18 ağustosta yumurtlıcam daha ohoooo bn yumurtlayana kadar buradan doguran çıkar
ayyy keşkee bakalım buay bombayı kim patlatıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 ağustosta yumurtlıcam daha ohoooo bn yumurtlayana kadar buradan doguran çıkar
Slm.
Benim 3 yaşında bir oğlum var ve 2. yi istiyoruz. 2 aydır denşyoruz başarısız olduk ama bu ay ümitliyim inş.
Benim batım 22 Ağustos. Yalnız bu battan kastınız anladığım kadarıyla sonraki adet tarihi diil mi:)Acemiliğimi hoşgörün.
Listeye eklerseniz sevinirim.
acaba ilk hamişimiz kim olucak kızlar çok merak ediyorum
acaba ilk hamişimiz kim olucak kızlar çok merak ediyorum
benim bat 2 eylül ilk değil ama son hamişiniz olmaya hazırım ağustosu pas geçiyorum zira:86::86:
hoşgeldin aramıza sen bizlere göre şanslısın biçoğumuz daha ilk bebek için çalışma deneme yanılma hayal kurma ümit etme hüsranla sonuçlanma :26::26::26: bütün duyguları her ay yaşıyoruz kısmet işte yaa
kızlar benim bat galiba 1 ağustosa kayıcak 2 gün geriye gidiyodum galba ondanda emin değilim bugün göğüslerimde damarlar çoğalmış sanki yeşil yeşil , azcıkda akıntım oluyo ama karnım hasta olcam zamanki gibi şişşş deneyimli hamiş varmıydı hamile kalıncada karın yine şişermi bilgisi olan varmı yine günler azaldı ya hamiş miyim diye kendimi yoklamaktan yine hamile moduna gircem
olsun angelcim sende 2 ağustosta test yaparsın daha garanti olur canım hep zaten böyle oluyo bende adet yaklaştımı sürekli belirti arıyorum ama inşallah belirtilerin doğrudur bebek vardır güzelim
canım ya erken yapmışsın çok adet gününde yap tekrar o gün çıkan çok oluyor ümit kesmek falanda yok tamam mıben de 5 gün kala yaptım şu an itibariyle ve negatifff
belirtim falan da yok dogru dürüst göğüs dışında
ümidimi yitirdim bu ay
şu adet öncesi vücut ve karın şişliğimizle ilgili soruma diğer hiçbi topikte cvp alamadım bikişide bi yorum yapmazmı arkadaşş walla uyuz oldum okadar kişinin bazen saçma sapan sorularına bile cevap verirler bana yogggg :84::84::84::84::84::84:
doğum yapanların sayfasına mı yazsam acaba belki bi allahın kulu çıkarda hamile olduğumu öğrendiğim ay hasta olcak gibi karnım kasıklarım şişti yada karnımda vücudum da şişmemişti diye bi cvp atar.....:88::88: