ayyy yok canım zaten adet gelicek onun haberciside hani olur ya belki demiştim ama vazgeçtim zaten bugün ateşim düşmüş 36.3 lere yani ya akşama ya yarın gelir benim kırmızılar kısmet inşallah diğer ayaceline can sıkmak gibi olmasın ama o lekelere bile güvenmiyorum ben.geçtiğimiz ay öle güzel lekelendim kitam zamanında ve tarif edildiği gibi ama sonuç hüsran ...
olay kafada bitiyo malesef belirti falan hepsi hikaye...kafanıza takmayın devamlı düşünüp durmayın yoksa insanın psikolojisi ciddi anlamda bozuluyo
geçmiş olsun canım inşallah vardır dicektim ama diğer sayfada gördüm sonucunu olsun üzülme bizimde olmadı bak bu ay önümüzdeki ay gelirler inşallahkızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. biraz rahatsızımda. doktora derdimi anlattım, sonra dedim ki ben bu ay orunmayacağım. yazdığınız ilaçları kullanırken hamile kalırsam bi zararı olur mu diye, sonra biraz konuştuk falan. bu ay adetim de erken geldi deyince nasıldı, ne kadar sürdü vs. diye sordu. sonra o üstüne görme olabilir dedi. B-hcg istedi. bende evdeyim şimdi sonucu bekliyorum. aslında hiç ümidim yok ama heyecanlandım yine de
angelcim senin bu dediklerinin hepsini 9 aydır yapıyorum canım ama tık yok görüyosun bence herşey boş herşey allaha bağlı allah ol derse olucak ne hamileler gördüm hiç ayak dikmeden hatta ilişki sonrası hemen ayağa kalkıp duş alan ama hamile kalan o yüzden ben artık bunların hiçbirine güvenmiyorum allah ne zaman vericek o zaman gelicek bebişlerimizhamile kalmak için bikaç tüyo duymuştum bende uyguladım biraz şey amabu işin ayıbı mayıbı yok artık ....birinci kural eşiniz boşaldıktan sonra bacakları yukarı dikip belinizede yastık alarak buşekilde yarımsaat kadar durun,, yataktanda 2-3 saat kalkmayın hatta gece yapınki sabaha kadar kalkmadan uyumuş olursunuz..ikinci kural çocuk için pozisyon bayanın altta kaldığı bacaklar eşinizin omuzunda pozisyonudur en ideali buymuş..bizzat denendi ve sonuç alındı umarım yardımcı olmuşumdur
herşeyden önce rabbimin taktiri o uygun görür nasip ederse olur kızlar...önümüzdeki aylara yardımcı kaynak birde gün aşırı deneyin adet bittikten tekrar adet olacağınız güne 2-3 gün kalaya kadar çalışın..yumurtlama günlerini için test almıştım yumurtlamama yaklaşınca kaçırmamak için o 3-4 gün hergün yaptık
5 yıllık evliyim toplasan bukadar yapmamışızdırbu ay evliliğimiz boyunca çalışma rekoru olmuştur çocuk isteyen herkes böyledir heralde şaka bi yana gözüm ablanız derki az laf çok iş :) kolay gelsin bacılar
günaydın kızlar... angel25 geçmiş olsun canım tavsiyelerin için de teşekkürler... ben dün geceden beri çok üzgünüm adet oldum malesef.. iyiki eve giderken test almamışım..
üzülme canım ya hayırlı zamanda gelicek bebişlerimiz demekki hayırlı zaman değil henüz öyle düşün
zenku üzülmee yılmak yok bumbuma devamhamile kalmak için bikaç tüyo duymuştum bende uyguladım biraz şey amabu işin ayıbı mayıbı yok artık ....birinci kural eşiniz boşaldıktan sonra bacakları yukarı dikip belinizede yastık alarak buşekilde yarımsaat kadar durun,, yataktanda 2-3 saat kalkmayın hatta gece yapınki sabaha kadar kalkmadan uyumuş olursunuz..ikinci kural çocuk için pozisyon bayanın altta kaldığı bacaklar eşinizin omuzunda pozisyonudur en ideali buymuş..bizzat denendi ve sonuç alındı umarım yardımcı olmuşumdur
herşeyden önce rabbimin taktiri o uygun görür nasip ederse olur kızlar...önümüzdeki aylara yardımcı kaynak birde gün aşırı deneyin adet bittikten tekrar adet olacağınız güne 2-3 gün kalaya kadar çalışın..yumurtlama günlerini için test almıştım yumurtlamama yaklaşınca kaçırmamak için o 3-4 gün hergün yaptık
5 yıllık evliyim toplasan bukadar yapmamışızdırbu ay evliliğimiz boyunca çalışma rekoru olmuştur çocuk isteyen herkes böyledir heralde şaka bi yana gözüm ablanız derki az laf çok iş :) kolay gelsin bacılar
günaydın kızlar... angel25 geçmiş olsun canım tavsiyelerin için de teşekkürler... ben dün geceden beri çok üzgünüm adet oldum malesef.. iyiki eve giderken test almamışım..
