ekledim canım kusura bakma şu liste işinden pek anlamıyorum bulup bi yerden kopyalıyorum ondan unutmuşum
HADİ KIZLAR COŞTURALIM ŞU TOPİĞİ HEP BOŞ HEP BOŞ OLMUYOR AMA BOŞ BIRAKMAYALIM LÜTFEN TOPİĞİ
hoşgeldin aramıza umutlu inşallah tutmuştur canım çok az kalmış batına inşallah hamilesindir mutlaka haber ver bize listeye ekleyelim kim bilir belki ilk hamişimiz sen olursunbu ay inşallah tutar ya. kociş izine ayrıldı bu ay yumurtlama günlerinde tabi calısmalar cok ıyıydi başarıyla tamamlandı bakalım hayırlısı. buarada batım 1 ağustos ağustos böcekleri gelir inşallah.
bence listeyi ilk sayfaya ekle
18 ağustosta yumurtlıcam daha ohoooo bn yumurtlayana kadar buradan doguran çıkar
benm BAT 14 ağustos şimdi tam yumurtlama dönemi inşş olur bebişlerimiz bu ay olursa benim için de çokk ii olck izin açısından Allah haıyrlsını nasip etsin gönlümüze göre versin inşşş
senide ekliyorum listeye duygucaa hoşgeldin aramızaöğretmen falanmısın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin canım
hoşgeldin aramıza umutlu inşallah tutmuştur canım çok az kalmış batına inşallah hamilesindir mutlaka haber ver bize listeye ekleyelim kim bilir belki ilk hamişimiz sen olursun
ooooo ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş aramızaKizlarrrr,
hikaye ozeti; anlatmaktan biktim da
Evlilik 3 yil, hic korunma yok, 3 yildir denemeler sonuc 0, laparoskopi vs tupler acildi.
Adet duzensiz Duphaston kullaniyorum.
Agustos ayinda adetim gelince, kismetse asilama.
Beni de ekleyin listeye.. Belki bu topik hayirli gelir!
Optum
Sema
hoşgeldin siderta aramıza allah bağışlasın canım oğlunu inşallah ikinciside bu ay gelir bat beklenmeyen adet tarihi canım ekliyorum senide listeyeSlm.
Benim 3 yaşında bir oğlum var ve 2. yi istiyoruz. 2 aydır denşyoruz başarısız olduk ama bu ay ümitliyim inş.
Benim batım 22 Ağustos. Yalnız bu battan kastınız anladığım kadarıyla sonraki adet tarihi diil mi:)Acemiliğimi hoşgörün.
Listeye eklerseniz sevinirim.
aminnn canım inşallah siz daha yeni başlamışsınız denemelere inşallah çok uzamadan gelir hemen bebişin ben 8 aydır deniyorum ama maalesef gelmedi henüz bebekim heyecanla onu bekliyorumsaolll cnmm benmm saol cnm listeye ekledgn için inş o listediki tüm arkdaslrın geli bebişleri bu ayyy...:87: evt cnm öğretmnm ben , bu ay olursa izini açısından çok ii denk gelck haziranda başladk denemeye ama olmadı şimdiye ,planla olmuo Allah ne zamn nasip ederse bundan sonra plan yok artık hangi ay olursa çalşmalara dvm:))
Açılımı çok hoşmuş bu batın, sevdim bunu :)hoşgeldin siderta aramıza allah bağışlasın canım oğlunu inşallah ikinciside bu ay gelir bat beklenmeyen adet tarihi canım ekliyorum senide listeye
Açılımı çok hoşmuş bu batın, sevdim bunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?