Yaa hadi hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 9 gün sonra mı test istediler erken olmuyor mu mutlaka yaz bana da kuzum inşallah güzel olurCanım aşılamam oldu. Şimdi çıktım hastaneden. Çok kolay bir islemdi 5 dk sürdü sonra 20 dakika da yatırdılar. İnşallah hayırlısıyla ayın 29 unda test yap sonucu bildir dedi.
Nasıl yaptılar ben ondan da korkuyorum biraz enjekte edilisindenCanım aşılamam oldu. Şimdi çıktım hastaneden. Çok kolay bir islemdi 5 dk sürdü sonra 20 dakika da yatırdılar. İnşallah hayırlısıyla ayın 29 unda test yap sonucu bildir dedi.
Tamam kuzum haber edicem evet erken geldi bana da ama doktor normalde 1 hafta süren işlemi biz şimdi gerçekleştirdik bu yüzden önümüzdeki hafta kanda belli olur dedi.Yaa hadi hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 9 gün sonra mı test istediler erken olmuyor mu mutlaka yaz bana da kuzum inşallah güzel olur
Valla o kadar kolaydı ki alttan muayene olur gibi çatala uzandım. Sonra katater ile enjekte etti hiç birşey hissetmedim ne acı ne sancı ne ağrı hatta bittiğinde bile anlamadım.Nasıl yaptılar ben ondan da korkuyorum biraz enjekte edilisinden
İyiymiş o zaman doktor öyle dediğine göre vardır bi bildiğiTamam kuzum haber edicem evet erken geldi bana da ama doktor normalde 1 hafta süren işlemi biz şimdi gerçekleştirdik bu yüzden önümüzdeki hafta kanda belli olur dedi.
Ayy inşallah tutar canım Allah'ın izniyle Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınValla o kadar kolaydı ki alttan muayene olur gibi çatala uzandım. Sonra katater ile enjekte etti hiç birşey hissetmedim ne acı ne sancı ne ağrı hatta bittiğinde bile anlamadım.
Amin cnm inşallahAyy inşallah tutar canım Allah'ın izniyle Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Aşılama sonrası doktor ilişki önerdi m?Ya sen 12. Gün test mi yaptın ben Ağustos’un 22 de çatlatma iğnesi vurundum bugün 15.günüm ama benim doktor 9 Eylül de test yap dedi yani 19. Günde şimdi idrar testi yapsam doğru sonuç alır mıyım
Benim çatlatma iğnesiydi ve ilişki önerdi özellikle saat 11 de vurundum iğneyi diğer gün akşam 11 de ilişki önerdi diğer günler bir boş bir dolu olacak şekilde ilişki önerdi benimki tutmadı adet oldum cuma hsg çekindim tüplerim açık bakalım eşim sperm testi verdi bugün onun sonuçlarını bekliyoruzAşılama sonrası doktor ilişki önerdi m?
Çatlatma iğnesinden sonra muayene oluyor mu? Aşılama sonrası ilişki oluyor mu?Tatlım bilmiyorum fakat bn pkoyum. Yumurtalarim kendiliğinden büyümüyor bazen de büyüyor catlamiyor falandı. Sonra ben tedaviye başladım. Doktoruma kendim takip etmek istediğimi soylemistim 2. Kolemden sonra doktorumda kendi kendine büyüyen ve çatlayan yumurtayı takip edebilirsin ama büyümeyen yumurtayı takip etmen çok zor tedavisiz hamile kalamazssin dediği için bn asilamayla yoluma devam ediyrm cnm.
Merhaba sonucunuzu aldınız mı? NasılsınızCanım aşılamam oldu. Şimdi çıktım hastaneden. Çok kolay bir islemdi 5 dk sürdü sonra 20 dakika da yatırdılar. İnşallah hayırlısıyla ayın 29 unda test yap sonucu bildir dedi.
Çatlatma iğnesi sonrası doktorum muayene etmedi ama asila sonrası ilişki verdi cnm.Çatlatma iğnesinden sonra muayene oluyor mu? Aşılama sonrası ilişki oluyor mu?
Merhaba sonuç Çarşamba günü belli olacak... Siz ?Merhaba sonucunuzu aldınız mı? Nasılsınız
Benim çatlatma iğnesiydi ve ilişki önerdi özellikle saat 11 de vurundum iğneyi diğer gün akşam 11 de ilişki önerdi diğer günler bir boş bir dolu olacak şekilde ilişki önerdi benimki tutmadı adet oldum cuma hsg çekindim tüplerim açık bakalım eşim sperm testi verdi bugün onun sonuçlarını bekliyoruz
AminAllah tez xamandaönasip etsin inşallah ,