• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

ben bu ay hasta olimde tatile çıkıcaz gün hesabı yapıyodum okadar umursamamıştım..adet olim bitsin daha kuaför işlerim var diyodum :52::52::52::52: demekki gerilmemek işe yarıyo ne dersiniz :28::28::28::28::28::28:

selam kızlar
dün hafif bi lekelenmem oldu. bugünde kahverengi ama azcık. dün ıslaklık hissedince peçeteyle baktım, peçeteye akıntıyla beraber kan gelmişti. adetim başladı diye oturdum ağladım. ama sonrası gelmedi. daha adetime 3-4 gün var. yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü tahmini yerleşme 1 ağustos gibi olmalıydı.
hayırlısı olsun :50:

hamile olabilirmisin :)) varmı bi gelişme idrar testini denesene..

celine85 pekmez uğurlu gelir inşallah..bikaçgün kala göğüslerine odaklan damarlaşma ve uçlarında buyumeye dikkat et.. ama kafanada hamile değilimi yerleştir olursa olur diyince farkında olmadan gerginliğimiz gidiyomuş..bende öyle yapmıştım..
inşallah canım aman yok bakmıycam öyle damar mamar valla daha çok etkileniyor insan bakalım olursa olur olmazsa diğer ay bakıcaz insan merak ediyo çok gün gelsin istiyo biranönce ama belirti aramıcam bu sefer söz verdim kendime:46::46::46:
selam kızlar nasılsnız.. ya benim 5-6 gündür sağ kasığımda çok ağrı var neden olur bileniniz varm??

sselam canım sen nasılsın kasık ağrısı hamile belirtisidir ama psikolojikte olabiliyor o ağrılar canım çok takma kafana bence batın ne zaman?

ben bu ay hasta olimde tatile çıkıcaz gün hesabı yapıyodum okadar umursamamıştım..adet olim bitsin daha kuaför işlerim var diyodum :52::52::52::52: demekki gerilmemek işe yarıyo ne dersiniz :28::28::28::28::28::28:

evet canım stres çok etkiliyor bencede zaten ben stresten kalamıyorum sanırım hep günümü bekliyom psikopata bağlıyom:37:

aynen öyle valla kimden duysam kafamdan attığım ay hamile kaldım diyo.bu kaa tesadüf olamaz herhalde :27::27:

ayrıca çoğu belirtinin tamamen psikolojik olduğu kanısındayım zira bu ay benden lekelenme geldi hem de tam tarihinde ama sonuç hüsran:27::27:kirpiklerimi kıvırcıklaştırdığımı bile bilirim düşünce gücüyle :60::60:

kesinlikle sana katılıyorum sibelcim bende kirpiklerimi çarprazlaştırmıştım
göz bebeklerimi büyütmüştüm ooooo ama fosssssss şimdi hiçbişey yapmıyorum valla
saldım çayıra:60::60::60:

inşallah canım aman yok bakmıycam öyle damar mamar valla daha çok etkileniyor insan bakalım olursa olur olmazsa diğer ay bakıcaz insan merak ediyo çok gün gelsin istiyo biranönce ama belirti aramıcam bu sefer söz verdim kendime:46::46::46:

sselam canım sen nasılsın kasık ağrısı hamile belirtisidir ama psikolojikte olabiliyor o ağrılar canım çok takma kafana bence batın ne zaman?

batım 9 ağustos ama ben kasık ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyodum ki:) bide geceleri belim çok ağrıyo yatınca.. adet öncesi pek böyle olmam normalde

batım 9 ağustos ama ben kasık ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyodum ki:) bide geceleri belim çok ağrıyo yatınca.. adet öncesi pek böyle olmam normalde

kasık ağrısı da hamilelik belirtisi diyolar böyle iğne batması gibi oluyomuş :44:bel ağrısı da belirtilerden:44:
hadi inşallah:89:

