Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

ayy inşallah eltimin düşük olayı beni öyle etkilediki daha tam anlamıyla inanamadım anne olucağıma hamileyim ama keyfini çıkaramadım
korkudan..hamile kalmak zor hamileliği devam ettirebilmek dahada zormuş burda okuduklarımdan sonra artık böyle düşünüyorum..hatta eşim iyce paranoya bağladın okuma artık olumsuz şeyleri diyo..yediklerime dikkat ediyorum süt içemezdim zorlayarak içiyorum çok gaz yapıyo
iştahım açık kilo aldığımı hissediyorum karnımda hep şiş gözüküyo sanırsın 4-5 aylık..sen nasıl kilo almadın benmi yanlış anladm 2 kg yazmışsın ben o kiloyu ilk 2 ayımda alırım

angel hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnnn.....Darısıda tez zamanda bizleree olsunnn..buaradaaa sen öğrenmeden önce kendinde ne gibi belirtiler hissettinnnn.....biliyorsan yazarmısın buara en çok merak ettiğim bu.Sana güzell,tatlı,kolay ve sorunsuz bir hamilelik diliyorummm...

günaydınnnnnn
sağlık olsun canım eylülü var ekimi var yılmak yok ayrıca geç gelip çıldırtmasındansa erken gelmesi daha iyi
kızlar benim kırmızılar geldi :26:
saolsun çok sever beni, boşuna bekletip ümitlendirmiyeyim dedi herhalde 4 gün önceden geldi
umarım benden sonra gelen haberlerin hepsi bebişli olur

seda annesi ipekte kızımı yada anlamadım galba

angel evet seda(sedase) melek annemizzzzzzzzz,ipek sevgi de melek kızı oloooooor

günaydın kızlar nasılsınız? Bugün sanki adet olucakmış gibi hissediyorum nedense moralim bozuk başladım güne

hımm 9 ağustosmuş...belirtilere hiç takılmaa..bak hava cizel,pazartesi fln ama olsun neşelendirim ben seni biraz

hımm 9 ağustosmuş...belirtilere hiç takılmaa..bak hava cizel,pazartesi fln ama olsun neşelendirim ben seni biraz

evet canım 9 ağustos.. güya bu ay umutlanmamıştım beklemiyodum da niye bu kadar üzüldüm anlamadım.. ister istemez umutlanıyo insan sanırım.. daha bişi olmadı ama bakalım yarına ne olur.. sağol canım moral desteğin için :)

kızlar benim kırmızılar geldi :26:
saolsun çok sever beni, boşuna bekletip ümitlendirmiyeyim dedi herhalde 4 gün önceden geldi
umarım benden sonra gelen haberlerin hepsi bebişli olur
olsun canım üzülme önümüzdeki aylara bakıcaz artık
günaydın kızlar nasılsınız? Bugün sanki adet olucakmış gibi hissediyorum nedense moralim bozuk başladım güne

günaydın zenkucum valla benimde moraller iyi değil sarımsı sanki pembemsiye dönen akıntım var adetim geliyor yani hemde erkenden sağolsun öfffff bu ayda olmadı yaaaa
her ay ümitlenip hüsrana uğramaktan çok sıkıldım artık

merhabalar herkese ....

benimde geçen ay adetim 9-10 gün gecikti ama sonrasında hastalandımm

bu ay ni zaman adet olurum bilemem ama inşallah olmamm ....

benide listeye ekleyebilir misin inşallah bende anne olurum ....

merhabalar herkese ....

canım bat söylersen ekliyeyim senide inşallah kavuşuruz bebeklerimize

canım ya üzülmeyelim napalım hayırlısı olsun inşallah sonraki aylara

slm cnm pembemsi akıntı bendede olmuştu hemen kestirip atma inşallah güzel haberler duyarsın buay..

amin cnm rabbim isteyen her bayana anneliği taddırsın bbanada inşallah sorunsuz bişekilde kucağıma almayı nasip etsin..buay bi hafta öncesinden hasta olcak gibi şiştim hiç ümitlenmedim bu sefer, hasta olcam güne 2gün kala kasıklarımın ağrısı geçti göğüslerim acıdı uçları değişti o zaman şüphelendim test yaptım..işte böyle geçen ay dahaçok belirti yaşadım ama psikolojik olarakdı ben buay pek stres yapmamıştım yatılı misafirlerm vardı yoğundum ya kafaya takmadım belkide o bile etkilemiştir bilemiyorum...darısı hepinizin başına..

Aminnn cnm ins..
MasALLAH cnm ya darisi basimiza ins..
merhabalar herkese ....

ins canim,dileyen isteyen herkesteAminnnnn...

slm cnm pembemsi akıntı bendede olmuştu hemen kestirip atma inşallah güzel haberler duyarsın buay..

ayyy inşallah canım ama hiç zannetmiyorum ya benim hep böyle olur pembeye yakın akıntı gelir sonrada hastalanırım eli kulağındadır yani ama keşke dediğin gibi olsa
canım

slm kızlar ben geldimm iki üç gün değişiklik ii geldi valla kafam dağıldı bakalım bat'a az kaldı hayırlısı olursa çok guzel olur olmazsa da sağlık olsun bi laf var çok severim KUL KURARMIŞ KADER GÜLERMİŞ:)) herşeyin bi zamanı var iştee istediğimiz kadar kasalım kendimizi bunu değiştiremiyoruz ...Allah hepimize o guzel annelik duygusunu tattırsın inş ne zaman nasipse o zaman tabii burayı özlemişim valla burda içimi dökmek birlikte hüzünlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşmak çok guzelll ...hepimiz için hayırlısı olsun inşş...

kızlar şimdi hesaplattımda son aylarda benim kırmızılar erken geliyo ya, şimdi bu ay BAT 31 ağustos yani ağustos böcüğü sahibi olma şansım devam ediyooooo
çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…