• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

test yaptın mı?
evet ama daha 1 ağustosta adetime bir gün kala yapmıştım negatifti benim adetim pek gecikmez normalde bakalım yarına kadar ne olucak

canım adetten 1 gün önce çıkmaması normal değer düşük oluyor ama aradan 3 gün geçmiş değerin katlanmıştır ve eğer varsa çıkar büyük ihtimalle
ay nasıl duruyorsunuz siz böyle nasıl bir sabır bu ya ben şimdiye çoktann yapmıştım senden fazla meraklandım :4::4:

canım adetten 1 gün önce çıkmaması normal değer düşük oluyor ama aradan 3 gün geçmiş değerin katlanmıştır ve eğer varsa çıkar büyük ihtimalle
ay nasıl duruyorsunuz siz böyle nasıl bir sabır bu ya ben şimdiye çoktann yapmıştım senden fazla meraklandım :4::4:

diyorumya çok tırsıyorum hem çok istiyorum hemde korkuyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı .ama sanki hamileyim gibi de geliyor çünkü 2 gündür belim ağrıyor adet olucağım zaman belim ağırmaz benim ve su gibi bişey geliyr koşuyorum oldum diye bişey yok şeffaf su yarına kadar gelmezse yarın teti yapıcam sonucu paylaşırım kızlar.....

diyorumya çok tırsıyorum hem çok istiyorum hemde korkuyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı .ama sanki hamileyim gibi de geliyor çünkü 2 gündür belim ağrıyor adet olucağım zaman belim ağırmaz benim ve su gibi bişey geliyr koşuyorum oldum diye bişey yok şeffaf su yarına kadar gelmezse yarın teti yapıcam sonucu paylaşırım kızlar.....

HADİ İNŞALLAHHHHH:52:

senin yaş kaçtı?
bende ovulasyon testine göre günaşırımı birlikte olsam yoksa çizgiyi görünce 3 gün üstüstemi yapsak karar veremedim
siz çizgiyi görünce günaşırı mı yaptınız

başından beri gün aşırı yaptık testtede 3 gün baktım o günlerde peşpeşe çalıştık :)) çok azimliydik yani sonra yine gün aşırı takii 20-21 günden sonra yapmadık zaten 1 hafta yatılı misafirlerimde vardı :53::53: yoğun geçti bu ayım

ayy hadi inşallah gelsin bebelerrrrr :49::52::52::52::52::52: göğüslerinde varmı bi değişiklik şişliğin haricinde uçları top top oluyo :17::17::17::17::17: ve acıyoooomu

selam kızlar
dün hafif bi lekelenmem oldu. bugünde kahverengi ama azcık. dün ıslaklık hissedince peçeteyle baktım, peçeteye akıntıyla beraber kan gelmişti. adetim başladı diye oturdum ağladım. ama sonrası gelmedi. daha adetime 3-4 gün var. yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü tahmini yerleşme 1 ağustos gibi olmalıydı.
hayırlısı olsun :50:

henüz bi gelişme yok aynı canım
offfffffff çok sıkıldım yaaa:106::106::106::106:

çalışıyorum yoğun :27: bi yandan da kaçak olarak kkya giriyorum :27:
sizde ne var ne yok.?angeldan haber var mı?

cnm ya aynı bende bişey yok beklemedeyim işte haftaya kontrol var banada günler geçmiyo kızlar bebek işinin her evresi stresli :53::53::53: yapmak stresli tutmasını beklemek stressli tutunca devamı gelicekmi ya bişey olursa stresii :27::27::27:
en güzeli araştırmamak her duyduğumdan etkilenip
bendede olurmu korkusu yaşıyo insan :59::59::59::59:
kafayı dağıtmak lazım ben ciğarada içmiyom 48 saat oldu :37::37::37::37::37: evdede içirmiyom mutfağa her gittiğimde çakmaklarla bakışıyorum :1::1::1::1::1::1::1::1:

Back