Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
dün hafif bi lekelenmem oldu. bugünde kahverengi ama azcık. dün ıslaklık hissedince peçeteyle baktım, peçeteye akıntıyla beraber kan gelmişti. adetim başladı diye oturdum ağladım. ama sonrası gelmedi. daha adetime 3-4 gün var. yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü tahmini yerleşme 1 ağustos gibi olmalıydı.
hayırlısı olsun
inşallah canım aman yok bakmıycam öyle damar mamar valla daha çok etkileniyor insan bakalım olursa olur olmazsa diğer ay bakıcaz insan merak ediyo çok gün gelsin istiyo biranönce ama belirti aramıcam bu sefer söz verdim kendimeceline85 pekmez uğurlu gelir inşallah..bikaçgün kala göğüslerine odaklan damarlaşma ve uçlarında buyumeye dikkat et.. ama kafanada hamile değilimi yerleştir olursa olur diyince farkında olmadan gerginliğimiz gidiyomuş..bende öyle yapmıştım..
selam kızlar nasılsnız.. ya benim 5-6 gündür sağ kasığımda çok ağrı var neden olur bileniniz varm??
ben bu ay hasta olimde tatile çıkıcaz gün hesabı yapıyodum okadar umursamamıştım..adet olim bitsin daha kuaför işlerim var diyodum demekki gerilmemek işe yarıyo ne dersiniz
ben bu ay hasta olimde tatile çıkıcaz gün hesabı yapıyodum okadar umursamamıştım..adet olim bitsin daha kuaför işlerim var diyodum demekki gerilmemek işe yarıyo ne dersiniz
inşallah canım aman yok bakmıycam öyle damar mamar valla daha çok etkileniyor insan bakalım olursa olur olmazsa diğer ay bakıcaz insan merak ediyo çok gün gelsin istiyo biranönce ama belirti aramıcam bu sefer söz verdim kendime
sselam canım sen nasılsın kasık ağrısı hamile belirtisidir ama psikolojikte olabiliyor o ağrılar canım çok takma kafana bence batın ne zaman?
batım 9 ağustos ama ben kasık ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyodum ki:) bide geceleri belim çok ağrıyo yatınca.. adet öncesi pek böyle olmam normalde
batım 9 ağustos ama ben kasık ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyodum ki:) bide geceleri belim çok ağrıyo yatınca.. adet öncesi pek böyle olmam normalde
kısmet ya zaten yakında çıkar varsa:)kasık ağrısı da hamilelik belirtisi diyolar böyle iğne batması gibi oluyomuş :44:bel ağrısı da belirtilerden:44:
hadi inşallah:89:
hadi inşallah bebeğin gelmiştir canım bence test yapma daha çıkmama ihtimali daha yüksek adet gününü bekle o gün yaparsın inşallah çift çizgiyi görür ikinci böcük haberini verirsin bize
kızlar hala adet olmadım testi aldım eczaneden sahura kalkınca ilk idrarımla yapıcam bakalım
kaç gün geçti reglin
hep düzenlimidir
ve hiç test yaptınmı
bugün 3. gün çok düzenli 28 günde bir olurum adet günüme 1 gün kala yaptım 4 gün önce idrarda negatifti sonrada adet olmayı beklediğim için yapmadım ama hala olmadım:)
selam kızlar ben adet oldum malesef bu ayda olmadı ramazanda da olacağını pek zannetmiyorum zaten bayramdan sonrada tatile gidicez o zamanda olmaz yani ben galiba 10 uncu ayı bekliycem sanırım tabi allah bilir ama bi süre düşünmesem daha iyi galiba nasıl olucak bilmiyorum ama
olsun canım üzülme hayırlı zamanda olsun inşallah var demekki zamanı daha belki tatilde gelir bebeğin hiç kafana takmadığın rahat ettiğin zamanda