Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

hoşgeldin aramıza umutlu inşallah tutmuştur canım çok az kalmış batına inşallah hamilesindir mutlaka haber ver bize listeye ekleyelim kim bilir belki ilk hamişimiz sen olursun

Sibelcim ya senin o bebek arabasıyla koşuşturan bi avatarın vardı onu kullansana o çokkkk tatlıydııı ya bayılmıştım ona

benm BAT 14 ağustos şimdi tam yumurtlama dönemi inşş olur bebişlerimiz bu ay olursa benim için de çokk ii olck izin açısından Allah haıyrlsını nasip etsin gönlümüze göre versin inşşş

benm BAT 14 ağustos şimdi tam yumurtlama dönemi inşş olur bebişlerimiz bu ay olursa benim için de çokk ii olck izin açısından Allah haıyrlsını nasip etsin gönlümüze göre versin inşşş

senide ekliyorum listeye duygucaa hoşgeldin aramıza öğretmen falanmısın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin canım

Kizlarrrr,
hikaye ozeti; anlatmaktan biktim da
Evlilik 3 yil, hic korunma yok, 3 yildir denemeler sonuc 0, laparoskopi vs tupler acildi.
Adet duzensiz Duphaston kullaniyorum.
Agustos ayinda adetim gelince, kismetse asilama.
Beni de ekleyin listeye.. Belki bu topik hayirli gelir!
Optum
Sema

Slm.
Benim 3 yaşında bir oğlum var ve 2. yi istiyoruz. 2 aydır denşyoruz başarısız olduk ama bu ay ümitliyim inş.
Benim batım 22 Ağustos. Yalnız bu battan kastınız anladığım kadarıyla sonraki adet tarihi diil mi:)Acemiliğimi hoşgörün.
Listeye eklerseniz sevinirim.

senide ekliyorum listeye duygucaa hoşgeldin aramıza öğretmen falanmısın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin canım

saolll cnmm benmm saol cnm listeye ekledgn için inş o listediki tüm arkdaslrın geli bebişleri bu ayyy...:87: evt cnm öğretmnm ben , bu ay olursa izini açısından çok ii denk gelck haziranda başladk denemeye ama olmadı şimdiye ,planla olmuo Allah ne zamn nasip ederse bundan sonra plan yok artık hangi ay olursa çalşmalara dvm:))

hoşgeldin aramıza umutlu inşallah tutmuştur canım çok az kalmış batına inşallah hamilesindir mutlaka haber ver bize listeye ekleyelim kim bilir belki ilk hamişimiz sen olursun

inşallah tutmuştur bende sabırsızlıkla bakliyorum bakalım. tabiki hemen haber veririm canım.başı ben cekerim sizlerde arkamdan gelirsiniz inşallaaaaaaaaaaah

Slm.
Benim 3 yaşında bir oğlum var ve 2. yi istiyoruz. 2 aydır denşyoruz başarısız olduk ama bu ay ümitliyim inş.
Benim batım 22 Ağustos. Yalnız bu battan kastınız anladığım kadarıyla sonraki adet tarihi diil mi:)Acemiliğimi hoşgörün.
Listeye eklerseniz sevinirim.

ooooo ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgeldin morena inşallah topiğimiz uğurlu gelir ağustos ayında gelir bebişin canım ama batını yazarsan ekliyeyim seni listeye
hoşgeldin siderta aramıza allah bağışlasın canım oğlunu inşallah ikinciside bu ay gelir bat beklenmeyen adet tarihi canım ekliyorum senide listeye
aminnn canım inşallah siz daha yeni başlamışsınız denemelere inşallah çok uzamadan gelir hemen bebişin ben 8 aydır deniyorum ama maalesef gelmedi henüz bebekim heyecanla onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…