hadi inşallah bebeğin gelmiştir canım bence test yapma daha çıkmama ihtimali daha yüksek adet gününü bekle o gün yaparsın inşallah çift çizgiyi görür ikinci böcük haberini verirsin bize:nazar:

kasık ağrısı da hamilelik belirtisi diyolar böyle iğne batması gibi oluyomuş :44:bel ağrısı da belirtilerden:44:
hadi inşallah:89:
kısmet ya zaten yakında çıkar varsa:)
hadi inşallah bebeğin gelmiştir canım bence test yapma daha çıkmama ihtimali daha yüksek adet gününü bekle o gün yaparsın inşallah çift çizgiyi görür ikinci böcük haberini verirsin bize:nazar:

yok canım yapmıcam zaten daha test bi adet günüm geçsin hele bikaç gün.. inşallah güzel haberler veririm canım :)

bugün 3. gün çok düzenli 28 günde bir olurum adet günüme 1 gün kala yaptım 4 gün önce idrarda negatifti sonrada adet olmayı beklediğim için yapmadım ama hala olmadım:)

ayyyy çok merak ettim 3 gün geçtiyse kesin çıkar hadi yap testi bizde öğrenelim akşamada eşine sürpriz yaparsın koş hadi koş:10::10:

selam kızlar ben adet oldum malesef bu ayda olmadı ramazanda da olacağını pek zannetmiyorum zaten bayramdan sonrada tatile gidicez o zamanda olmaz yani ben galiba 10 uncu ayı bekliycem sanırım tabi allah bilir ama bi süre düşünmesem daha iyi galiba nasıl olucak bilmiyorum ama

selam kızlar ben adet oldum malesef bu ayda olmadı ramazanda da olacağını pek zannetmiyorum zaten bayramdan sonrada tatile gidicez o zamanda olmaz yani ben galiba 10 uncu ayı bekliycem sanırım tabi allah bilir ama bi süre düşünmesem daha iyi galiba nasıl olucak bilmiyorum ama

olsun canım üzülme hayırlı zamanda olsun inşallah var demekki zamanı daha belki tatilde gelir bebeğin hiç kafana takmadığın rahat ettiğin zamanda :34:

kızlar buralarda sayılırım ama bebek topiklerine pek girmemeye çalışıyorum çünki düşüne düşüne kafayı yiycem artık ya durduk yere ağlamaya başlıyorum hiç bişeyden zevk almıyorum hiçbişey yapasım yok değişik bi ruh hali içindeyim ya ölene kadar olmazsa bebeğim ne olacak kafayı yerim herhalde ya bıktım artık her gece bebek hayeli kurmaktan olmayacak şeyleri düşümekten sonra kendme çok kızıorum bu bebek meselesi evliliğimi de etkileyecek diye çok korkuyorum eşim olmazsa ne yapalım diyo ama o da istiyo hemde çok biliyorum kendimi ona karşı çok suçlu hissediyorum bayramdan sonra memlekete gidicez tataile bizden sonra evlenenlerinin hepsinin bebeği oldu kimi doğurdu kimi de doğurmak üzere sırf bu yüzden 1 senedir görmedim ailemi bile görmek istemiyorum onları çok özledim ama hamileleri görünce moralim bozulacak hepsinin yaşı benden küçük kıskanmak değil bu onların var neden benim niye yok hayatımda hiç bişeyi bu kadar çok istemedim ben sadece olsa derdim fazlasıyla bile olurdu allahıma şükür ama bi tek bebek konusunda olmadı çok korkuyorum bu yüzden kafayı yiyecem diye eşim artık beni psikiyatriye götürmeyi bile düşünüyo çok kötüyüm allahıma isyan etmek istemiyorum o biliyor içimdekileri

olsun canım üzülme hayırlı zamanda olsun inşallah var demekki zamanı daha belki tatilde gelir bebeğin hiç kafana takmadığın rahat ettiğin zamanda :34:

inşallah canım allah isteyen herkeze tez zaman da hayırlısın dan nasip etsin içindede bize

Back