sanırım 2 ağustos bat
beni de ekleyin
AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ
NO l BAT l DURUM l
1 l celine 85 l 12 ağustos l çalışmalar için beklemede
2 l deece l 23 temmuz l hem bekliyor hem çalışıyor
3 l angel 25 l 3 ağustos l çalışmalara devam
4 l mavusbebek l 30 temmuz l beklemede
5 l ferdat85 l 2 ağustos l çalışmalara devam
ben eskişehirdeyim..
angel sigarayı bir an önce bırak yazık kendine de bebişe de..ayrıca evet şuan doğurmak üzere olan bi tanıdığım var ismi lazım deelminnoşunun karnında oldugunu öğrenir öğrenmez attı cüğarayı bi daha da içmicek
bennn geldimmm kızlar ama kimsecikler yok keçiboynuzu pekmezi aldıkkkk
içiyoruz kocişle beraber yanlız soğan suyu kürü zor olucak bugün başlıcaktım
ama başlayamadım ya bu arada sistit için bildiğim bi ilaç var çok iyi geliyor
bir günde iyileşiyorsun isteyen varsa adını özelden msj atabilirim
slm kimse takılmıyo burda herkeşler bi arkadaşa bakıp çıkıyo sanırsam
pekmezini mi aldın hadi hayırlısı bakalım ben 2. kavanozu almadım adam şeker hastası olcak diye korkuyomgerçi fazla diil sabah akşam 2 kaşık yiyo bide 2 kaşık çiçek balı şişmanladı sankimm
sistik için bana yazarmısın nedir merak ettim çok çekiyorum illet hastalıktan..
bennn geldimmm kızlar ama kimsecikler yok keçiboynuzu pekmezi aldıkkkk
içiyoruz kocişle beraber yanlız soğan suyu kürü zor olucak bugün başlıcaktım
ama başlayamadım ya bu arada sistit için bildiğim bi ilaç var çok iyi geliyor
bir günde iyileşiyorsun isteyen varsa adını özelden msj atabilirim
ben eskişehirdeyim..
angel sigarayı bir an önce bırak yazık kendine de bebişe de..ayrıca evet şuan doğurmak üzere olan bi tanıdığım var ismi lazım deelminnoşunun karnında oldugunu öğrenir öğrenmez attı cüğarayı bi daha da içmicek
canım özelden msj attım sana inşallah çabucak geçer valla benim bu ilacı içtiğim gün etkisini gösteriyo
rahatlarsın yani ayyy sen baya içirmişin kız adama inşallah faydasını görürsün arkadaşım bence pekmez
içiyosa bala gerek yok ya içirme çok fazla gelir enerji patlaması yaşıcak adamcağızbence
sende soğan kürü uygulayıp hamile kalan çok var bende yapmayı düşünüyorum bu ay yarın başlıcam bakalım inşallah yapabilirim
kızlar bizde yeni karar verdik...temmuz ayı için geç kalmışım ... beklenen adet tarihimden 1 hafta önce çalışmalara başladık ama yumurtlama dönemim geçtiği için temmuz ayından beklentim yok .ağustosta inşallah olur...
yok yok bişey olmaz benim herifeişten bi geliyo dökülüyo kafa bidünya eve geliyo yine bilg. başında işe bağlanıyo bide evden çalışıyo extra mesai
bende kocamı balla pekmezle beslim dedim enerjisi olsun
soğan kürünü duydumda içmeye başlayıp 2.yada 3. günü tekrar adet görenler varmış ben düzenimi bozmak istemediğim için tırstım biraz
adetin 2. günü başlandığında extra bi adet çıkarıyomuki ilk kullanılan ay nezaman adet olunuyo onu hiç anlamadım.
çatlıyazaaaaaaaaaam çok sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?