hayırlısı böyleymiş canm, sıkma canını, çalşmalara devam
neyse cnm sıkma canını en azından adet olabiliyosun bazıları ilaçlarla adet görüyo düşünsene hamile kalabilme şansın onlara göre ne kadar yüksek...
neyse cnm sıkma canını en azından adet olabiliyosun bazıları ilaçlarla adet görüyo düşünsene hamile kalabilme şansın onlara göre ne kadar yüksek...
herşeyin olumlu tarafını görmek lazım , kesinlikle moral çok onemli ...herşeyin hayırlısı bakalım Allahım ne zaman nasip ederse....
evet canım kesinlikle haklısın Allah hayırlısını en hayırlı zamanda versin hepimize.. çok şükür 28. gün dedin mi adet oluyorum bu da şükür gerektirir.. yalnız eşim illa ki test yapmamı istiyo bu akşam emin olalım diyo.. benim teyzem hamileyken yaklaşık 5 ay adet görmüş ve hamile olduğunu bilmiyomuş ya ona benzediysen emin olalım diyo :) alt tarafı 5 lira test seni mi kırıcam dedimadetliyken yapılır sanırım test bilginiz varmıı?
selam kızlar
Benim son reglim 28 temmuzdu .bu ay muhtemel adet tarihim 25 ağustos ta olacak .ve çalışmalarımın son sürat devam ediyor
Gün aşırı veya hergün pek takmıyoruz aslında olacak olan olur .ööle hamile kalan da var bööle de...Allah her isteyene versin rabbim (amin)
ama ramazan ayında zormuş yaaa :96: Adamı yemekten 1 saat sonra koltukta uyutuyorum ..gece 12 ,1 gibi uyandırıyorum :82: Görev başınaaaaaaaaaaaaa diye
Listeye ekleyin beni lütfen ben yapamadım:84:
tamam canım ekliyorum listeye senide hoşgeldin aramıza inşallah uğur getirir topiğimiz sana ve bebişine kavuşursun canım
cnm peki miktarı nasıl adetinin diğer adetlerine göre bi farkı var mı ? süresi daha kısaysa ya da miktarı bence geçtikten sonra yap derim ama madem eşin istıo yap bence bi şey kaybetmezsin dedigin gibi
amin cnm rabbim isteyen her bayana anneliği taddırsın bbanada inşallah sorunsuz bişekilde kucağıma almayı nasip etsin..buay bi hafta öncesinden hasta olcak gibi şiştim hiç ümitlenmedim bu sefer, hasta olcam güne 2gün kala kasıklarımın ağrısı geçti göğüslerim acıdı uçları değişti o zaman şüphelendim test yaptım..işte böyle geçen ay dahaçok belirti yaşadım ama psikolojik olarakdıben buay pek stres yapmamıştım yatılı misafirlerm vardı yoğundum ya kafaya takmadım belkide o bile etkilemiştir bilemiyorum ...darısı hepinizin başına..
amin cnm rabbim isteyen her bayana anneliği taddırsın bbanada inşallah sorunsuz bişekilde kucağıma almayı nasip etsin..buay bi hafta öncesinden hasta olcak gibi şiştim hiç ümitlenmedim bu sefer, hasta olcam güne 2gün kala kasıklarımın ağrısı geçti göğüslerim acıdı uçları değişti o zaman şüphelendim test yaptım..işte böyle geçen ay dahaçok belirti yaşadım ama psikolojik olarakdıben buay pek stres yapmamıştım yatılı misafirlerm vardı yoğundum ya kafaya takmadım belkide o bile etkilemiştir bilemiyorum ...darısı hepinizin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?