Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende Tekirdağ Çerkezköy den özelde dediğin gibi 1358 TL istendi irmette

Ay ben de diğer ay cektircem bakalm benimki tıkalı mi nasıl açtılar canım. Sanki kafaya takilmicak bir konu Yaş elden gidiyor

Bende Tekirdağ Çerkezköy den özelde dediğin gibi 1358 TL istendi irmette
ben de Çerkezköy denim Sezer beye gitmiştim o istedi hsg yi. sonra araştırdım baya netten. hiç gerek yok o fiyatları vermeye. hatta bu kadar rahat geçeceğini bilseydim devlette çektirirdim. tabi herkesin farklı olabiliyor duruma göre.

Ay ben de diğer ay cektircem bakalm benimki tıkalı mi nasıl açtılar canım. Sanki kafaya takilmicak bir konu Yaş elden gidiyor
Bence çektir cnm . çünkü hsg sonrası gebelik ihtimali çok yüksek oluyor. Doktorum dediki istediği kadar yumurta ve sperm kaliteli olsun eğer o yollar kapalıysa bı sonuç alamazsınız. Ben hsg yi özel hastanede çektirdim. Korktuğum için anestezi li yaptırdım. Anestezi olduğu için hiç ağrı olmadj.sonrasindada 3-4 gün lekelenme oldu . Sonrasında da ağrı olmadi. Bence geciktirme çektir.

Merhaba arkadaşlar, bende 24 ağustosta çatlama iğnesi oldum, tam 1hafta oldu, bugün kasıklarımda ve karnımın alt kısmında kesik kesik sızı var, biraz akıntım var ve alakası varmıdır bilmiyorum ama iştahım azaldı ağzımda tat yok, midem yanıyor. Inşallah hayırlı belirtilerdir bunlar, Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…