YaaaSabah test yaptım negatif çıktı.Daha 2 gün var olsa azcik bile çıkardı
14.15. gün dedi cnm. Pazar günü kan tahlili ne gidicem.Doktor ne zaman test yapabilirsin dedi acaba bende 20 ağustosda oldum igneyi
Hayırlısı cnm ya nasip .. biz elimizden geleni yapıyoruzHayırlısı olsun canım benim inşAllah vardır bişiler
İnşallah hayırlısı olsun cnm ama önemin içersinde de bthgc olduğu için bazen ilk hafta herkes hamile gibi hissediyor kendini önemli olan iğneden sonraki 14.15. gün. Umarım hamissindirMerhaba arkadaşlar, bende 24 ağustosta çatlama iğnesi oldum, tam 1hafta oldu, bugün kasıklarımda ve karnımın alt kısmında kesik kesik sızı var, biraz akıntım var ve alakası varmıdır bilmiyorum ama iştahım azaldı ağzımda tat yok, midem yanıyor. Inşallah hayırlı belirtilerdir bunlar, Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah
Aynen cnm enerjimizi toplayıp gelecek aya bakalımYaaahayırlısı olsun cnm belki 14.15. gün pozitif olur belli mi olur olmazsa da sıkma canını hayırlısı olsun demekki biraz daha zamanı var cnm önümüzdeki ay deneriz bn şansımı önümüzdeki aya bıraktım adeti bekliyorum
Hiç bir belirti yok bende ara ara adet ağrısı var okadar sende var mı belirti canim acaba14.15. gün dedi cnm. Pazar günü kan tahlili ne gidicem.
Ben adet oldum yaa bugünHayırlısı cnm ya nasip .. biz elimizden geleni yapıyoruz
Aynı ben de öyle adet olucam sanırımHiç bir belirti yok bende ara ara adet ağrısı var okadar sende var mı belirti canim acabailk catlatma ignesi cok umutlanmıştım
Yaaa hayırlısı olsun cnmBen adet oldum yaa bugün
Aynen cnm hayırlısı olsun inşallahAynen cnm enerjimizi toplayıp gelecek aya bakalım
Canım iğneden 14.15 gün sonra net sonuç alınıyor inşallah iğne etkisi değil hamissindirMerhaba arkadaşlar. Bende 23 ağustosda çatlatma iğnesi oldum. Ovitrelle. 26 ağustos doktora gitdim ve yumurta çatlamışdı. 1tane vardı zaten. Şimdi test yapıyorum pozitiv çıkıyo. İğnenin etkisi hala devam edermi sizce?
Canım merhaba . Bende 22 agostosta çatlatma iğnesi yaptim. Bu Sabah gebelik testi yaptım hiç etkisi kalmamış. Doktorum dediki iğneden en az 10 gün sonra test yapılır dedi.Merhaba arkadaşlar. Bende 23 ağustosda çatlatma iğnesi oldum. Ovitrelle. 26 ağustos doktora gitdim ve yumurta çatlamışdı. 1tane vardı zaten. Şimdi test yapıyorum pozitiv çıkıyo. İğnenin etkisi hala devam edermi sizce?
Bak bu sabah ki testim. Reglime 1 gün varMerhaba arkadaşlar. Bende 23 ağustosda çatlatma iğnesi oldum. Ovitrelle. 26 ağustos doktora gitdim ve yumurta çatlamışdı. 1tane vardı zaten. Şimdi test yapıyorum pozitiv çıkıyo. İğnenin etkisi hala devam edermi sizce?
O zaman ben pek umutlanmıyım. Doktorada sormadım igneden kaç gün sonra test yapmak gerekir diye. İgne yapdıgım günü sayarsak 12ci günüm saymazsak 11ci gün henüzCanım iğneden 14.15 gün sonra net sonuç alınıyor inşallah iğne etkisi değil hamissindir
Bende şuan 11-12 ci gün. Yani hamile ola bilirmiyim? Çok umutlanmakda istemiyorum henüzCanım merhaba . Bende 22 agostosta çatlatma iğnesi yaptim. Bu Sabah gebelik testi yaptım hiç etkisi kalmamış. Doktorum dediki iğneden en az 10 gün sonra test yapılır dedi.
Bende ama bat 10 eylül. İgneden dolayı erkenmi olur?Bak bu sabah ki testim. Reglime 1 gün varEki Görüntüle 2910595
Bence kesin bişey diyemeyiz etkiside devam ediyor olabilir. Yada hamile olabilirsin. En iyi regl gününü beklemek. Beklemek çok zor aşırı sabirsizim. Ama onu beklemek lazimBende şuan 11-12 ci gün. Yani hamile ola bilirmiyim? Çok umutlanmakda istemiyorum henüz
Canım ben 22 ağustosta iğne oldum. 30 ağustosta gebelik testi yaptım çok silik bir hayalet çizgi vardı.(iğnenin 9.gunu) Gebelik testini bugün yaptım hiç etkisi kalmamış. Regl im 28 günde bir oluyor bat 5 Eylül. Oyuzden bilemedim cnm. Belki ben de gebelik yoktur ondan silinmistr bilemedim.Bende ama bat 10 eylül. İgneden dolayı erkenmi olur?
Canım olada bilirsin olmaya da bilirsin bat i bekle en guzeliiiiBende şuan 11-12 ci gün. Yani hamile ola bilirmiyim? Çok umutlanmakda istemiyorum henüz