• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

eylülde bi düşüğüm oldu...sonrasında korunma kist tedavisi derken temmuza kadar geldikkk.ama temmuzda olmadı 18 inde geldi yineee..busefer içimdeki ses ağustos da alcam dio o güzel haberii..olursa öle güzel olcakkii ben ilk hamilelik haberimide 23.08.2010 da öğrenmiştim...bat.18.08.2011 sanırım yine aynı günlerde alcam o güzel haberiii ...inşallahhhh...Allah'ım bende dahil olmak isteyen herkese nasip etsin bölesine güzel duyguyuuu......

canım inşallah içindeki ses doğru söylüyodur ve alırsın güzel haberi bu ay ama bence çok umutlu olma derim daha çok hayal kırıklığı oluyor çünkü listeye ekliyorum :49::49:

:nazar: AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ:nazar:

NO l BAT l DURUM l
1 l celine 85 l 12 ağustos l çalışmalar için beklemede
2 l deece l 23 temmuz l hem bekliyor hem çalışıyor
3 l angel 25 l 3 ağustos l çalışmalara devam
4 l mavusbebek l 30 temmuz l beklemede
5 l meliscerendmt l 18 ağustos l çalışmalara devam

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eylülde bi düşüğüm oldu...sonrasında korunma kist tedavisi derken temmuza kadar geldikkk.ama temmuzda olmadı 18 inde geldi yineee..busefer içimdeki ses ağustos da alcam dio o güzel haberii..olursa öle güzel olcakkii ben ilk hamilelik haberimide 23.08.2010 da öğrenmiştim...bat.18.08.2011 sanırım yine aynı günlerde alcam o güzel haberiii ...inşallahhhh...Allah'ım bende dahil olmak isteyen herkese nasip etsin bölesine güzel duyguyuuu......

geçmiş olsun canım inşallah bu sefer kavuşursun meleğine :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar: AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ:nazar:

NO l BAT l DURUM l
1 l celine 85 l 12 ağustos l çalışmalar için beklemede
2 l deece l 2 eylül l kırmızılar bitsin çalışmalara devam edicek
5 l ferdat85 l 2 ağustos l beklemede
6 l meliscerendmt l 18 ağustos l çalışmalara devam

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar mrb bayadır yokum misafirlerim var pek bakamıyorum...bu ay yokmu bi haber kimseden...bende sanki bikaçgüne adet olcam vücudum şişmeye başladı gögüslerim şipşişşş :17::17::17::17::25::25::25: azcık bi akıntı var oda hamişlik değildir ama başkada belirti yok offfffff :50::50::50::50:

kızlar mrb bayadır yokum misafirlerim var pek bakamıyorum...bu ay yokmu bi haber kimseden...bende sanki bikaçgüne adet olcam vücudum şişmeye başladı gögüslerim şipşişşş :17::17::17::17::25::25::25: azcık bi akıntı var oda hamişlik değildir ama başkada belirti yok offfffff :50::50::50::50:

canım valla topiciğimize kimse uğramıyor artık ben daha yumurtlama dönemindeyim çalışmalar devam ediyo kimsedende haber yok daha hayırlısı olsun canım ya inşallah bebek vardır ama yoksada diğer aya inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek bebişlerimiz demek zamanı var demekten başka çaremiz yok:34:

kızlar biliyosunuz bu ay keçi boynuzu pekmezi içirmeye başlamıştım kocişe
hemen faydasını gösterdi kociş çok memnun valla ben demeden kendisi içiyo şimdi
böyle olduğunu bilsem daha önce içerdim diyo:60::60::60: inşallah bebek içinde gösterir faydasını:49::49:

hadi bakalım :52::52::52::52::52: fazla enerji yüklemesi yaptın adamcağıza :52::52: inşallah senden güzel haberler duyarız..bende aynı elim ayağım da şişti
genelde ellerim çok şişiyo galiba vüzudum su topluyo yine ama kasıklarımda pek ağrı yok bikaçgün önce hasta olcak gibi ağrıyodu yine şuan tık yok bakalım görcez ya kırmızı ya çift çizgi :27::27::27::27: bazılarının içine doğuyomuş bende o hisde yok :43::43::43::43::43: kısmet önümüzdeki maçlara :17::17::17::17::17:

hadi bakalım :52::52::52::52::52: fazla enerji yüklemesi yaptın adamcağıza :52::52: inşallah senden güzel haberler duyarız..bende aynı elim ayağım da şişti
genelde ellerim çok şişiyo galiba vüzudum su topluyo yine ama kasıklarımda pek ağrı yok bikaçgün önce hasta olcak gibi ağrıyodu yine şuan tık yok bakalım görcez ya kırmızı ya çift çizgi :27::27::27::27: bazılarının içine doğuyomuş bende o hisde yok :43::43::43::43::43: kısmet önümüzdeki maçlara :17::17::17::17::17:

yok canım hemen pes etme bende de yok o his olcak diyede bişey yokki inşallah gelicek bebişlerimiz olumlu düşün :49::49::49:

bu ay inşallah tutar ya. kociş izine ayrıldı bu ay yumurtlama günlerinde tabi calısmalar cok ıyıydi başarıyla tamamlandı bakalım hayırlısı. buarada batım 1 ağustos ağustos böcekleri gelir inşallah.:36:

NO l BAT l DURUM l
1 l celine 85 l 12 ağustos l çalışmalara devam
2 l deece l 2 eylül l son hızda çalışmalara başladı
5 l meliscerendmt l 18 ağustos l çalışmalara devam
6 l umutlu010 l 2 ağustos l beklemede
7 l ferdat85 l 2 ağustos l beklemede

Son düzenleme:
beni de eklesene
bat 2 ağustos

ekledim canım kusura bakma şu liste işinden pek anlamıyorum bulup bi yerden kopyalıyorum ondan unutmuşum

HADİ KIZLAR COŞTURALIM ŞU TOPİĞİ HEP BOŞ HEP BOŞ OLMUYOR AMA BOŞ BIRAKMAYALIM LÜTFEN TOPİĞİ

Son düzenleme:
Back