kızlar buralarda sayılırım ama bebek topiklerine pek girmemeye çalışıyorum çünki düşüne düşüne kafayı yiycem artık ya durduk yere ağlamaya başlıyorum hiç bişeyden zevk almıyorum hiçbişey yapasım yok değişik bi ruh hali içindeyim ya ölene kadar olmazsa bebeğim ne olacak kafayı yerim herhalde ya bıktım artık her gece bebek hayeli kurmaktan olmayacak şeyleri düşümekten sonra kendme çok kızıorum bu bebek meselesi evliliğimi de etkileyecek diye çok korkuyorum eşim olmazsa ne yapalım diyo ama o da istiyo hemde çok biliyorum kendimi ona karşı çok suçlu hissediyorum bayramdan sonra memlekete gidicez tataile bizden sonra evlenenlerinin hepsinin bebeği oldu kimi doğurdu kimi de doğurmak üzere sırf bu yüzden 1 senedir görmedim ailemi bile görmek istemiyorum onları çok özledim ama hamileleri görünce moralim bozulacak hepsinin yaşı benden küçük kıskanmak değil bu onların var neden benim niye yok hayatımda hiç bişeyi bu kadar çok istemedim ben sadece olsa derdim fazlasıyla bile olurdu allahıma şükür ama bi tek bebek konusunda olmadı çok korkuyorum bu yüzden kafayı yiyecem diye eşim artık beni psikiyatriye götürmeyi bile düşünüyo çok kötüyüm allahıma isyan etmek istemiyorum o biliyor içimdekileri
canım bende aynı senin gibiyim gerçekten psikolojim bozuldu bizden önce evlenenler ya hamile yada bebekleri oldu insan üzülüyo kıskanmak değilde özenmek bizimde olsun istiyoruz sadece psikolojini bozmamaya çalış canım elbet birgün olucak zamanı var sadece allahım en hayırlı zamanda vericek bebişlerimizi bize merak etme kafana takmamaya çalış(biliyorum olmuyo ama) bak hiç beklemediğin anda gelicek bebişin canım
aynen öyle valla kimden duysam kafamdan attığım ay hamile kaldım diyo.bu kaa tesadüf olamaz herhalde
ayrıca çoğu belirtinin tamamen psikolojik olduğu kanısındayım zira bu ay benden lekelenme geldi hem de tam tarihinde ama sonuç hüsrankirpiklerimi kıvırcıklaştırdığımı bile bilirim düşünce gücüyle
kasık ağrısı da hamilelik belirtisi diyolar böyle iğne batması gibi oluyomuş :44:bel ağrısı da belirtilerden:44:
hadi inşallah:89:
günaydınnnnnn
valla bizden 15 gün sonra açılmış o topik kelimesi kelimesine aynı açmasalar iyiymiş
naber angel napıyosunuz bakalım bebik nasıl
iyiyiz teyzesiii karnımda büyümesini bekliyoruzz :)) gnler geçmiyo hamile kalıncada sağlıklımı bişey olurmu diye endişeleniyo insan..
inşallah kalp atışınıda alırsınız hayırlısıyla.. şimdi neye dikkat etmen gerek en başta beslenmene dikkat ediceksin.. maydanoz yeme söktürücü etkisi varmış o sebepten düşüğe yol açabiliyomuş bunuda bana kuzenim söylemişti... yükseğe uzanma ağır kaldırma vs. bunlara dikkat et mutlaka günde sabah ve akşam olmak üzre sütünü ihmaletme .. birde öğlen öğünlerinde et ızgara şeklinde yanında bol salata akşam öğünlerinde enelde sebze tüketirsen kilo alımın çok olmaz .. ben 2 kilo almıştım oğluma doğuma giderken oğlumsa 4.kilo dan fazla doğdu ... içinide ferah tut allahın izniyle sağ salim kucağına almak nasip olur ...amin cümlemize cnm ben inanıyom daha çok fasülye filizlencek bu ay :)) fasülyem benimm....eltimde bebeği gelişmediği için 8 haftalıkken düşürdü kalp atışı yok alalım demişler hep oda beklemiş ama sonuç aynı( üzücü bişey yaa kalp atışları atana kadar heveslenmeyin diyolarda oda maşşallah 7-8 haftalıkken bellii oluyomuş zaman geçmez yahuuu (
benim şimdi neye dikkat etmem lazım açıkcası bende korkuyorum tahliller yüksek çıksada önemli olan kesede bebeğin hafta hafta gelişmesimi.benim doktor pek konuşkan bilgi veren çıkmadı sanırsam değişcem sonra..
angel hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.benimde çalışmalara başlamam lazım ama eşimle biraz limoniyiz.Allah hayırlısını versin.bu mubarek günlerde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?