattım, sonra dedim ki ben bu ay orunmayacağım. yazdığınız ilaçları kullanırken hamile kalırsam bi zararı olur mu diye, sonra biraz konuştuk falan. bu ay adetim de erken geldi deyince nasıldı, ne kadar sürdü vs. diye sordu. sonra o üstüne görme olabilir dedi. B-hcg istedi. bende evdeyim şimdi sonucu bekliyorum. aslında hiç ümidim yok ama heyecanlandım yine de:62:
öncelkle geçmiş olsun cnm:71: ayy hadi bakalım :61: ne zaman belli olck bugun belli olur mu ??vardır cnm doktorun bi bildigi Allah istetti belki belli mi olur hemen bizle de paylaş sonucu mrk ederizz:66:

geçmiş olsun canım.. hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin... ne zamana çıkcak sonucun?

teşekkürler kızlar
test sonuçlarını online takip edebiliyorum. sayfayı yenileyip duruyorum.
hemogram sonuçlarım çıkmış ama B-hcg henüz çalışılmadı diyor.
hiç umudum yok ama yinede...

teşekkürler kızlar

olumlu ya da olumsuz bizimle de paylaş olur mu? ve sakın olumsuz olursa üzülme.. bunun için zaten üzülmüştün sen unutma...

teşekkürler kızlar

oh ne guzel online olması ....hemogrm çıktıysa Bhcg ye de az kalmş demektir:61:hiç belli olmaz cnm nasip kısmet bu işler bakalım bekleyelim görelim hayırlısı..

Allah Allah düşünce gücüyle o kadarı da oluyomu yahuu:44:kimayasal oldugu zaman mı oldu o acaba belki de tutanamadı gtti vardır cnm onn bi nedeni o kadar belirti sırf düşünmeyle olur mu blemem:44:
valla bence oluyo çünkü 2 kez yaşadım bu leke şeysini:52:

insan ister istemez heyecanlanıyo valla inşallah hiç ummadıgın anda öğrenirsin ki bebişin seninleymiş:71:

slm kızlar ben yokken neler olmuş yine :4::4::4: hepinizden haberler birikmiş hadi bakalım hayırlısı:49::49::49:
bende geceden beri çok hastayım midem kötü bağırsaklarım bozulmuş idrar yollarından çekiyorumm zaten :58::58::58::58: geceleri klozette uykuya dalıcam o derece sapıttı vücudum :27::27::27::27: bugün çok halsizim yattım halada yatıyorum..yogurtlu makarna yedim başkada bişey almıyo midem noldu bana bilmiyorumm...:nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar ben yokken neler olmuş yine :4::4::4: hepinizden haberler birikmiş hadi bakalım hayırlısı:49::49::49:
bende geceden beri çok hastayım midem kötü bağırsaklarım bozulmuş idrar yollarından çekiyorumm zaten :58::58::58::58: geceleri klozette uykuya dalıcam o derece sapıttı vücudum :27::27::27::27: bugün çok halsizim yattım halada yatıyorum..yogurtlu makarna yedim başkada bişey almıyo midem noldu bana bilmiyorumm...:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok geçmiş olsn cnm ya istersen git bi dra hamilesin de ona göre ilaç verr hem ...bol bol da dinlen üşütmüşsün sen anladıgım kadarıyla....

Beta-hCG (total hCG) 0 mIU/ml
:26:bir maceranın daha sonu...:58:

olsun cnm saglık olsun hiç sıkma canını gün gelck o bhcg 20lerde de gösterck pes etmek yook :50:sen demıoydun hala ağustos böcüğü şansım var die ee o zaman maceranın sonu degl maceraya devammm:21: bu hepimiz için geçerli umudumuzu hiç bir zaman kaybetmicezzz:21::66::52:

olsun cnm saglık olsun hiç sıkma canını gün gelck o bhcg 20lerde de gösterck pes etmek yook :50:sen demıoydun hala ağustos böcüğü şansım var die ee o zaman maceranın sonu degl maceraya devammm:21: bu hepimiz için geçerli umudumuzu hiç bir zaman kaybetmicezzz:21::66::52:

o macera bitti, şimdi yenisinin çekimlerine başladık son hızla:76:

hadi hep beraber umudumuzu kaybetmeden çalışmalara devam:29:

çok geçmiş olsn cnm ya istersen git bi dra hamilesin de ona göre ilaç verr hem ...bol bol da dinlen üşütmüşsün sen anladıgım kadarıyla....

saol cnm ya bugün kontrol var ona söylicem ilaç versin..niye böyle oldu hele bu sıcakta nasıl üşüttüm anlamış değilim yediklerimede dikkat ediyorum gıda zehirlenmeside olamaz..artık iş yapmıyorum bi salonda koltuğa bayılıyorum bi yatama uzanıyorum akşama kadar bitek yemek pişiriyorum ondada bakalım kokular beni ne zaman tiksindiricek..

Back