selam kızlar
dün hafif bi lekelenmem oldu. bugünde kahverengi ama azcık. dün ıslaklık hissedince peçeteyle baktım, peçeteye akıntıyla beraber kan gelmişti. adetim başladı diye oturdum ağladım. ama sonrası gelmedi. daha adetime 3-4 gün var. yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü tahmini yerleşme 1 ağustos gibi olmalıydı.
hayırlısı olsun
cnm ya aynı bende bişey yok beklemedeyim işte haftaya kontrol var banada günler geçmiyo kızlar bebek işinin her evresi stresliyapmak stresli tutmasını beklemek stressli tutunca devamı gelicekmi ya bişey olursa stresii
en güzeli araştırmamak her duyduğumdan etkilenip
bendede olurmu korkusu yaşıyo insan
kafayı dağıtmak lazım ben ciğarada içmiyom 48 saat olduevdede içirmiyom mutfağa her gittiğimde çakmaklarla bakışıyorum [/QUOT
Aman angelcm tabii sigarayı bırakmn gerekıo çok ii yaptın.... bence sen çakmakları da kaldır ortadan hiç bi delil kalmasın hehehehe
olursa bu benim 3. gebeliğim olacak.
1.düşük
2. de çok şükür kızım oldu. şimdi 3.5 yaşında
ama insan zaman geçince unutuyor. belirtiler neydi diye?
senin nasıl gidiyor?
celine ya şu ilk sayfadaki son hızda çalışmalara devam ediyo lafını değiştir çok kötü gözüküyorson hız:89:
diyorumya çok tırsıyorum hem çok istiyorum hemde korkuyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı .ama sanki hamileyim gibi de geliyor çünkü 2 gündür belim ağrıyor adet olucağım zaman belim ağırmaz benim ve su gibi bişey geliyr koşuyorum oldum diye bişey yok şeffaf su yarına kadar gelmezse yarın teti yapıcam sonucu paylaşırım kızlar.....
Canim ins guzel haberlerle gelirsin ama okudugum hamilelik belirtilerinde seffaf akintinin oldugu var zaten..sende oylesindir..ins
henüz bi gelişme yok aynı canım
offfffffff çok sıkıldım yaaa:106::106::106::106:
Beklemek cok sıkıci dimi cnm..Seninle batlarimiz ayni ins ikimizde guzel haberler veririz..Amin
Biliyorum cok erken ama herhangi bir belirtin varmi cnm..bende hicbir belirti yok henuzgecen ay adete 10 gun kala coktan goguslerim agrimis sismisti..gerci hamile degildim ama bu ayda goguslerimde hic bir degisiklik yok.tabi tekrarliyorum daha cok erken.ins hayirlisiyla guzel haberler veririz canim..tum isteyenlerde ins..
tamam sibelcim değiştireyim sen iste güzelim ne yazayım sadece çalışmalara devammı yazayımceline ya şu ilk sayfadaki son hızda çalışmalara devam ediyo lafını değiştir çok kötü gözüküyorson hız:89:
Canim ins guzel haberlerle gelirsin ama okudugum hamilelik belirtilerinde seffaf akintinin oldugu var zaten..sende oylesindir..ins
Beklemek cok sıkıci dimi cnm..Seninle batlarimiz ayni ins ikimizde guzel haberler veririz..Amin
Biliyorum cok erken ama herhangi bir belirtin varmi cnm..bende hicbir belirti yok henuzgecen ay adete 10 gun kala coktan goguslerim agrimis sismisti..gerci hamile degildim ama bu ayda goguslerimde hic bir degisiklik yok.tabi tekrarliyorum daha cok erken.ins hayirlisiyla guzel haberler veririz canim..tum isteyenlerde ins..
evet canım beklemek çok sıkıcı gerçi ben bu ay olmuyacağını kafama koydum ama yinede bekliyosun işte kötü yacanım hiççç belirtim yok benim artık aramıyorum çünkü her ay hamile olmadığım halde belirti uyduruyodum şimdi yapmıyorum eşimde kızıyo zaten yine başladın diye hakkatten psikopata bağlıyo insan ama sabah dikkatimi çekti bi tek şunu söyleyebilirim o da belirti değilde işte.. normalde benim göğüslerim yumurtlama döneminde başlar acımaya adet dönemine yaklaştıkça dokunulmaz hiç çok acır yine acımaya başlamıştı aynı şekilde ama adetim yaklaştı azaldı acısı bi anlam veremedim:26::26::26:amannnn bu ayda canı öyle istemiştir herhalde göğüslerimin:90::90::90:
tamam sibelcim değiştireyim sen iste güzelim ne yazayım sadece çalışmalara devammı yazayım
evet canım beklemek çok sıkıcı gerçi ben bu ay olmuyacağını kafama koydum ama yinede bekliyosun işte kötü yacanım hiççç belirtim yok benim artık aramıyorum çünkü her ay hamile olmadığım halde belirti uyduruyodum şimdi yapmıyorum eşimde kızıyo zaten yine başladın diye hakkatten psikopata bağlıyo insan ama sabah dikkatimi çekti bi tek şunu söyleyebilirim o da belirti değilde işte.. normalde benim göğüslerim yumurtlama döneminde başlar acımaya adet dönemine yaklaştıkça dokunulmaz hiç çok acır yine acımaya başlamıştı aynı şekilde ama adetim yaklaştı azaldı acısı bi anlam veremedim:26::26::26:amannnn bu ayda canı öyle istemiştir herhalde göğüslerimin:90::90::90:
ay inşallah sağ gösterip sol vurursun :)
tamam sibelcim değiştireyim sen iste güzelim ne yazayım sadece çalışmalara devammı yazayım
ay inşallah sağ gösterip sol vurursun :)
inşallahhhh canım ama nerdeeee hiçç zannetmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?