Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

cnm neolur kafana takma bu kadar bak boyle yaptıkca hem bebegi hem kendini etkiliyorsun olumsuz olarak sen sadece drun dedklerine bak daha açıklayıcı ilgili bi dr bulrsn daha yeni hepsi olur yavaş yavaş ve sadece onun dedklerine güven ii olcak herşy ya inanıorm sen de inann

günaydınnn

ya angel bana birini hatırlattın o da değerim düşük 46 allah 46 iç,mi dış mı boş mu diye kendini yediydi 1,5 ay sonra doğuracak
kimseye kulak asma aklına kötü şeyler getirip çağırma.iyi düşün iyi olacakkkkk çocuğu da üzme ayrıca

nerdesin cnm sende varmı bi haberr bugün yoktun hiç

burdayım angelcım dün burdaydım ben ama gündüz kimsecikler yoktu bende akşam girmiyorum nete o yüzden karşılaşamadık güzelim
valla ne haberi olsun ben daha beklemedeyim 12 ağustosa daha çokkk varrr umutlu değilim bu aydan ben ama hayırlısı inşallah

günaydınnnn kızlarrr ya yine kimsecikler yok akşama giriceksiniz yine üfffff akşama ben yokum
hadi gelin yahuuu

ayy hadi bakalım celine yaa sıra bizde inşş ii haberler veririz burda ama olmassa da ne yapalım bi dahaki aya tam gaz devam nasip kısmet herşey ama gerçekten beklemek zor yaa senn 8 gun kaldı bnm 10 gerçi daha arada 9 agusutos falan da var demi sonradan ekleten arkdaslardan sıra onlarda şimdi:))

ben burdaym valla demin angel da burdaydı kayboldu sonradan

selam duygucum nasılsın evet benim 8 gün kaldı ama bu sefer kaptırmamam lazım zaten her seferinde kaptırıyorum
kocişte kızıyo yine başlama diye bu sefer hiçbişeycik demicem valla uslu uslu günümü beklicem sen ateş ölçüyormusun
ben bu ay başladım onuda takip etmeye bakalım hayırlısı inşallah bu ay olmazsa diğer ay ama martık olsun yaaa

evt cnmm ya ben de çok kaptrıorm valla sardım artık iice kafaya :18: bi yanm da rahat bırak akışına bırak dio boyle bi karışıklı içersindeyim :18:işteee ama burda sizle paylştıkca daha ii hissediyorum kendimi cunku paylaşabiliyorum burda sizine rahat rahat valla hayatım kocişler hep kızıo aynen bmki de başlama yine deyiverıo onu da heveslendromşm bizim üçnücü ay olck bu ay daha ateş mateş ölçmedm ben bi dahaki aya keçiboynuzu pekmzine başltcm eşimi ateş de ölçerim bu ay sadece netten hesapladm yumurtlama günümü ona gre ayarldk çalşmaları boyle işte cnm sizin kaç ay olmştu deneyeli ?

aynen canım bende senin gibiyim ama sizin daha yeniymiş ya inşallah çok beklemezsinde kavuşursun canım bebeğine bizimm bu 9. denememiz
inşallah bu son deneme olmuştur canım valla insan çok üzülüyo ya hele çevredeki hamileleri görünce bi kötü oluyorum kıskanmakmı değilmi onuda bişmiyorum sanırım özenmek

seni çok iyi anlıyorum cnm inş bu ay son olur aminnnn bir seneye kadar normal diyorlar ama hiç bu sure zarfında kontrol amaçlı dra gttnmi? ben gttm normal dedi bana yaptı bazı testler bakalım bi kaç ay daha deneyp de olmazsa sonra eşm de bi spermiogram versin diyorum en azında içimiz rahat lur bakcz bakalım duruma göre artık Allah tüm isteyenlere versn inşşş karar verdikten sonra çocuga beklmk çok zrmş gerçekten hamilelk için ...hayırlısı olsn hakkzmda

kızlar işimiz gücümüz hep stress yapmak adet olcammı olmıcammı diye iycene geriliyoruz ben buay hiç okadar tınlamamıştım olursa olsun napim diye kendimi teselli ediyodum üstelik geçen ay yalandan okadar belirti yaşamıştımki ..açıkcası biz eşimde şüpheleniyoduk sayısı azdır ailede bide öyle sorunlar çıkınca bizide o korku sarmıştı eşim diyoki mücize gibi ben kendimden umutlu değildim kardeşinden okadar etkilenmişki ondada sperm sayısı ve hareketliliği olmıcak sanıyodu.allah büyük işte hepimize bi mucize veriyo bence belki zamanla sınıyodur ne bilim..
artık hergece rabbime hepimize sağlıklı bebişler nasip et diye dua ediyorum kızlar...

insan paranoyak oluyor zaten
eşim de aynen böyle düşündü test yaptırdık ona
çok iyi olmasa da kötü de çıkmadı değerler
bebeğimizin geleceği günü bekliyoruz artık biz de sabırsızlıkla
beklemekten başka yapılacak bişey yok malum

allah gönlünüze göre verir inşallah..kaç yıllık evisin yaş kaç

kızlar bide benim bişey dikkatimi çekmişti adet olmama 1 hafta kala hep vücudum ellerim karnım şişerdi kasıklarım hergün ağırır hasta oldum sinyali çakardı ama yalancı sinyal bende nolur nolmaz resmen 2 hafta pedle dolaşırdım demem o ki benim buayda öyle oldu hasta olcam güne 3-4 gün kala kasık ağrım kesildi göğüslerim dahada sert ve uçları ağrı yapmaya başladı ucları büyüdü üstüne yatamıyorum acıyo mesela ben bu değişikliklerden huylandım adet gecikmesi olmadan testi yaptım..böyle değişiklikler varsa dikkate alın özellikle göğüs büyümesi uçları damarlılıklar..

belirtiler de değişiyor cidden herkese göre
valla bu ay akıllandım belirti falan aramıcam (gerçi zaman yaklaştıkça psikopata bağlıyor insan)
reglim bitsin bakalım bu ay neler getirecek görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…