eylülde bi düşüğüm oldu...sonrasında korunma kist tedavisi derken temmuza kadar geldikkk.ama temmuzda olmadı 18 inde geldi yineee..busefer içimdeki ses ağustos da alcam dio o güzel haberii..olursa öle güzel olcakkii ben ilk hamilelik haberimide 23.08.2010 da öğrenmiştim...bat.18.08.2011 sanırım yine aynı günlerde alcam o güzel haberiii ...inşallahhhh...Allah'ım bende dahil olmak isteyen herkese nasip etsin bölesine güzel duyguyuuu......
AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ
NO l BAT l DURUM l
1 l celine 85 l 12 ağustos l çalışmalar için beklemede
2 l deece l 23 temmuz l hem bekliyor hem çalışıyor
3 l angel 25 l 3 ağustos l çalışmalara devam
4 l mavusbebek l 30 temmuz l beklemede
5 l meliscerendmt l 18 ağustos l çalışmalara devam
eylülde bi düşüğüm oldu...sonrasında korunma kist tedavisi derken temmuza kadar geldikkk.ama temmuzda olmadı 18 inde geldi yineee..busefer içimdeki ses ağustos da alcam dio o güzel haberii..olursa öle güzel olcakkii ben ilk hamilelik haberimide 23.08.2010 da öğrenmiştim...bat.18.08.2011 sanırım yine aynı günlerde alcam o güzel haberiii ...inşallahhhh...Allah'ım bende dahil olmak isteyen herkese nasip etsin bölesine güzel duyguyuuu......
geldi kırmızılar bu da demek oluyor ki benim periyodum 39 gün,batım 2 eylül bu durumda
AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ
NO l BAT l DURUM l
1 l celine 85 l 12 ağustos l çalışmalar için beklemede
2 l deece l 2 eylül l kırmızılar bitsin çalışmalara devam edicek
3 l angel 25 l 3 ağustos l çalışmalara devam
4 l mavusbebek l 30 temmuz l beklemede
5 l ferdat85 l 2 ağustos l beklemede
6 l meliscerendmt l 18 ağustos l çalışmalara devam
kızlar mrb bayadır yokum misafirlerim var pek bakamıyorum...bu ay yokmu bi haber kimseden...bende sanki bikaçgüne adet olcam vücudum şişmeye başladı gögüslerim şipşişşşazcık bi akıntı var oda hamişlik değildir ama başkada belirti yok offfffff
hadi bakalımfazla enerji yüklemesi yaptın adamcağıza inşallah senden güzel haberler duyarız..bende aynı elim ayağım da şişti
genelde ellerim çok şişiyo galiba vüzudum su topluyo yine ama kasıklarımda pek ağrı yok bikaçgün önce hasta olcak gibi ağrıyodu yine şuan tık yok bakalım görcez ya kırmızı ya çift çizgibazılarının içine doğuyomuş bende o hisde yok kısmet önümüzdeki maçlara
beni de eklesene
bat 2 ağustos
ekledim canım kusura bakma şu liste işinden pek anlamıyorum bulup bi yerden kopyalıyorum ondan unutmuşum
HADİ KIZLAR COŞTURALIM ŞU TOPİĞİ HEP BOŞ HEP BOŞ OLMUYOR AMA BOŞ BIRAKMAYALIM LÜTFEN TOPİĞİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?