Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben de 24ünde oldum iğnemi. Bat 7 eylül. 7. Ve 8. Günde çok silik çizgi çıktı. 9. Günde erken gebelik testi yaptım negatifti. Bugun tekrar yaptım negatifti Bi kaç saat sonra çok çok silik çizgi var gibi. İğnenin etkisi devam ediyor mu bilmiyorum sizde durumlar nasıl

Canım ben 22 ağustosta iğne oldum. 30 ağustosta gebelik testi yaptım çok silik bir hayalet çizgi vardı.(iğnenin 9.gunu) Gebelik testini bugün yaptım hiç etkisi kalmamış. Regl im 28 günde bir oluyor bat 5 Eylül. Oyuzden bilemedim cnm. Belki ben de gebelik yoktur ondan silinmistr bilemedim.
Benim bata henüz 1hafta var bakalım hayırlısı pazertesi test yapıcam çıkarsa Artık kan vericem

Kızlar merhaba ben de 24ünde oldum iğnemi. Bat 7 eylül. 7. Ve 8. Günde çok silik çizgi çıktı. 9. Günde erken gebelik testi yaptım negatifti. Bugun tekrar yaptım negatifti Bi kaç saat sonra çok çok silik çizgi var gibi. İğnenin etkisi devam ediyor mu bilmiyorum sizde durumlar nasıl
Olabilir cnm biraz daha bekle sonra tekrar yap

Öyle ama sabırsızlanıyorum olsunda rahatlayım istiyorum
Canım bende 27 sinde çatlatma iğnesi oldum aynı zamanda ovulasyon testi iöe takip ettim iğnenin etkisi ne zaman gecicek diye iğneden sonra ovulasyon hep çift net. Çizgiydi bugün tek çizgiye düştü iğnenin etkisi geçti sanırım 8. Gün bugün benimde

Canım bende 27 sinde çatlatma iğnesi oldum aynı zamanda ovulasyon testi iöe takip ettim iğnenin etkisi ne zaman gecicek diye iğneden sonra ovulasyon hep çift net. Çizgiydi bugün tek çizgiye düştü iğnenin etkisi geçti sanırım 8. Gün bugün benimde
Bende 23 de çatlatma iğnesi oldum. Şuan hesabımla 12 ci günüm. İnşAllah vardır artık. Pazartesi yapıcam testi oda pozitiv çıkarsa kan vericem artık

Arkadaşlar maalesef ben regl oldum. Catlatma iğnesi yaptıktan 13 gün sonra regl oldum. 22 ağustosta yapmıştım iğne.

Kızçeler sanırım ağustos ayı hepimize hüsran oldu iğnelerimiz işe yaramadı aranızda aşılama düşünen var mı ben kasım gibi aşılama düşünüyorum artık😑
Ben bu ay ilk defa klomen kullandim. Ne zmn aşılama yapiliyor sartlari neler cnm

Ben bu ay ilk defa klomen kullandim. Ne zmn aşılama yapiliyor sartlari neler cnm
Sebepsiz interfilite ve erkeklerde sperm sorunu olduğu zamanlar doktor yapıyor arama yerine yazarak geniş çaplı bilgi edinebilirsin klomen ovitrelle kullanımından sonuç alınmazsa sonraki aşama aşılama oluyor

X