daha önce düşükmü yaptın cnm yaabide şöyle bişey var en azından hamile kalabildiğini biliyosun buda bişeydir..biçok bayan hamile bile kalamıyomuşya allah yardısı olsun acı bişey tabiii....
sen çalışıyosun galiba gündüz varsın sadece
yok canım düşük değil maalesef dilim varmıyo sölemeyeevet canım çalışıyorum ben zaten bütün gün bilgisayar başındayım bide akşamları çekilmiyor anca dinleniyorum zaten
daha önce düşükmü yaptın cnm yaabide şöyle bişey var en azından hamile kalabildiğini biliyosun buda bişeydir..biçok bayan hamile bile kalamıyomuşya allah yardısı olsun acı bişey tabiii....
yok canım düşük değil maalesef dilim varmıyo sölemeyeevet canım çalışıyorum ben zaten bütün gün bilgisayar başındayım bide akşamları çekilmiyor anca dinleniyorum zaten
2,5 yılı geçti
yaşım 26
5. ayımız bitti denemelerde de
bu ay ovulasyon testiyle denicem bakalım hayırlısı
üzülme cnm allah tekrardan nasip edicek bak içime doğuyoooo
çalışınca öyle oluyo bende hiç monitöre bakmazdım evde tiksiniyodum artık
şimdide evdeyiz yemekdi temizlikti zaman geçirmece
üzülme cnm allah tekrardan nasip edicek bak içime doğuyoooo
çalışınca öyle oluyo bende hiç monitöre bakmazdım evde tiksiniyodum artık
şimdide evdeyiz yemekdi temizlikti zaman geçirmece
valla çok üzülüyorum her gece dua ediyorum allahım affetsin inşallah bizi
ayyy inşallah canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş bende biranönce hamile kalabilsemde
kavuşabilsem yavruma
bizimde 5. senemiz dolucak :) size göre oldukça eski evliyiz..bende bu ay aldım yaptım ovulasyonu adetin başlagıcından 11. günü başladım çizgiler belirdi 12-13-14 . günler de yumurtladım sanırım ama yinede garantiye aldık başından sonuna gün aşırı çalışmıştık...taki 22. güne kadar orda bıraktık artık herkeste farklı oluyo ben erken yumurtladım sanırım..
neyse kızlar ben biraz kaçim biraz işleri var konuşuruz tekrar...
celine 85 doğum tarihin mi?
sen ne iş yapıyosun?
celine 85 doğum tarihin mi?
sen ne iş yapıyosun?
evet canım aynen öyleben kendi işyerimizde çalışıyorum sen çalışıyomusun?
evet canım öğretmenim
şu an tatildeyim malum
ben de 85liyim
ohhh ne güzel en güzel meslek bence yazın tatiş kışın okul çok geç çıkmıyosun evinede vakit ayırabiliyosun
süper tatilin tadını çıkaryaşıtmışız 5 yıldırmı evliydin ne zamandan beri bebk istiyosunuz kaçıncı denemeniz?
yok 3 yıl olacak daha 2,5 yıl falan oldu evleneli
5 aydır deniyoruz olmadı işte
regliden sonra 6. ya niyetliyiz işte
evet güzel meslek
yıpratıcı aslında ama o da okuluna göre değişiyor (benim okulumda sınıflar 50şer kişilik canım çıkıyor mesela)
ama yine de memnunum yani
en azından dinlenebilyoruz dediğin gibi
test yaptın mı?bende bekliyorum 2 ağustosta olmam gerekiyodu ama hala olmadım ne olucak çok merak ediyorum.
hoşgeldinben geldimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?