Test yaptım mı cnmBenim iğnenin 14. Günü bugün ve test yapmaya korkuyorum. Zaten adet olacakmışım gibi belirtiler de var
Yok canım yapmadım henüz zaten adet olacak gibiyim 2-3 gün daha geçsin olmasam yapıcam bu kadar bekledim 2-3 gün daha bekliyimTest yaptım mı cnm
Anladım cnm duruma göre haberdar et merak ediyorumYok canım yapmadım henüz zaten adet olacak gibiyim 2-3 gün daha geçsin olmasam yapıcam bu kadar bekledim 2-3 gün daha bekliyim
Ayy inşAllah canımAnladım cnm duruma göre haberdar et merak ediyoruminşallah adet olmazsın da hamilesindir. Artık birinden hamileyim demesini duymak istiyorum ya
AminnnAyy inşAllah canımRabbim isteyen herkese nasip etsin Sen ne zmn iğne oldun cnm
Yaaa kıyamam bnde martta bi kimyasal gebelik geçirdim adetim 5 gün geçmişti test yapmıştım pozitif 3 gün sonrada adet oldumAminnnBen 21 ağustosta iğne oldum cnm. 10. Gün test yaptım negatif. Doktorum hafta sonu kan vermemi istedi. Ama bn adet olacağım sanırım çünkü hiç bir hamilelik belirtim yok tam aksine şuan adet belirtim var kasık ve karın ağrım var. Belime vuruyor. Ben genelde böyle olunca adet oluyorum. Bakalım hayırlısı ztn hiç kendimi hamile gibi de hissetmiyorum. Düşük yaptım bn 3 ay önce o zaman hamile olduğumu hemen anlamıştım test bile yapmadan hamileyim diye geziyordum ortada herkes bna bak üzülürsün sonra böyle deme dediler sonra test yaptım hamileydim taabi 5+2 de düşük yaptım. Ama bu kez zerre hissetmiyorum. Hamilelik fln.
Yaaa sağlık olsun cnm ya inşallah tekrar kimyasal vs olmaz. Sen kaçıncı gün yapmıştın negatif gördüğün de bu gün mü yani şimdi mi ?Yaaa kıyamam bnde martta bi kimyasal gebelik geçirdim adetim 5 gün geçmişti test yapmıştım pozitif 3 gün sonrada adet oldum
Bu arada biraz çnce dayanmayıp test yaptım negatif çıktı sanırım bnde adet olucam
Bugün 15. Günüm negatif çıktıYaaa sağlık olsun cnm ya inşallah tekrar kimyasal vs olmaz. Sen kaçıncı gün yapmıştın negatif gördüğün
Anladım cnm hayırlısı olsun belki bir daha ki ay olurBugün 15. Günüm negatif çıktı
İnşAllah canım geçen kimyasal da kan testinde değerim 22 çıkmıştı iki gün sonda tekrarlarım 21 e düştü zsten adetle attım
Aynen öyle canım nasip kısmet ne kadar süredir evlisin ve de ne zamandır düşünüyorsunuz çocukAnladım cnm hayırlısı olsun belki bir daha ki ay olurnasippp bu iş demekki daha zamanımız var.
2 senedir evliyim canım 8 aydır da deniyoruz. SenAynen öyle canım nasip kısmet ne kadar süredir evlisin ve de ne zamandır düşünüyorsunuz çocuk
2 senedir evliyim canım 8 aydır da deniyoruz. Sen
Hayırlısı inşallah canım daha genciz yaaaa olur Allah nasip kısmet eder inşallah.1 yıl oldu canım yani evlendiğimizden beri istiyoruz Olmuyr
Aynenn canım sen ne zaman test yapacaksın hHayırlısı inşallah canım daha genciz yaaaa olur Allah nasip kısmet eder inşallah.
22 ağustosta çatlatma iğnesi oldumKızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
Kiz niye olmuyor acaba ya =/Bende 31 yaşındayım. 1 yillik evliyiz. Bizde ocaktan beri istiyoruz olur inşallah
Ay bı bilsemKiz niye olmuyor acaba ya =/