inşallah kalp atışınıda alırsınız hayırlısıyla.. şimdi neye dikkat etmen gerek en başta beslenmene dikkat ediceksin.. maydanoz yeme söktürücü etkisi varmış o sebepten düşüğe yol açabiliyomuş bunuda bana kuzenim söylemişti... yükseğe uzanma ağır kaldırma vs. bunlara dikkat et mutlaka günde sabah ve akşam olmak üzre sütünü ihmaletme .. birde öğlen öğünlerinde et ızgara şeklinde yanında bol salata akşam öğünlerinde enelde sebze tüketirsen kilo alımın çok olmaz .. ben 2 kilo almıştım oğluma doğuma giderken oğlumsa 4.kilo dan fazla doğdu ... içinide ferah tut allahın izniyle sağ salim kucağına almak nasip olur ...
geçer geçer bak biz sedamızın silik çizgili halini biliyoruz ki ipek bi haftalık oldu bile
kızlar benim kırmızılar geldi :26:
saolsun çok sever beni, boşuna bekletip ümitlendirmiyeyim dedi herhalde 4 gün önceden geldi
umarım benden sonra gelen haberlerin hepsi bebişli olur
seda annesi ipekte kızımıyada anlamadım galba
günaydın kızlar nasılsınız? Bugün sanki adet olucakmış gibi hissediyorum nedense moralim bozuk başladım güne
hımm 9 ağustosmuş...belirtilere hiç takılmaa..bak hava cizel,pazartesi fln ama olsun neşelendirim ben seni biraz
olsun canım üzülme önümüzdeki aylara bakıcaz artıkkızlar benim kırmızılar geldi :26:
saolsun çok sever beni, boşuna bekletip ümitlendirmiyeyim dedi herhalde 4 gün önceden geldi
umarım benden sonra gelen haberlerin hepsi bebişli olur
günaydın kızlar nasılsınız? Bugün sanki adet olucakmış gibi hissediyorum nedense moralim bozuk başladım güne
merhabalar herkese ....
benimde geçen ay adetim 9-10 gün gecikti ama sonrasında hastalandımm
bu ay ni zaman adet olurum bilemem ama inşallah olmamm ....
benide listeye ekleyebilir misin inşallah bende anne olurum ....
canım bat söylersen ekliyeyim senide inşallah kavuşuruz bebeklerimize
en son 22 temmuzda hastalandım inşaallah bu ay hastalanmam
olsun canım üzülme önümüzdeki aylara bakıcaz artık
günaydın zenkucum valla benimde moraller iyi değil sarımsı sanki pembemsiye dönen akıntım var adetim geliyor yani hemde erkenden sağolsun öfffff bu ayda olmadı yaaaa
her ay ümitlenip hüsrana uğramaktan çok sıkıldım artık
olsun canım üzülme önümüzdeki aylara bakıcaz artık
günaydın zenkucum valla benimde moraller iyi değil sarımsı sanki pembemsiye dönen akıntım var adetim geliyor yani hemde erkenden sağolsun öfffff bu ayda olmadı yaaaa
her ay ümitlenip hüsrana uğramaktan çok sıkıldım artık
angel hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnnn.....Darısıda tez zamanda bizleree olsunnn..buaradaaa sen öğrenmeden önce kendinde ne gibi belirtiler hissettinnnn.....biliyorsan yazarmısın buara en çok merak ettiğim bu.Sana güzell,tatlı,kolay ve sorunsuz bir hamilelik diliyorummm...
Aminnn cnm ins..Meraba arkadaşlar bende bu ay umutla bekleyenlerdenim 14 agst.da regl olmam gerek ama umarım olmam..geçen gün doktora gittim 21.gün çağırmıştı progesteronum 23.42 çıkmıştı ama doktorum adet gününü bekliyelim dedi..Her gün dua ediyorum bu mübarek ramazanda Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul eder inşallah ..
MasALLAH cnm yainşallah kalp atışınıda alırsınız hayırlısıyla.. şimdi neye dikkat etmen gerek en başta beslenmene dikkat ediceksin.. maydanoz yeme söktürücü etkisi varmış o sebepten düşüğe yol açabiliyomuş bunuda bana kuzenim söylemişti... yükseğe uzanma ağır kaldırma vs. bunlara dikkat et mutlaka günde sabah ve akşam olmak üzre sütünü ihmaletme .. birde öğlen öğünlerinde et ızgara şeklinde yanında bol salata akşam öğünlerinde enelde sebze tüketirsen kilo alımın çok olmaz .. ben 2 kilo almıştım oğluma doğuma giderken oğlumsa 4.kilo dan fazla doğdu ... içinide ferah tut allahın izniyle sağ salim kucağına almak nasip olur ...
ins canim,dileyen isteyen herkestemerhabalar herkese ....
benimde geçen ay adetim 9-10 gün gecikti ama sonrasında hastalandımm
bu ay ni zaman adet olurum bilemem ama inşallah olmamm ....
benide listeye ekleyebilir misin inşallah bende anne olurum ....
slm cnm pembemsi akıntı bendede olmuştu hemen kestirip atma inşallah güzel haberler duyarsın buay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?