test yaptın mı?
evet ama daha 1 ağustosta adetime bir gün kala yapmıştım negatifti benim adetim pek gecikmez normalde bakalım yarına kadar ne olucak
bende bekliyorum 2 ağustosta olmam gerekiyodu ama hala olmadım ne olucak çok merak ediyorum.
hoşgeldinnnnn nerelerdesin napıyosun
test yaptın mı?
evet ama daha 1 ağustosta adetime bir gün kala yapmıştım negatifti benim adetim pek gecikmez normalde bakalım yarına kadar ne olucak
canım adetten 1 gün önce çıkmaması normal değer düşük oluyor ama aradan 3 gün geçmiş değerin katlanmıştır ve eğer varsa çıkar büyük ihtimalle
ay nasıl duruyorsunuz siz böyle nasıl bir sabır bu ya ben şimdiye çoktann yapmıştım senden fazla meraklandım
çalışıyorum yoğunbi yandan da kaçak olarak kkya giriyorum
sizde ne var ne yok.?angeldan haber var mı?
canım adetten 1 gün önce çıkmaması normal değer düşük oluyor ama aradan 3 gün geçmiş değerin katlanmıştır ve eğer varsa çıkar büyük ihtimalle
ay nasıl duruyorsunuz siz böyle nasıl bir sabır bu ya ben şimdiye çoktann yapmıştım senden fazla meraklandım
diyorumya çok tırsıyorum hem çok istiyorum hemde korkuyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı .ama sanki hamileyim gibi de geliyor çünkü 2 gündür belim ağrıyor adet olucağım zaman belim ağırmaz benim ve su gibi bişey geliyr koşuyorum oldum diye bişey yok şeffaf su yarına kadar gelmezse yarın teti yapıcam sonucu paylaşırım kızlar.....
diyorumya çok tırsıyorum hem çok istiyorum hemde korkuyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı .ama sanki hamileyim gibi de geliyor çünkü 2 gündür belim ağrıyor adet olucağım zaman belim ağırmaz benim ve su gibi bişey geliyr koşuyorum oldum diye bişey yok şeffaf su yarına kadar gelmezse yarın teti yapıcam sonucu paylaşırım kızlar.....
HADİ İNŞALLAHHHHH
gelişme babında
merhabalar kızlarsize bişey sorucam.hergün ilişki olursa olmuyormu.hep gün aşırı deniyor bana açıklarmısınız nedenini
senin yaş kaçtı?
bende ovulasyon testine göre günaşırımı birlikte olsam yoksa çizgiyi görünce 3 gün üstüstemi yapsak karar veremedim
siz çizgiyi görünce günaşırı mı yaptınız
ayy hadi inşallah gelsin bebelerrrrrgöğüslerinde varmı bi değişiklik şişliğin haricinde uçları top top oluyo ve acıyoooomu
spermlerin daha kaliteli olabilmesi için günaşırı öneriliyor
siz ağustos böceğinin ne kadar çirkin bi hayvan olduğunu gördünüz mü?
henüz bi gelişme yok aynı canım
offfffffff çok sıkıldım yaaa:106::106::106::106:
henüz bi gelişme yok aynı canım
offfffffff çok sıkıldım yaaa:106::106::106::106:
çalışıyorum yoğunbi yandan da kaçak olarak kkya giriyorum
sizde ne var ne yok.?angeldan haber var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?