- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Anladım canım doktorun dediği adetin başlamasıyla bir sayıyorsun ya, adet başladıktan sonra 21. Gün demiştiHemen hemen yanı çok gecikiyordu ama son iki ay 30 gün felan sürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım doktorun dediği adetin başlamasıyla bir sayıyorsun ya, adet başladıktan sonra 21. Gün demiştiHemen hemen yanı çok gecikiyordu ama son iki ay 30 gün felan sürdü
Hım anladım benim 9 Eylül'de geçmiş o zaman deseneAnladım canım doktorun dediği adetin başlamasıyla bir sayıyorsun ya, adet başladıktan sonra 21. Gün demişti
Olsun canım aşılama oldun ya sen zaten yumurtan çatlıyor yaHım anladım benim 9 Eylül'de geçmiş o zaman desene
Yani ne yapmaliyim yardımcı olur musunOlsun canım aşılama oldun ya sen zaten yumurtan çatlıyor ya
Valla ben gün takibi yapamıyorum 7 isnde hasta olmuştumOlsun canım aşılama oldun ya sen zaten yumurtan çatlıyor ya
Bişey yapmana gerek yok aşılamanın üstünden 15 16 gün geçtikten sonra kan testi verirsin inşallah tutar canımYani ne yapmaliyim yardımcı olur musun
İnşallah canım tutar. Sadece sol tarafında çok ağrı var acaba bir yumurta daha mı büyüyüp çatladı diye düşündüm değerlendirsem mi diye düşündüm çünkü doktor sadece cuma ve Pazar demiştiBişey yapmana gerek yok aşılamanın üstünden 15 16 gün geçtikten sonra kan testi verirsin inşallah tutar canım
Onu bende düşündüm canım da inan bilmiyorum nasıl oluyorİnşallah canım tutar. Sadece sol tarafında çok ağrı var acaba bir yumurta daha mı büyüyüp çatladı diye düşündüm değerlendirsem mi diye düşündüm çünkü doktor sadece cuma ve Pazar demişti
Ama aşılama da kasık ağrısı normal diye biliyorum canım sen olumsuz düşünmemeye bak kafandan çıkarmaya çalışİnşallah canım tutar. Sadece sol tarafında çok ağrı var acaba bir yumurta daha mı büyüyüp çatladı diye düşündüm değerlendirsem mi diye düşündüm çünkü doktor sadece cuma ve Pazar demişti
Hım anlad teşekkür ederim canimOnu bende düşündüm canım da inan bilmiyorum nasıl oluyor
Tamam canım maden gelenin fazlasını yapacamAma aşılama da kasık ağrısı normal diye biliyorum canım sen olumsuz düşünmemeye bak kafandan çıkarmaya çalış
Canım bugün 10. Günüm kan testi yaptım ve sonuç 1.61 yani negatif demi değişmez yaniCanım sonradan yumurta gelişme ihtimali var mı? Pco olanlarda doktor öyle demişti 21.günü değerlendirin gibisinden.
Ben daha aşılama olmadım o yüzden bilemiyorum ama konuştuğum bir abla aşılama olduğunda normal adet sancısından bile çok sancım oldu negatif zannetmiştim demişti. Onun adeti yaklaşırken öyle olmuş herhalde yani o günler arasında.
Bu arada Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah ikiz nasip olur size
Canım bilmiyorum ki doktorunla konuştun mu? Büyük ihtimal negatif olabilirCanım bugün 10. Günüm kan testi yaptım ve sonuç 1.61 yani negatif demi değişmez yani
Canım bilmiyorum ki doktorunla konuştun mu? Büyük ihtimal negatif olabilir
Anladım canım inşallah tutunmuşturDoktor erken daha bekleyelim dedi
Anladım canım inşallah tutunmuşt
Aşılamadan önce rahim filmi çektirmiş miydin canımAmin amin insalllahhhh
Yok cektirmedim benim 3 yaşında bir kızım var zaten sorunumun 1 yıldan fazla yumurta tembelliği ve adet düzensizliği oldugunu öğrenip tedavi görmüştümAşılamadan önce rahim filmi çektirmiş miydin canım