Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

hoşgeldin aramıza sen bizlere göre şanslısın biçoğumuz daha ilk bebek için çalışma deneme yanılma hayal kurma ümit etme hüsranla sonuçlanma :26::26::26: bütün duyguları her ay yaşıyoruz kısmet işte yaa

benim bat 2 eylül ilk değil ama son hamişiniz olmaya hazırım ağustosu pas geçiyorum zira:86::86:

canım sen hamile kalda istersen son hamişimiz ol hiiiiçççç önemli deellll yeterki hamiş ol ayyyy bende yaa ilk son hiç önemli değil artık hamiş olayım

Evet haklısınız.Allah hepinize de yaşatsın bu duyguyu inşallah.2 aydır ben de denemeler yapıyorum ve hep eşime diyorum ne şanslıyız ilkine uğraşmadan sahip olduk. Ne kadar zormuş bu hesaplamalar, denemeler, hayal kırıklıkları.
Hele bir de tedavi görme süreçleri falan da girince işin içine çok daha zor buradan okuduklarım kadarıyla. Bu yüzden her seferinde sizler için dua ediyorum.Allah isteyen herkese versin. Bu ay hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle inş.

ben kaçıyorum kızlar mesaim bitti herkese iyi akşamlar.çok kafaya takmayın.naparsak yapalım zamanlarını kolluyolar totolarını ısırdıklarım
hadi görüşürüzzzzzzz

ilk orta son farketmezzzz ben hepsine razıyımm:)) biriliten kuvvet dogar buna inanırım çok sinerjiye ii haberlerimizi alınca daha bi umutlu oluo insan pozitif olmak lazım çok isteyince bi şekilde mutlaka olur ama umut çok onemlii mübarek ramazanda guzel haberler alalım inşş hep beraberrrr:87:

oooo bugün topik coşmuş kızlar bayabi kalabalık olmuşuz durun bi çay kahve ikram edelim birbirimize

kızlar benim bat galiba 1 ağustosa kayıcak 2 gün geriye gidiyodum galba ondanda emin değilim bugün göğüslerimde damarlar çoğalmış sanki yeşil yeşil , azcıkda akıntım oluyo ama karnım hasta olcam zamanki gibi şişşş deneyimli hamiş varmıydı hamile kalıncada karın yine şişermi bilgisi olan varmı yine günler azaldı ya hamiş miyim diye kendimi yoklamaktan yine hamile moduna gircem

olsun angelcim sende 2 ağustosta test yaparsın daha garanti olur canım hep zaten böyle oluyo bende adet yaklaştımı sürekli belirti arıyorum ama inşallah belirtilerin doğrudur bebek vardır güzelim

olsun angelcim sende 2 ağustosta test yaparsın daha garanti olur canım hep zaten böyle oluyo bende adet yaklaştımı sürekli belirti arıyorum ama inşallah belirtilerin doğrudur bebek vardır güzelim

inşallah cnm ama şu karın şişliğine netbi cvp alamadım hasta olcak gibiyim...pekmezdende bi fayda görcezmi bakalım...şuan acayip midem bulanıyo sıcaktan olsa gerek

ben de 5 gün kala yaptım şu an itibariyle ve negatifff
belirtim falan da yok dogru dürüst göğüs dışında
ümidimi yitirdim bu ay

şu adet öncesi vücut ve karın şişliğimizle ilgili soruma diğer hiçbi topikte cvp alamadım bikişide bi yorum yapmazmı arkadaşş walla uyuz oldum okadar kişinin bazen saçma sapan sorularına bile cevap verirler bana yogggg :84::84::84::84::84::84:

doğum yapanların sayfasına mı yazsam acaba belki bi allahın kulu çıkarda hamile olduğumu öğrendiğim ay hasta olcak gibi karnım kasıklarım şişti yada karnımda vücudum da şişmemişti diye bi cvp atar.....:88::88:

ben de 5 gün kala yaptım şu an itibariyle ve negatifff
belirtim falan da yok dogru dürüst göğüs dışında
ümidimi yitirdim bu ay
canım ya erken yapmışsın çok adet gününde yap tekrar o gün çıkan çok oluyor ümit kesmek falanda yok tamam mı

canım karın şişliği adet belirtiside olabilir hamilelik belirtiside olabilir biliyorsun adet belirtileri ile hamilelik belirtiler aynı oluyor ben biçok kişide okumuştum adet olacak gibi karnım şiş adet ağrım var olucam galiba deyip hamile olduğunu öğrenen yani ikiside olabilir bence çok kafaya takma derim inşallah hamilesindir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…