Evet aslında beklemek lazım ama duramıyorumBence kesin bişey diyemeyiz etkiside devam ediyor olabilir. Yada hamile olabilirsin. En iyi regl gününü beklemek. Beklemek çok zor aşırı sabirsizim. Ama onu beklemek lazim
Benim bata henüz 1hafta var bakalım hayırlısı pazertesi test yapıcam çıkarsa Artık kan vericemCanım ben 22 ağustosta iğne oldum. 30 ağustosta gebelik testi yaptım çok silik bir hayalet çizgi vardı.(iğnenin 9.gunu) Gebelik testini bugün yaptım hiç etkisi kalmamış. Regl im 28 günde bir oluyor bat 5 Eylül. Oyuzden bilemedim cnm. Belki ben de gebelik yoktur ondan silinmistr bilemedim.
Öyle ama sabırsızlanıyorum olsunda rahatlayım istiyorumCanım olada bilirsin olmaya da bilirsin bat i bekle en guzeliiii
Seni o kdr iyi anlıyorum ki... İnşallah biran önce güzel haberler alırsın cnm...Öyle ama sabırsızlanıyorum olsunda rahatlayım istiyorum
Olabilir cnm biraz daha bekle sonra tekrar yapKızlar merhaba ben de 24ünde oldum iğnemi. Bat 7 eylül. 7. Ve 8. Günde çok silik çizgi çıktı. 9. Günde erken gebelik testi yaptım negatifti. Bugun tekrar yaptım negatifti Bi kaç saat sonra çok çok silik çizgi var gibi. İğnenin etkisi devam ediyor mu bilmiyorum sizde durumlar nasıl
Canım bende 27 sinde çatlatma iğnesi oldum aynı zamanda ovulasyon testi iöe takip ettim iğnenin etkisi ne zaman gecicek diye iğneden sonra ovulasyon hep çift net. Çizgiydi bugün tek çizgiye düştü iğnenin etkisi geçti sanırım 8. Gün bugün benimdeÖyle ama sabırsızlanıyorum olsunda rahatlayım istiyorum
Pazartesi kan tahlili ver canım 14 gün sonra test yapılıyor iğneden sonra pazartesi kesin net belli olur inşallah hamilesindirBende şuan 11-12 ci gün. Yani hamile ola bilirmiyim? Çok umutlanmakda istemiyorum henüz
Öyle ama sabırsızlanıyorum olsunda rahatlayım iCanım olada bilirsin olmaya da bilirsin bat i bekle en guzeliiii
inşAllah canımSeni o kdr iyi anlıyorum ki... İnşallah biran önce güzel haberler alırsın cnm...
Bende 23 de çatlatma iğnesi oldum. Şuan hesabımla 12 ci günüm. İnşAllah vardır artık. Pazartesi yapıcam testi oda pozitiv çıkarsa kan vericem artıkCanım bende 27 sinde çatlatma iğnesi oldum aynı zamanda ovulasyon testi iöe takip ettim iğnenin etkisi ne zaman gecicek diye iğneden sonra ovulasyon hep çift net. Çizgiydi bugün tek çizgiye düştü iğnenin etkisi geçti sanırım 8. Gün bugün benimde
İnşAllah canımPazartesi kan tahlili ver canım 14 gün sonra test yapılıyor iğneden sonra pazartesi kesin net belli olur inşallah hamilesindir
Ben bu ay ilk defa klomen kullandim. Ne zmn aşılama yapiliyor sartlari neler cnmKızçeler sanırım ağustos ayı hepimize hüsran oldu iğnelerimiz işe yaramadı aranızda aşılama düşünen var mı ben kasım gibi aşılama düşünüyorum artık
Sebepsiz interfilite ve erkeklerde sperm sorunu olduğu zamanlar doktor yapıyor arama yerine yazarak geniş çaplı bilgi edinebilirsin klomen ovitrelle kullanımından sonuç alınmazsa sonraki aşama aşılama oluyorBen bu ay ilk defa klomen kullandim. Ne zmn aşılama yapiliyor sartlari neler cnm
20 ağustos da oldum iğneyi bende 16. GünBende 19 ağustos ta çatlatma iğnesi vuruldum, bat 8 Eylül. Çok sabırsızlanıyorum..
Merhaba canım napıyonn nasılsın naptın test yaptın mıAynen öyle canım hayırlısı ne ise o olsun.
Merhaba canım napıyonn nasılsın naptın testAynen öyle canım hayırlısı ne ise o olsun.