Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Tekirdağ Çerkezköy den özelde dediğin gibi 1358 TL istendi irmette8 haziranda çektirdim. İstanbulda bir klinikte (reklam olmasın) kendim Tekirdağda yaşıyorum.. anestezi verilmedi. c kollu cihazla çekildi. sadece bahsedildiği gibi 1 dk lık adet sancısı oldu. doktor hn baya ilgiliydi. internette yorumlara bakarak gittim ama pişman olmadım. Fiyatı da diğer görüntüleme merkezlerine göre çok uyguna geldi 500 lira ya yaptırdım. Burda özel hastanede anestezi ve pcr testi toplam fiyat 1400 lira vermişlerdi.
Ama şimdi sonuç alamadığım için adetimi bekliyorum ondan sonraymış galiba.Bende Tekirdağ Çerkezköy den özelde dediğin gibi 1358 TL istendi irmette
Ay ben de diğer ay cektircem bakalm benimki tıkalı mi nasıl açtılar canım. Sanki kafaya takilmicak bir konu Yaş elden gidiyorAy bı bilsem hiç bı sıkıntı yok. Hatta bu ay klomen kullandım 2 yumurtam vardı. 5 eylulde regl bekliyorum inslaalh bu kez olur. Temmuz ayında hsg cektirdum. Bir tüp kapaliydi açtılar. Herşey şuan normal niye olmuyor anlamıyorum
ben de Çerkezköy denim Sezer beye gitmiştim o istedi hsg yi. sonra araştırdım baya netten. hiç gerek yok o fiyatları vermeye. hatta bu kadar rahat geçeceğini bilseydim devlette çektirirdim. tabi herkesin farklı olabiliyor duruma göre.Bende Tekirdağ Çerkezköy den özelde dediğin gibi 1358 TL istendi irmette
Evet çektireceğin zaman söylüyorlar şu gün gel diyeAma şimdi sonuç alamadığım için adetimi bekliyorum ondan sonraymış galiba.
Bence çektir cnm . çünkü hsg sonrası gebelik ihtimali çok yüksek oluyor. Doktorum dediki istediği kadar yumurta ve sperm kaliteli olsun eğer o yollar kapalıysa bı sonuç alamazsınız. Ben hsg yi özel hastanede çektirdim. Korktuğum için anestezi li yaptırdım. Anestezi olduğu için hiç ağrı olmadj.sonrasindada 3-4 gün lekelenme oldu . Sonrasında da ağrı olmadi. Bence geciktirme çektir.Ay ben de diğer ay cektircem bakalm benimki tıkalı mi nasıl açtılar canım. Sanki kafaya takilmicak bir konu Yaş elden gidiyor
Adet bittikten sonra çekiyorlar.benim adet bittikten 2 sonra çektiler.Ama şimdi sonuç alamadığım için adetimi bekliyorum ondan sonraymış galiba.
Ben anestezik diye gittim ama not etmemişler normal.cektiler ama acı eşiğin yüksekse korkma düşükse kork cnm fakat suda var tüplerde sıkıntı yoksa acısız oluyormuş bnm sol tupumde sıkıntı vardı çok agrimisti.Kzızlar aranızda daha önce anestezili rahim filmi çektiren var mı
Pazar günü kan vericem cnm bn 10. Gün test yaptım negatifti. Ztn hiç hamile.gibi dehissetmiyorum kendimi adet ağrılarım başladıAynenn canım sen ne zaman test yapacaksın h
Peki nasılsın ? Var mı bı belirti fln22 ağustosta çatlatma iğnesi oldum
Valla normal adet ağrıları çok ağır değil. Adet olacağımı düşünüyorum. Ama bakalım adet olmadan da Allah'tan umut kesilmez.haber ederimPeki nasılsın ? Var mı bı belirti fln
Tamam haber bekliyorum aramızda bir gün var bende 21 ağustosta vurundum iğneyi canım inşallah pozitif haber alırsın.Valla normal adet ağrıları çok ağır değil. Adet olacağımı düşünüyorum. Ama bakalım adet olmadan da Allah'tan umut kesilmez.haber ederim
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırızTamam haber bekliyorum aramızda bir gün var bende 21 ağustosta vurundum iğneyi canım inşallah pozitif haber alırsın.
Hayırlısı olsun canım benim inşAllah vardır bişilerPazar günü kan vericem cnm bn 10. Gün test yaptım negatifti. Ztn hiç hamile.gibi dehissetmiyorum kendimi adet ağrılarım başladı
Doktor ne zaman test yapabilirsin dedi acaba bende 20 ağustosda oldum igneyiTamam haber bekliyorum aramızda bir gün var bende 21 ağustosta vurundum iğneyi canım inşallah pozitif haber alırsın.
Tamam haber bekliyorum aramızda bir gün var bende 21 ağustosta vurundum iğneyi canım inşallah pozitif haber alırsın.
Sabah test yaptım negatif çıktı. Daha 2 gün var olsa azcik bile çıkardıTamam haber bekliyorum aramızda bir gün var bende 21 ağustosta vurundum iğneyi canım inşallah pozitif haber alırsın.