Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

bi test yap istersen benim 2 gün önceden çıktı..bendede lekelenme olmadı yada wc de oldu farketmedim belki..

test aldım aslında, o bana bakıyo ben ona
hesaplamalarıma göre 9 ağustos, internete göre 7 ağustos bat
daha çok var çıkmaz gibi geliyor.
son zamanlarda da düzensizlik vardı. pek umudum yok açıkcası
hiç belirti yok çünkü

senin idrar testinde mi çıkmıştı canım?

olursa bu benim 3. gebeliğim olacak.
1.düşük
2. de çok şükür kızım oldu. şimdi 3.5 yaşında
ama insan zaman geçince unutuyor. belirtiler neydi diye?

senin nasıl gidiyor?

olursa bu benim 3. gebeliğim olacak.
1.düşük
2. de çok şükür kızım oldu. şimdi 3.5 yaşında
ama insan zaman geçince unutuyor. belirtiler neydi diye?

senin nasıl gidiyor?

benim fazla geçmeden idrarda çıktı kafamda buayda olmıcak diye şartlandırmıştı ya kendimi 3 test den sonra kan yaptırdım çıktı çok şükür..şuanda 3.aya kadar riskli diye korkuyorum..kayınvalidemlere haber bile veremedim paylaşmak istiyorum ama korkuyorum nazar değer olumsuz bişey olur korkusu bendeki...kontrolleri beklicem şuan 4+4 üm..kalp atışını duyduğumda haber verim diyorum ne dersiniz kaç haftam var duymaya..Allahım sen sevindirip geri alma sakın bebeğimi
sağ salim kucağıma almak istiyorum...
kızlar ben hepinize bebiş duası yapıyorum sizde benim için dua edermisiniz nazardan korusun benimle kalsın hep...

celine ya şu ilk sayfadaki son hızda çalışmalara devam ediyo lafını değiştir çok kötü gözüküyor son hız:89:

kızlarr yine yoksnzzz demi yawww ben grerm kimse olmz ben çıkarm herkes girer bi yakalamıom yaww sizi yarın da yokm nette zaten bi kaç gün annmlere gtcmm hem kafam daglsn biraz bebişden başka şey düşünmez oldum vallaa yawwww:44::44::44:

kızlar ya mavusbebek ne yaptı beklemede dio ama baya da zaman geçmiş belli omştr onn durum???

günaydınnnnnn

hakkaten mavuun epey oldu bi haber etse bize ya:18: belki de 2.böcük onunladır şoktan giremiyordur inşallahhh

celine ya şu ilk sayfadaki son hızda çalışmalara devam ediyo lafını değiştir çok kötü gözüküyor son hız:89:
tamam sibelcim değiştireyim sen iste güzelim ne yazayım sadece çalışmalara devammı yazayım

celine85 pekmez uğurlu gelir inşallah..bikaçgün kala göğüslerine odaklan damarlaşma ve uçlarında buyumeye dikkat et.. ama kafanada hamile değilimi yerleştir olursa olur diyince farkında olmadan gerginliğimiz gidiyomuş..bende öyle yapmıştım..

selam kızlar nasılsnız.. ya benim 5-6 gündür sağ kasığımda çok ağrı var neden olur bileniniz varm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…