- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
işte doktor dedi 6000 üstünde değere çıkması lazım zamanla ama dedi erken buldu..ultrasonlada baktı henüz erken ama bi noktacık gösterdi kese oluşmaya başlıyo diye..
Sana onu kim dediyse saçmalamış.Dış gebelik gibi bi ihtimal yok ortalıkta keseyi görmüşsün.Bu değerlerde kese görünmeseydi dış gebelikten şüphelenebilirdi o da belkiiiiiii.Kimyasal ve dış gebelik ortadan kalktı keseyi gördün kızım.Rahatla artık.
Tabiki at doktor kese oluşmaya başlamış demiş işte.Şimdi tek düşündüğün bebeği görmek kalp atışını duymak olsun canımkimyasal gebelik nasıl bişey tahlillerdemi belli oluyo...haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum..şuan acayip midem bulanıyo heycan stress hepsi tavan yaptı...dış gebelik ve kimyasal gebeliği kafamdan atimmi dersin çok sevinmek istemiyorum korkudan
ayrıca değerinin maşallahı var ilk böcük derken geliyo mu bi de ikiz böcük
Tabiki at doktor kese oluşmaya başlamış demiş işte.Şimdi tek düşündüğün bebeği görmek kalp atışını duymak olsun canım
cnm ya kalp atışı ne zaman duyuluyo kaç haftalık olması gerekiyo..
kızlar 2048,77 pozitif çıktı nasıl daha fazla gecikme olmamış ultrasonda küçük kesecik var haftaya bidaha tahlil dedi
üstün kulaktan dolmalarıma dayanarak 7.hafta diye biliyorum
cnm bnm daha küçük bence de o deger ikiye katlanır görrsn bak hiiç kalbini kötüye yorma... ii olck herşey yolunda gitcek kese de oluşmaya başlamış işte daha neee
hamilelerin duası kabul olurmuş derlerya kızlar, şu mübarek ramazan ayında allahım hepimize sağlıklı bebecikler kolay doğumlar nasip etsin aminnnnnnnnnn....
bu ay arkamdan kimler gelicek merak içinde olucam
tahlile göre ikiz diyenlerde olduda hooooppp dedim bitanesi yeter nası bakcemmmmmbitane olsun sağlıklı olsun da...
üstün kulak heee güzelmişş
gözün aydın allah tamamına erdirsin .. sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben tecrübeli biri olarak şunu söyleyeyeim gebelik kesesi 4 haftalıkken oluşuyor kalp atışıysa 7 haftalıkken duyuluyo .. ozaman keseden çıkıp bi fasülye tanesi gibi bi görüntüsü oluyo ...
günaydın kızlarrrrrrnasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?