Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aşılamam oldu. Şimdi çıktım hastaneden. Çok kolay bir islemdi 5 dk sürdü sonra 20 dakika da yatırdılar. İnşallah hayırlısıyla ayın 29 unda test yap sonucu bildir dedi.
Yaa hadi hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 9 gün sonra mı test istediler erken olmuyor mu mutlaka yaz bana da kuzum inşallah güzel olur 🤲🥰😘

Canım aşılamam oldu. Şimdi çıktım hastaneden. Çok kolay bir islemdi 5 dk sürdü sonra 20 dakika da yatırdılar. İnşallah hayırlısıyla ayın 29 unda test yap sonucu bildir dedi.
Nasıl yaptılar ben ondan da korkuyorum biraz enjekte edilisinden

Yaa hadi hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 9 gün sonra mı test istediler erken olmuyor mu mutlaka yaz bana da kuzum inşallah güzel olur 🤲🥰😘
Tamam kuzum haber edicem evet erken geldi bana da ama doktor normalde 1 hafta süren işlemi biz şimdi gerçekleştirdik bu yüzden önümüzdeki hafta kanda belli olur dedi.

Nasıl yaptılar ben ondan da korkuyorum biraz enjekte edilisinden
Valla o kadar kolaydı ki alttan muayene olur gibi çatala uzandım. Sonra katater ile enjekte etti hiç birşey hissetmedim ne acı ne sancı ne ağrı hatta bittiğinde bile anlamadım.

Valla o kadar kolaydı ki alttan muayene olur gibi çatala uzandım. Sonra katater ile enjekte etti hiç birşey hissetmedim ne acı ne sancı ne ağrı hatta bittiğinde bile anlamadım.
Ayy inşallah tutar canım Allah'ın izniyle Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın 🤲🤲

Kızlar selam ben bu ay ikinci kez klomen kullandım 5 cm kist olmuş doktor tedaviye ara vermemek için dkh yerine iki doz ovitrelle verdiğini söyledi. Bugün 15 günüm henüz adet olmadım dün idrar testi negatifti. bebe time testinden yaptım bu testte yanılma payı olur mu ya da kistten gecikiyor sanırım. sizce yarın doktora gitmeli miyim? bir kaç gün daha regli bekleyeyim mi

Bu arada dün baya regl ağrısı oldu ama bugün herhangi bir ağrı olmadı.

Aşılama sonrası doktor ilişki önerdi m?
Benim çatlatma iğnesiydi ve ilişki önerdi özellikle saat 11 de vurundum iğneyi diğer gün akşam 11 de ilişki önerdi diğer günler bir boş bir dolu olacak şekilde ilişki önerdi benimki tutmadı adet oldum cuma hsg çekindim tüplerim açık bakalım eşim sperm testi verdi bugün onun sonuçlarını bekliyoruz

Tatlım bilmiyorum fakat bn pkoyum. Yumurtalarim kendiliğinden büyümüyor bazen de büyüyor catlamiyor falandı. Sonra ben tedaviye başladım. Doktoruma kendim takip etmek istediğimi soylemistim 2. Kolemden sonra doktorumda kendi kendine büyüyen ve çatlayan yumurtayı takip edebilirsin ama büyümeyen yumurtayı takip etmen çok zor tedavisiz hamile kalamazssin dediği için bn asilamayla yoluma devam ediyrm cnm.
Çatlatma iğnesinden sonra muayene oluyor mu? Aşılama sonrası ilişki oluyor mu?

Allah tez xamandaönasip etsin inşallah ,🤲🏻
Benim çatlatma iğnesiydi ve ilişki önerdi özellikle saat 11 de vurundum iğneyi diğer gün akşam 11 de ilişki önerdi diğer günler bir boş bir dolu olacak şekilde ilişki önerdi benimki tutmadı adet oldum cuma hsg çekindim tüplerim açık bakalım eşim sperm testi verdi bugün onun sonuçlarını bekliyoruz

Selam kızlar. Ben 18 eylül çatlatma iğnesi oldum. 5gün den iğneden öne klomen içmiştim. 19 20 22 ilişki oldu. Bugün 9cu gün iğneyi sayarsak 10cu günüm. Çok silik çikti. Burda bazi kizlarda 6ci 7ci günlerde negativ olanlar okudum. Kocam 2022 yilinda gelicek yani anlayacagniz benim şansim bu. Baa dua edin ama hiç bir belirti yok umudimu kayb etmiyorum yinede

X